Osk1 v1.879 VC6 Projeler (XGame/AkınTR)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Teşekkürler

tamer yaptigin cocukluktan baska bise degil. kendin bitiremedin adamin emegini caliyorsun komik bise yok bence burda. senin karaktersizligin olmus benim isime yaricak bu ama ido ile bisiler olur ama yaptigin ayip birsey

nero biraz da detaylı acıklıyabilirmisin bugsuz hali mi db ?

Hemen açıklamamı yapayımda yalvarmayın. Dosyalar 10 ay öncesinin o zamanlar akinla çalışmıyordum eğlencesine devam ettiğimiz dosyalardı. Sorun da değil zaten, o zaman bu dosyaları satmaya çalıştığımı hatırlıyorum 500 lira veren olmadı aradan aylar geçti eski dosyalar birden değerlendi işte tamerin dandik dosyaların biraz gelişmiş hali diye düşünebilirsiniz. eğlenin gençler.

Hemen açıklamamı yapayımda yalvarmayın. Dosyalar 10 ay öncesinin o zamanlar akinla çalışmıyordum eğlencesine devam ettiğimiz dosyalardı. Sorun da değil zaten, o zaman bu dosyaları satmaya çalıştığımı hatırlıyorum 500 lira veren olmadı aradan aylar geçti eski dosyalar birden değerlendi işte tamerin dandik dosyaların biraz gelişmiş hali diye düşünebilirsiniz. eğlenin gençler.

reis konuştu 😀 dasdsadsadsa

resimli anlatım yaparmısın kurulum için bide sql 2008 64 bit full link atarmısın

hırsızlık deilmi bu

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam