Oyun içi KC ve Premium ekleme. [YARDIM]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cuu34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuu34

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Pus sistemini filan ayarladım ama sorun Premium ve KC.

Usko şeklinde Premium lazım (Bronze , Gold , Platium).

KC İle çekilecek pustan ama databasede ekli değil , 2 - 3 gündür arıyorum bulamadım.

Birde Database'de KC'de ekli değil nasıl ekleyebilirim yardım edin Allah rızası için.

Cevap: Oyun içi KC ve Premium ekleme. [YARDIM]

Pus sistemini filan ayarladım ama sorun Premium ve KC.

Usko şeklinde Premium lazım (Bronze , Gold , Platium).

KC İle çekilecek pustan ama databasede ekli değil , 2 - 3 gündür arıyorum bulamadım.

Birde Database'de KC'de ekli değil nasıl ekleyebilirim yardım edin Allah rızası için.

Dedigin galiba bu:http://ko-fox.com/ozel-paylasimlar/8928-ko-fox-oyun-ici-pus-system-sorunsuz-kurulum-kuramayan-kalmicak.html

Pus ekli ama databasede KC ve Premium ekli değil.

hocam premiumun ekli olduğunu premium editör ile anlayabilirsin eğer acme kullanıyosan ebenezerdeki anticheat ayar ini dosyasını aç en alttaki premium ayarlarını yap. Kc ise tb_user tablosundaki Chas point te yazar eğer bi usere KC eklemek istersen TB_Usere sağ tıkla tum satırları göster de ordan Chas Point bölümüne gel istediğin rakamı yaz , ve arkadaşın verdiği konudaki en altta server.ini dosyası var onu kendi serverına göre yap sonra gir oyuna Id nin yanında yazan P butonuna basıver karşına PUS gelecektir. Gelmiyorsa www 'a PUS klasörünü atmalısın. Bukadar işimin arasında Yardım edebildiysem ne mutlu 🙂

Özele bakarmısın kardeşim.

teşekkürler

Fres-kodan cekınız

update tb_user set CashPoint = '100' where StrAccountID = 'myko' myko yazan yere account id '100' yazan yere cash miktarı bu yardımcı olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam