Panel İçin KROWAZ ARMOR (IRK AYRIMI) HERA SC UTC SİLAH Gözükmesi (KO-FOX)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

FurkanYILDIZDAL

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
lorako.net
q984XB.png

LİNK :

Media Fire Link;

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

Rar Şifresi

w w w . k o f o x . c o m (BOŞLUKLARI SİLİP YAZINIZ)

Bunu indirin , daha sonra panelde images klasörüne içine atin ( Template/Golden/images)

NOT: İmagesleri Attiğim halde gine itemler göstermior diyeceksiniz Cözümü Gine şudur

Diyelimki Bir İtemin Nosu 20700300 Bunun İmages Resmi Yolu itemicon_2_0700_30_0.png

Bu şekilde Ayarlanir Bu şekilde Cözebilrsiniz ama vericeğim images dosyalari klasiktir sizdede ayni olmasi lazm çalişcaktir İyi Forumlar 🙂

Bu Yazı LongTurk 'den Alıntı Edilmiştir

EK OLARAK GÜNCELLEME GELMİŞTİR

Güncellemede

1-Bütün Krowaz Armorlar Warriorunki Gibi Gözüküyordu JOB Ayrımı Yapıldı

2-Yeni Gelen UTC Silahların Resmi Koyuldu

3-Hera SC'Ler Gözükmüyordu Gözükür Hale getirildi​

Cevap: Panel İçin KROWAZ ARMOR (IRK AYRIMI) HERA SC UTC SİLAH Gözükmesi (KO-FOX)

Vovovoov güzelmiş ellik saglık :d

Cevap: Panel İçin KROWAZ ARMOR (IRK AYRIMI) HERA SC UTC SİLAH Gözükmesi (KO-FOX)

Ellerine sağlık kardeş.Kullananı bol olur.

Güzel olmuş, AVCI nın karakter detayını kullanıyorsun sanırım. Sol tarafı düzeltmek için "inventory/templates/inventory.tpl" dosyasını sağ tıklayıp Notpad++ ile açıp kodları göreceksin oradan düzenleyebilirsin.

Ben şahsen AVCI kullanıyorum ve şuan kendi yazdığım panelde kullanıyorum tasarımı silip baştan yazıyorum.

http://prntscr.com/47zibp

47zibp

eline sağlık 🙂

Tesekkürler

Güzel olmuş, AVCI nın karakter detayını kullanıyorsun sanırım. Sol tarafı düzeltmek için "inventory/templates/inventory.tpl" dosyasını sağ tıklayıp Notpad++ ile açıp kodları göreceksin oradan düzenleyebilirsin.

Ben şahsen AVCI kullanıyorum ve şuan kendi yazdığım panelde kullanıyorum tasarımı silip baştan yazıyorum.

http://prntscr.com/47zibp

47zibp

Sol tarafın neyini düzelticegimi anlamadım bu nerden cıktı Çözemedim ?

eline sağlık 🙂

Sagolasın

Rica Ederim işinize yaradı ise ne mutlu bize .

Sol tarafın neyini düzelticegimi anlamadım bu nerden cıktı Çözemedim ?

Sol taraf ta yazılar okunmuyor. Onun için söyledim. Okuna bilir daha iyi bir şekile sokabilirsin.

Sol taraf ta yazılar okunmuyor. Onun için söyledim. Okuna bilir daha iyi bir şekile sokabilirsin.

Hmm anladım sagolasında pek bir bilgim yok 😀 Yapim derken daha çok bozarım ondan boşverelim sagolasın bilgin için teşekkürler

deneme

teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler

sağol

tesekkur

rwerewrewghrth

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam