Notice Bilgi Sistemi - Oyuncular Icin Büyük Kolaylık ! [Videolu Tanıtım] - [SINIRSIZ LISANS]

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qbisoft

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.qbisoft.com
Notice Bilgi Sistemi

Sürüm : v1.0

DdPbmUO.png

Programın Amacı

Oyuncuların oyundan çıkmadan veya oyun oynarken keyiflerini bölmeden kısayollar sayesinde istediklerini sunmaktır. Örneğin, panele girmeden sıralamayı, online bilgisini öğrenebilir ırk değişebilir.

Programın Özellikleri - Kısayolların Anlamları

• Program oldukça kolay kullanımlıdır, sadece 1 kere ayarlarınızı yaptıktan sonra programı açık bırakıp rahatınıza bakabilirsiniz 🙂
  • =ilk5 : Sol npye göre ilk 5 kisiyi IRK - NICK - SOLNP/SAGNP Şeklinde bildirir.
  • =online_gm : Aktif olan oyun yöneticilerini irkiyla birlikte bildirir.
  • =online_bilgi : Online listesini detayli sekilde bildirir. Toplam 15 Online, 5 Karus 10 Human [3 Karus Mage, 2 Karus Priest gibi]
  • =krallar : Krallarin nicklerini ve aktif olup olmadigini bildirir.
  • =aktif_clan_baskanlari : Irk,ClanAdi,Liderin ismiyle birlikte bildirir.
  • =siralama : Iki irkin ilk 10 kisisini bildirir.
  • =aylik_siralama : Iki irkin sag tarafa göre ilk 10 kisisini bildirir.
  • =siradaki_aktiviteler : Saate en yakin etkinlikleri, baslangiç ve bitis saatlerini yazar.

Video

[video=youtube;Lnt-RN2yaDI]http://www.youtube.com/watch?v=Lnt-RN2yaDI[/video]

Ücret [Süresiz Lisans]

girneye_sahte_50_tl_suren_2_kisiyi_tutukladi_h6521  1.jpg

50 TL

iletişim : Skype : qbiSoft veya Kubi_Gs__

Cevap: Notice Bilgi Sistemi - Oyuncular Icin Büyük Kolaylık ! [Videolu Tanıtım] - [SINIRSIZ LISANS]

Konunuz onaylanmıştır.

Cevap: Notice Bilgi Sistemi - Oyuncular Icin Büyük Kolaylık ! [Videolu Tanıtım] - [SINIRSIZ LISANS]

Hayirli Satislar Yararli bir programa benziyor :blush:

Teşekkürler 🙂

güncel kolay gelsin

Teşekkürler

Teşekkürler güzel program

hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam