Koacs autoit scriptler ... Berat Kara

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

karaberat

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
yine bir paylaşım buyrun takılın kafanıza göre .

rar password :

You must reply in the thread to view hidden text.
beratkarasegtor

link :

You must reply in the thread to view hidden text.
http://s3.dosya.tc/server2/pgl2Xg/KOACS_berat_unpack.rar.html

Mustafa Bilginden açıklama 😀

Diyorki buglu paylaşta görelim dedi . bende paylaşıyorum ne kadar buglu ne kadar bugsuz bilemem . isteyen indirir isteyen indirmez . kolay gelsn .

saolasın sistemini inceleyelim .d

Za Xd oyuna giremiceğiniz için sorun yoq xd

kesinlikle katılıyorum sana.

tamamen matıgınıza bağlı bi şey scripten daha öte bişey bence bu yüzden onu kullanıyorum zaten öğrenmek isteyenlere yardım dosyasında bütün örnekler var

yok c#.net ile birazda c++ yetiyor 😀 sağolasın 😀

teşekkürler

teşekkürler

---------- Yorum eklendi 01:36'da ---------- Önceki yorum 01:26'da ----------

bu dosyaların virüssüzü yok mu?

Autoit adı üstünde "script" dilidir, hatta dilden çok otomasyon amacı güden bir alt yapıya sahip. C#,C++ dururken vizyonu kısıtlayıp autoitten medet ummak saçma bence. Kaldı ki autoitle acs yazmak başlı başına mantık hatası zaten, kırılması en fazla 15 dakika sürer(kendi açımdan bakıyorum.) Kısacası; "At varken katıra binmem". 🙂

Paylaşım için teşekkürler.

Bu sistem bir işe yaramaz .1 hafta önce Sunucum tarafımdan Lisanslı olarak KOACS Acs Satın Aldık. Cok Uyduruk Birşey. Gerçekten Kırılması Kolay Bir ACS. Hatta Server Fileslerini 1-2 Defa Kullandıktan Sonra " Unable to Open the Script File " Hatasını Alıyordum. İş yapmaz bu acs. Genede Emeğe saygı Arkadas Paylasmıs.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam