OsmanYlmz Event Programı Güncellemeleri Ve Detaylı Tanıtım

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

beydere

Kayıtlı Üye
Reaction score
0

Evet Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba. OsmanYlmz Event Programı Hakkında Daha Detaylı Videolar Hazırladım.

İnşallah Beğenirsiniz. Öncelikle Şunu Belirtmek İstiyorum Hiçbir Şekilde Özenerek Yaptığım Eklentiler'i İsteyerek Programa Koymadım Sadece Müşterilerim Arasında Şunu Neden Eklemedim Bunuda Ekle Gibi İfadeler Yer Aldığı İçin Bazı Özellikleri Eklemek Zorunda Kaldım.Bu Programa Kattığım Eklentilerin Fikir Babalarına Teşekkür Ediyorum ve Kusura Bakmamalarını Rica Ediyorum. Hepsi Haklarını Helal Etsinler. Programın Özellikleri Hakkında Bir Bilgi Vermek İstemiyorum Çünkü 2 Tane 20 Şer Dakikalık Video Çektim. 1 Video Programın Tanıtımı 1 Video İse Programın Kurulumu İle İlgili.

Birde Şunu Belirtmek İstiyorum Ki Piyasada Benim Artıklarımı Kullanarak Hit Yapmaya Çalışanlar Olduğunu Gördüm. Bu insanlara Diyecek Birşey Bulamıyorum. İnsanların Emekleri üzerinden Hit Yapmak Tam O insanlara Uymuş Bunu Söyleye Bilirim Sadece. Ama Hakkım Varsa Helal Etmiyorum Bu da Bilsinler. Birde Skype Dan Ekeyip Gereksiz Yere Çene Yapan Arkadaşa Sesleniyorum. Şu Programcı Senden İyi Bu Programcı Senden İyi Diyorsun. İyi Olabilirler Hepsi Üstadımdır. Buralar Gelmeme Yardımcı Olan İnsanlar Ver Elbet Aralarında Hepsine Teşekkür Ediyorum. Ama Şunu Unutma Boynuz Kulağı Her Zaman Geçer 😉

İyi Seyirler Diyorum ve Videoları Size Bırakıyorum;

[video=youtube;iG0GOU4eDFc]http://www.youtube.com/watch?v=iG0GOU4eDFc[/video]​

Lisans Panelinden Bir Görüntü.

Screenshot_1.png

Programın Fiyatı Aylık 50 TL Dir. Tüm Özellikler Aktif Olarak Programı Alabilirsiniz. Yeni Güncellemelerde Ek Ücret Alınmaz

Otomatik Olarak Güncelleme İşlemi Gerçekleşir.

Cevap: OsmanYlmz Event Programı Güncellemeleri Ve Detaylı Tanıtım

ne zaman satisa suncaksin dostum

osman aga baya ekleme yapmıssın hayirli satislar

Başarılar Osman 🙂

güzel program bir an satışa sunulsa iyi olur 🙂 teşekkürler

Cevaplarınız İçin Teşekkürler. En Kısa Zamanda Satışta Olacaktır 😉

Hayırlı Satışlar Osman Kardeşim

Program tek başına berbat bir databaseyi mükemmelleştirebilecek kadar güzel. Şiddetle Tavsiye Ederim ! Osmanım Hayırlı Satışlar Kazancın bol olsun.

Foto atmazsam dayanamıcam 😀 Serverde 700+ Online varken program aktif ve sorunsuz CPU %0

v9tz1.png

hayırlı satışlar inceledim Güzel Başarılarının Devamını dilerim

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim @ZaGoR Fotoğraf İçinde teşekkürler Ama Seninki Eski Versiyon 😛 Yeni Versiyonu 2-3 Kat Daha İyi 🙂

Program'ın Deneme Sürümü Veya Programa Bakabilme sansım varmı Decompiler ve lisans kıracamda 😀

@ginjo Kırılmayacak Diye Birşey Yoktur Hocam Koskoca Microsoft'un Crackleri Yapılıyor Merak Etme Benimkide Yapılır. Fakat Sen ve Senin Gibi Emek Hırsızları Sadece Kırmayı Bilirler 🙂 Madem İnsanları Düşünüyorsun Otur Aynısını Yaz Paylaş. Ha Kıramaz Mısın Belki Kırarsın Ama Hiçbir Şekilde Böyle İnsanlara Hakkımı Helal Etmem. Ve Emin Ol Ben Bir şey Kaybetmem Gerekirse Diğer Tarafta Alırım Hakkımı Dert Etme 😉

Cevap: Re: OsmanYlmz Event Programı Güncellemeleri Ve Detaylı Tanıtım

@ginjo Kırılmayacak Diye Birşey Yoktur Hocam Koskoca Microsoft'un Crackleri Yapılıyor Merak Etme Benimkide Yapılır. Fakat Sen ve Senin Gibi Emek Hırsızları Sadece Kırmayı Bilirler 🙂 Madem İnsanları Düşünüyorsun Otur Aynısını Yaz Paylaş. Ha Kıramaz Mısın Belki Kırarsın Ama Hiçbir Şekilde Böyle İnsanlara Hakkımı Helal Etmem. Ve Emin Ol Ben Bir şey Kaybetmem Gerekirse Diğer Tarafta Alırım Hakkımı Dert Etme 😉

ya kardesim takma bunlari kendilerini biresy saniyolar bebe bunlar

Osman hayırlı satışlar

kendi sunucularımda kullandım gerçekten çok başarılı program

Cevap: Re: OsmanYlmz Event Programı Güncellemeleri Ve Detaylı Tanıtım

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim @ZaGoR Fotoğraf İçinde teşekkürler Ama Seninki Eski Versiyon 😛 Yeni Versiyonu 2-3 Kat Daha İyi 🙂

Rica ederim ne demek Osman 🙂 😛 😛 😛 😛 😛 😛

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam