[PK] 59/1 Ardream Server | NP VER İTEM AL | Özel Client Db | Açılış 20.04.2024

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rush
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

rush

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
SERVER 1299 1/59 ARDREAM DATABASEDİR. ARADIĞINIZ PK ZEVKİNİ TORTUGA İLE YAKALAYIN !

OYUNA BAŞLANGIÇ YAPTIĞINIZDA TÜM İTEMLER HAZIR SİZİ PK İÇİN BEKLİYOR OLACAK.

BÜYÜK AÇILIŞ 20.04.2024 SAAT 18:00[video=youtube;srMftJWBFf0]https://www.youtube.com/watch?v=srMftJWBFf0&feature=youtu.be[/video]

SERVER TAMAMEN PK ÜZERİNE KURULU OLUP OYUNA YENİ KATILAN KULLANICILAR ANINDA PK DA KARŞINIZDA OLACAKTIR.

Her pazartesi ve perşembe günleri Sağ taraf sıfırlanır ve Krallar seçilir.

SORUNSUZ BİR OYUN İÇİN CLİENTİMİZİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

2roGMv.png

Kod:
[Server]

Count=1

IP0=tortugako.com

[Version]

Files=1315

[IncludeExe]

Last=1299

PK ZEVKİNİZİN BÖLÜNMEMESİ İÇİN TÜM SCROLL VE POTLAR SINIRSIZDIR.

Server' da oyuna giriş Otomatik olarak gerçekleşir ve yazdığınız ilk ID ve Pasword geçerli olacaktır.

Tortuka ekibi olarak oyuncular için tüm kolaylıkar sağlanmıştır.

Oyuna girdiğiniz zaman +8 itemler ve +3 takılar ile başlayacaksınız.

Bankanızda bulunan itemleride kullanabilirsiniz.

Skıl ve Stat Pointler' i girdiğiniz andan itibaren Pk' ya başlayabilirsiniz.

Oyunu daha zevkli kılmak için Potlar ve Scroll' lar SINIRSIZ haldedir.

NCS (İsim) ve NTS(Irk) JOB basma aktif edilmiş aynı zamanda ücretsizdir.

Maradon' da bulunan isim değiştir NPC sinde isminizi değiştirebilirsiniz.

Panelden giriş yaparak NTS (Irk) JOB deiştirme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Güvenli bir şekilde oyun oynamanız için Serverımız Özel sunucularda konuşlandırılmıştır.

Serverımızda BDW JR ve kanat özelliği vardır.

TBL ve benzeri hileler engellidir.

Cevap: [PK] 59/1 Ardream Server | NP VER İTEM AL | Özel Client Db | Açılış 20.04.2024

Şu konu için özel mesaj attıracak ne yaşadın çok merak ediyorum

Cevap: [PK] 59/1 Ardream Server | NP VER İTEM AL | Özel Client Db | Açılış 20.04.2024

Şu konu için özel mesaj attıracak ne yaşadın çok merak ediyorum

Duymuş olduğun rahatsızlığı anlamış değilim daha anlaşılır olursan daha net cevaplar alabilirsin.

Özellikle html-css-asp vs gibi konularda uzmanlığını belirten ;

Kişisel web sitesinde wp kullanıp Sparkling temasını dahi çalıştıramayan h-w gibi değerlere uzak menüye font awesome için eklentiden yararlanan hiçbir şekilde sitede faydalanmadığı woocommerce eklentisini hala çalıştıran SQL konusunda uzmanlığını belirtmiş stabil 28 sorgu ile çalışan bir sistemi 59 sorgu ile çalıştırıp 6.22 sn load alan öğrenim hayatı hesap makinası yaparak geçmiş Programcı bir arkadaşımızın tavsiyelerini tabi ki dikkate alacağız.

Yaşadığımız şeyleri anlayabilmen için biraz daha bilgi ve tecrübeye ihtiyacın var maalesef bu yüzden anlayamıyor oluşunu kabul edebiliyorum.

Duymuş olduğun rahatsızlığı anlamış değilim daha anlaşılır olursan daha net cevaplar alabilirsin.

Özellikle html-css-asp vs gibi konularda uzmanlığını belirten ;

Kişisel web sitesinde wp kullanıp Sparkling temasını dahi çalıştıramayan h-w gibi değerlere uzak menüye font awesome için eklentiden yararlanan hiçbir şekilde sitede faydalanmadığı woocommerce eklentisini hala çalıştıran SQL konusunda uzmanlığını belirtmiş stabil 28 sorgu ile çalışan bir sistemi 59 sorgu ile çalıştırıp 6.22 sn load alan öğrenim hayatı hesap makinası yaparak geçmiş Programcı bir arkadaşımızın tavsiyelerini tabi ki dikkate alacağız.

Yaşadığımız şeyleri anlayabilmen için biraz daha bilgi ve tecrübeye ihtiyacın var maalesef bu yüzden anlayamıyor oluşunu kabul edebiliyorum.

Özellikle html css asp gibi konularda uzman olduğum nerede yazıyor gösterirsen bende sevinirim her yazılan şey uzmanlık seviyesinde algılıyorsan o senin problemin ayrıca hazır bir sistem varken neden 0'dan asp.net veya php'de tekrardan kodlama yapmamı bekliyorsun onuda anlamadım şuan kurulu site işimi fazlasıyla görüyor tanımadığın kişiler hakkında bu kadar kolay yorum yapma şu forum ağzıyla hesap makinesi laflarına da bayılıyorum 🙂 beni eleştireceğine açtığın konunun kalitesinden konuşalım istersen birazda domain alıp 100 liraya sunucu alıp hazır db yi kurup özel client db diye konu açıp içini öylesine doldurmak neyin kafasıdır biraz anlatırsan bende öğreniyim koyduğun tanıtım videosu bile gerçeği yansıtmıyorken bu neyin özgüvenidir anlamıyorum 2 gün sonra şu serverı açtığında hüsrana uğrayacağını bilmeni isterim sen beni hesap makinesi yapıyor olarak bilmeye devam et neyse bu konuya son mesajım sana serverında başarılar diliyorum umarım ben yanılmışımdır da sen haklısındır.

Özellikle html css asp gibi konularda uzman olduğum nerede yazıyor gösterirsen bende sevinirim her yazılan şey uzmanlık seviyesinde algılıyorsan o senin problemin ayrıca hazır bir sistem varken neden 0'dan asp.net veya php'de tekrardan kodlama yapmamı bekliyorsun onuda anlamadım şuan kurulu site işimi fazlasıyla görüyor tanımadığın kişiler hakkında bu kadar kolay yorum yapma şu forum ağzıyla hesap makinesi laflarına da bayılıyorum 🙂 beni eleştireceğine açtığın konunun kalitesinden konuşalım istersen birazda domain alıp 100 liraya sunucu alıp hazır db yi kurup özel client db diye konu açıp içini öylesine doldurmak neyin kafasıdır biraz anlatırsan bende öğreniyim koyduğun tanıtım videosu bile gerçeği yansıtmıyorken bu neyin özgüvenidir anlamıyorum 2 gün sonra şu serverı açtığında hüsrana uğrayacağını bilmeni isterim sen beni hesap makinesi yapıyor olarak bilmeye devam et neyse bu konuya son mesajım sana serverında başarılar diliyorum umarım ben yanılmışımdır da sen haklısındır.

Hakkında en ufak bir fikri olmayan biri için değerli vaktini neden boşa harcayıp kendini ispatlama gereği duyuyorsun ki 🙂

SAAT 18:00 AÇILIŞ +++

SAAT 18:00 AÇILIŞ +++

++++++++++++++ Up Up

+++++++++++++++++++++++ upupuppp

server online

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam