Notice Editör [1299 - 1397] Source

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: Notice Editör [1299 - 1397] Source

Hayır Efendim Program Ögle Duruyor giren kisiyi listeye eklemiyor!

Ebenezer Acılınca Yazılımından Ebenezer Title Secip Baglan Seciyorum Aujard acılıyor giriyorum ama ne yazikki

Giren Kullanıcıyı Cekmiyor - listte ögle duyuyor gonder desemde bir tepkime göstermiyor!

Filesler Sorun Olabilir. Acaba Paylaşmadan Önce Ben Bir Sorunmu Yaptım Diye Tekrar Denedim. Hiçbir Sorun Yok Buyur SS :S Direk Paylaştığım Exeyi Denedim.

mvpry.png

Suan Siz 1397 Version icin Deniyorsunuz 1299 Version icin denermisiniz Sıkıntı 1299'da sanırsam !

Yoo Hayır Hiçbir Sıkıntı Yok 1299 da Zaten Bunu 1299 için yazmıştım. Sadece 4 tane HEX degisiyor Başka Bİrşey Degismiyo 1299 ile 1397 arasında

Çalışmıyor ne yazikki :S

normal files kullanıyorum!

Bilmiyorum Gerçekten Kusura Bakma Yapacak Birşeyim Yok Şu Anda :S :S Bir Yerde Yanlış Yapıyor Olabilirsin. Dediğim Gibi Launcher hiç Açma Tüm Filesler Açılsın Ondan Sonra Gir Öyle Dene Bakalım Olmazsada Yapacak Birşeyim Yok kusura Bakma Artık :S

Çalışmıyor Ne yazikki Sizin Kullandıgınız Server Files'i verseniz onla denesem olurmu acaba?

Jet Kullanıyorum Şu Anda 2-3 Gun Sonra evime Dönücem Net Var Evimde O Zaman Versem Sorun Olmaz dimi ?

Files ismini söylerseniz ben bulurum bir yerden olurmu ?

Geliştirilip güzel projeler çıkartılabilir ortaya 🙂

Re: Cevap: Notice Editör [1299 - 1397] Source

Geliştirilip güzel projeler çıkartılabilir ortaya 🙂

Evet Bazı Packetleri Yakalayarak Daha Güzel İşler İçin Kullanıla Bilir. Yakalamaya Çalışıyorum Bakalım Yakalayabildiklerimi Belki Paylaşırım 😛 😀

Ebenezer loginserver ajuard aiserver rarlayıp upload etsen olmazmı beydere 2mb birsey tutmaz bile rarlı hali !

Normalde Uğraşmazdım Ama Al Bakalım Hadi Server Files INDIR

niyeki 🙂 otur paketi dinle sonra paketi çöz 🙂 mesela bi ft açma programı yapılabilir 🙂

Linklerde bir sıkıntı var sanırım siteye giremiyorum, alternatif paylaşır mısınız?

Linklerde Sıkıntı Olduğuna Emin Misiniz ? Tekrar Deneyin ?

Teşekkürler beydere ilgin icin Ama Soacs'a özel birsey olmus Bos zamanında Sabit Orjinal 1299 Server Fileslere görede yaparmısın ?

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam