New Project : Non-Classical-Re-Start

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
CcC [MENTION=837]XirTR[/MENTION] Ellerine Sağlık

CcC [MENTION=837]XirTR[/MENTION] Ellerine Sağlık

Sağol reyiz.. Forumda reyiz kalmadı mutlu oluyoruz böyle reyizleri gördükçe :F

Güzel olmuş fakat çalışmalarını daha üst sürümlere taşımalısın, 1298 ile çalışmanın pek anlamı kalmadı artık.

Ama işte olay orda... 1299 ile ilgilenen editör sayısı gittikçe azalıyor ve sıkıntılı bir sürüm 1299 map okutursun okumaz dtexleri görmez patchleri okumaz ve uğraşıp yapınca insan mutlu oluyor 13xx yapsam bu proje 1 hafta sürmez pek zevkli olmaz yani 🙂

Ama işte olay orda... 1299 ile ilgilenen editör sayısı gittikçe azalıyor ve sıkıntılı bir sürüm 1299 map okutursun okumaz dtexleri görmez patchleri okumaz ve uğraşıp yapınca insan mutlu oluyor 13xx yapsam bu proje 1 hafta sürmez pek zevkli olmaz yani 🙂

aynen katılıyorum kafa çalışıyor 😀 :F

aynen katılıyorum kafa çalışıyor 😀 :F

Beyin bedava 2007 den beri girdim foruma baktım konulara beyin bedava attım kafaya beyin bedava niye hammallığını yapiyim ki ?
:F

bu proje değerlendirelim mustafa 🙂

Değer şart usta illa ki yani daha bi çok şey yaptım özel görev npc dir ne bileyim özel yeni rankdır ve daha binlercesi 😀 bu proje çığır açıcak 🙂

açılırsa çok kaliteli olucak gibime geliyor

ne zmn sahalarda olacak bu server bilgi almamda sakınca varmıdır ?

sanıyorum ara verildi bu projeye

Aynen. Projeye ara verildi. Satmak istemedim ortada çok inanılmaz şeyler yoktu yani ahım şahım illa ki satayım dediğim özellikleri yoktu projenin güzel miydi tabi şu anki dblere göre çok çok güzeldi ama yine de satmamaya karar verdim. Kendim açıcaktım onun da parasını toparlayamadım ara verdim bayadır bakmıyorum bi kaç ay olmuştur sanırım bakmayalı ama dosyaları filan komple duruyor devam etmeye karar verirsem 2 gün içinde biticek 🙂

linq wermisn arakadasım

emege saygı ..iyi çalışmalar

heyecan verici olmuş. ellerine sağlık. pvpye yeni bir renk geliyor. başarılarının devamını diliyorum.

Cevap: New Project : Non-Classical-Re-Start

inanılmaz birşey ya bu ne zaman bitecek 😀

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam