24xx NERUS WORLD l 24xx MYKO SERVER l INTERNATIONAL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meitei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

meitei

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
2

222.png

server açmışın orda bir rehber yok panelin zaten sacmalıktan ibaret insanların zamanını boşa harcamaktan başka birşey degil zaten actıgın gibide patlamışsın

Pardon! Sen server açmamışsın. Çok rehber arıyor, emekçilik yapıyor isen gidip USKO oyna. Senin PVP'de işin yok ki... Sen buraların adamıymışın gibi konuşma.

Buradaki topluluğa "kami" mahlasını sorarsan herkes yanıt verir. Zaten senin kadar Türkçe özürlüsünü kimseler hatırlamaz. Ben de bir şeye istinât etmem gerekiyor ise profil resmin saçmalıktan ibâret.

Henüz "odbc" deyince aval aval bakanlar gibi, biz de 'bilişim' ile anlaşıp server kurmayı biliyoruz.

Kendi açtığın sunucu reklamına baktım da, âdetâ bayağı bayağı bir rehber ibâre etmişsin gibi. Konuda üç satır yazı, üç adet resim var. Maksadını sorabilir miyim? Bu arada WEB sayfanız da açılmıyor. Hmm...

Son düzenleme:
ilk sorunun ahlak onu ögren ondan sonra muhatap seviyeme gelebilirsin
Belki ozaman bot degilde insan oldugunu anlar ve seni dikkate alırım

Pardon! Sen server açmamışsın. Çok rehber arıyor, emekçilik yapıyor isen gidip USKO oyna. Senin PVP'de işin yok ki... Sen buraların adamıymışın gibi konuşma.

Buradaki topluluğa "kami" mahlasını sorarsan herkes yanıt verir. Zaten senin kadar Türkçe özürlüsünü kimseler hatırlamaz. Ben de bir şeye istinât etmem gerekiyor ise profil resmin saçmalıktan ibâret.

Henüz "odbc" deyince aval aval bakanlar gibi, biz de 'bilişim' ile anlaşıp server kurmayı biliyoruz.

Kendi açtığın sunucu reklamına baktım da, âdetâ bayağı bayağı bir rehber ibâre etmişsin gibi. Konuda üç satır yazı, üç adet resim var. Maksadını sorabilir miyim? Bu arada WEB sayfanız da açılmıyor. Hmm...
kc yi ücretsiz yap dostum ya da pusu bedava yap bari de millet gelsin

ilk sorunun ahlak onu ögren ondan sonra muhatap seviyeme gelebilirsin
Belki ozaman bot degilde insan oldugunu anlar ve seni dikkate alırım
Sosyolojik sorunların mı var? Orada benim sunucumu paçavra etmek ahlâkî bir vaziyet mi? Ben senin açtığın konulara gelip de, yok efendim "server açmışın" mı yazıyorum. Ahlâksız kim, düşün. Ben profesörüm. Ahlâk ilmini senden öğrenecek değilim.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam