MYKO ⏩ OldSchoolKO ✅ "VENOM" ⚔️ 30.000 TL Çekiliş | DirectX11 TR'de İLK ve TEK ⭐ OskoACS ✅ v.1098 MYKO ⚔️ OFFICIAL 27 ARALIK Cuma 22:00 ⏪

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Düşünün ki tek bir karakter için tam 3.000 TL harcamışsınız. Farm yaparak bir şeyler elde etmeye çalışıyorsunuz, ancak 24 saatin sonunda cebinizde bir lüfere ışınlanacak kadar bile para kalmamış. Bu, tam olarak benim yaşadığım durum.

Hesabımda Farm Perisi, Farm Tattoo ve Solo Cape gibi TL ile alınan eşyalar var. Bunların fiyatı 300-500 TL arasında değişiyor, ama hepsi kısa süreli. Kimisi sadece 7 günlük, kimisi 15 günlük. Yani uzun vadeli bir yatırım değil. Ayrıca Platinum Premium kullanıyorum, ki bu serverdaki en üst düzey premium paketi olarak tanıtılıyor. Ama ne yazık ki, harcadığınız onca paraya rağmen beklediğiniz keyfi, oyundan almanız mümkün değil.

Bir oyuncu olarak şunu soruyorum: İnsan bu kadar para harcadığında ne bekler? Küçük bir keyif, azıcık oyun zevki... Ama solo bir oyuncu olarak farmer’ların gölgesinde ezilmekten başka bir şey yaşayamıyorsunuz. Bu durum sadece Knight Online’da var. Diğer oyunlarda böyle değersiz hissetmezsiniz. Burada, tek bir kullanıcı olarak söylediklerinizin hiçbir değeri yok.

Oyun içinde karşılaştığım bir durumu anlatayım: Yaratık öldürüyorsunuz ve sadece 11 coins kazanıyorsunuz. Ancak bir CZ bölgesine ışınlanmak 17.000 coins tutuyor. Nasıl devam edeyim? Potlar bitiyor, yenisini alacak paranız yok. Çünkü yaratıkların bıraktığı coins komik bir seviyede. İşte bu noktada insanın aklına şu geliyor: Neden burada oynamaya devam edeyim ki? ProfKO, RevolutionKO, ForgottenKO gibi server’lar, solo oyuncuların da bir şeyler başarabileceği platformlar sunuyor.

O server’larda her şey size bağlı. Farm yaparak saatlerinizi harcayıp, 80 PC açıp, 250 farm karakteri çalıştırmanıza gerek yok. Örneğin ProfKO gibi yerlerde otomatik oynatma sistemi olan Genie yok. Bu yüzden, emek verdiğiniz kadar başarı kazanıyorsunuz. Ama burada işler tamamen farklı. Çoğul hesaplarla oynayanlarla nasıl başa çıkacaksınız?

Bir parti topluyorsunuz, karşınıza başka bir parti geliyor. Tek başınıza mücadele ediyorsanız, iki kişiyle karşılaşıyorsunuz. İki kişi olsanız, onlar üç kişi oluyor. Bu şekilde devam etmek mümkün değil. Boş bir alan bulamadığınızda durumu GM’e bildiriyorsunuz, ama aldığınız cevap hep aynı: “User çok.” Soruyorum size, gerçekten user mı çok, yoksa sadece farmer mı?

Uzaktan bakıldığında bu server’da 50.000 oyuncu varmış gibi görünüyor. Ama yakından bakınca anlıyorsunuz ki o rakam aslında 3.000. Admin de bunun farkında, GM de, hatta oyuncular bile. Ama bu durumu dile getirdiğinizde, kimse çözüm bulmuyor. Aksine, karşı çıkıyorlar.

Harcanan para, verilen emek, ve karşılığında alınan hüsran… Bu gerçekten bir oyuncunun hak ettiği şey mi?

Asakura1 kardeşimin dediği gibi biraz önce OSKOyu bıraktım ve itemlerimi elemanın birine verdim.
Oyunun tek bir amacı var oda oyun sahiplerinin para kazanma hırsı.
Solo oynayan adamın emeğini düşünmek yok çünkü serverda tren charları dizip boş slot bırakmayan adamlar premium aldığı için sizden daha değerli
Ben bu oyuna 4 bin tl yatırdım ve o kadar pişmanım ki oyundan zevk aslaydım helali hoş olsun derdim ama bu oyun sizi silkelemeye yönelik bunu bilerek girin.
Çok eski playeri olduğum oskoya bir daha girmek mi asla.
Umarım kendilerine çeki düzen verirler

yorumumun altını spamladıkları için tekrar yazıyorum. belli ki osko yönetimi yorumlarımızdan rahatsız

Asakura1 kardeşimin dediği gibi biraz önce OSKOyu bıraktım ve itemlerimi elemanın birine verdim.
Solo oynayan adamın emeğini düşünmek yok çünkü serverda tren charları dizip boş slot bırakmayan adamlar premium aldığı için sizden daha değerli
Ben bu oyuna 4 bin tl yatırdım ve o kadar pişmanım ki oyundan zevk aslaydım helali hoş olsun derdim ama bu oyun sizi silkelemeye yönelik bunu bilerek girin.

yorumumun altını spamladıkları için tekrar yazıyorum. belli ki osko yönetimi yorumlarımızdan rahatsız

Sizin zevk alamamanız diğer binlerce oyuncudan daha önemli değil. Herkesi memnun etmenin mümkünatı yok zaten bunu 3 kişilik ailede bile yapamıyorsunuz kaldı ki binlerce kişinin oynadığı oyunda hiç yapılamaz.

Sololar için Draki ve SOLORİN sistemi var Quest sistemleri var, Eslantta camp2 var. İsteyen çok fazla şey bulabilir. Siz myko değil V2 light farm a yönelin en iyisi.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam