Konu çöp

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Krypton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: [v1886] KryptonKO | Gerçek Denge | Açılış 15.03.2014 | [ Exp ve Item Orta Seviye ] |

+++++ GünceL +++++

Cevap: [v1886] KryptonKO | Gerçek Denge | Açılış 15.03.2014 | [ Exp ve Item Orta Seviye ] |

Güzel servera benziyor.. Umarım hile vb sıstemı ıyıdır

Cevap: [v1886] KryptonKO | Gerçek Denge | Açılış 15.03.2014 | [ Exp ve Item Orta Seviye ] |

Güzel servera benziyor.. Umarım hile vb sıstemı ıyıdır

Merak etmeyin sunucumuz güncel HackShield ile korunmakta. Aynı zamanda sanal ve fiziksel güvenlik duvarlarımız sunucularımızı korumakta.

Hayırlı olsun açılmasını bekleyenlerdenim 🙂

Güzel server olacak beklıyoruz ıns patlamaz 😀

Beklemedeyiz ....

Thanatos ....................

Bizde clanca oradayız

ben hackshield ile korunan serverlara giremiyorum.. hackshield dan "tanımlanamayan hata, lütfen tekrar deneyiniz .!!" şeklinde bir hata alıyorum.. uyumluluğu xp sp2 ye çevirirsem bu sefer de id pass giriş yeri gelmeden oyun kapanıyor..

defalarca netframeworkün güncel sürümlerini kurup kurup tekrar denedim ama fayda etmedi.. yardımcı olabilir misiniz ? çünkü bu servera başlamak istiyorum fakat aynı probleme burda da rastlamaktan korkuyorum

ben hackshield ile korunan serverlara giremiyorum.. hackshield dan "tanımlanamayan hata, lütfen tekrar deneyiniz .!!" şeklinde bir hata alıyorum.. uyumluluğu xp sp2 ye çevirirsem bu sefer de id pass giriş yeri gelmeden oyun kapanıyor..

defalarca netframeworkün güncel sürümlerini kurup kurup tekrar denedim ama fayda etmedi.. yardımcı olabilir misiniz ? çünkü bu servera başlamak istiyorum fakat aynı probleme burda da rastlamaktan korkuyorum

Merhalabar,

Böyle bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum ancak eğer ki yaşarsanız, sizinle özel olarak ilgilenilecektir.

Merhalabar,

Böyle bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum ancak eğer ki yaşarsanız, sizinle özel olarak ilgilenilecektir.

peki, teşekkürler.. en azından dikkate alıp cevap verdiğiniz için.. diğerleri onu da yapmıyor çünkü :happy:

Güzel server olucak.......

Umarım serverınız konuda bahsettiğiniz kadar mükemmel olur usko'nun gereksiz koxp illetinden sıkılan birisi olarak başlamayı düşünüyorum . Panel veya forum sisteminiz ne zaman açılacak acaba client önceden indirmek daha mantıklı olucağına inanıyorum. yada oto patchi açmanızı dilerim 1 saat öncesinden 🙂

Umarım serverınız konuda bahsettiğiniz kadar mükemmel olur usko'nun gereksiz koxp illetinden sıkılan birisi olarak başlamayı düşünüyorum . Panel veya forum sisteminiz ne zaman açılacak acaba client önceden indirmek daha mantıklı olucağına inanıyorum. yada oto patchi açmanızı dilerim 1 saat öncesinden 🙂

Sunucularımızı güvenlik testlerinden geçirdiğimiz için ulaşılamaz durumda şu an ( 18xx sunucular çok kolay hedef oluyor ). Tanıtımda bir download link var sanıyorum yeterince açık değil Buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Patch konusunda sorun yaşamayacağınızı garanti ederiz zira maximum 20 MB'lık bir patch indireceksiniz. Yinede tavsiyenizi göz önünde bulunduracağız ve launcher sunucusunu 1 - 2 saat öncede açacağız.

Teşekkürler

iyi bir servere benziyor. Bana kalırsa exp zor item orta yapabilirsiniz şimdiden başarilar dilerim🙂

hayırlı olsun

büyük bir merakla bekliyoruz. hayırlı olsun.

Namaz clanı olarak kryptonko dayız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam