KO100 Server Files-MAP-Exeler (RootC)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: KO100 Server Files-MAP-Exeler (RootC)

bakıyomda yaqı10

adam akmış :ASDASDASD . bi Kere Quest Sistemi SSlerde Var Ama files içinde ne EVT Sistemi nede LUA Sistemi var. Acaba Questleri Havadanmı çekiyor filesler. Bi Kerede Adam Gibi Paylasım yap Hep Fake Ulan.

Onun Adı sahtekaRootC 😀

adam akmış :ASDASDASD . bi Kere Quest Sistemi SSlerde Var Ama files içinde ne EVT Sistemi nede LUA Sistemi var. Acaba Questleri Havadanmı çekiyor filesler. Bi Kerede Adam Gibi Paylasım yap Hep Fake Ulan.

1'cisi Zorla indir Kullan Diye Bişey Diyen Yok..... 2'cisi 1 Boktan Cakmıyorsan Konusmucaksın... 3'cusu ise. Ben Sana Buglu Yada Bugsuz Diye Birşey Demiyorum Arşivimde Vardı Siliceğime Paylaşıyım Dedim. Ne Olur Ne Olmaz. Belki Geliştirirler Düşüncesinde Müptezel Kardesim Benim Tüm Hepsi Unpack Cünkü.

Bi Bakalım Oyuna Girebiliyomuyuz Bu Dosyalarla ?

Kardesim Nedesem Yalan olur Ama Usko Exe ile Giriş Oldugunu Biliyorum 1 Tek. Okadar Sana Simdi Bu database ile Kur Sorun almassın bunla gir Desem yalan olur. Dene istersen 🙂

Peki Bi Deneyeyim. 🙂 Sen Hangi Database İle Giriş Yaptın Oyuna Ss Aldın ?

Sanada Gelince Kim Oldugunu Bilmediğimi Zannetme Ali PaŞa 🙂 Hazretleri Seni...

1- adım ali değil

2- kim olduğumun zaten önemi yok

3- kin beslediğin ali kimse boşa adama suç atma

4- bu kadar emin olma

Hmm Peki Tamam O Zaman 😀 Bi Deneyelim Bakalım 🙂

saol inceleyelim...

Benden'de Ufacik Sözler. 1'cisi Beni Tanimiyorsan Yorum Yapma Boş Boş. 2'cisi Senin Kim Olduğunu Adim Gibi Biliyorum Sen Rahat Ol. 3'cüsü Birdaha Paylasimlarda Cins Cins Yorum Yaparsan Eğer 1 Daha Uyarmam. 4'cüsü Ben Burda Kimseye Dosya Vermek Zorunda Değilim. Verdiklerimizle Sükredin. Eywallah Diyin. Geçin Gidin. Ok Abisi. Hayirli Aksamlar Sana.

zTaPH.jpg
Ve 2.cisi
Qecdo.jpg

Diger Konundada Aynı Şeyi Yapıyorsun . Söyledigin Şeylerin Hiç Arkasında Degilsin. 1 Dedigin 1 Dedigini Tutmuyor 😉

Hep Aynı Şeyi Yapıyorsun Biz Zaten Salagız Hiç anlamıyoruz senin yaptıklarını Kingsin sen . Artık kendi yazdıklarına bak bak Birşeyi Paylasırken 100 Defa Düşün.

Benden'de Ufacik Sözler. 1'cisi Beni Tanimiyorsan Yorum Yapma Boş Boş. 2'cisi Senin Kim Olduğunu Adim Gibi Biliyorum Sen Rahat Ol. 3'cüsü Birdaha Paylasimlarda Cins Cins Yorum Yaparsan Eğer 1 Daha Uyarmam. 4'cüsü Ben Burda Kimseye Dosya Vermek Zorunda Değilim. Verdiklerimizle Sükredin. Eywallah Diyin. Geçin Gidin. Ok Abisi. Hayirli Aksamlar Sana.

évét tanımıyorum adını sorsan bilmém forum déqerlendirmesine qöre biriki laf söyledim farq étmz geréksz eleştri yaparm ben :emo:

zTaPH.jpg
Ve 2.cisi
Qecdo.jpg

Diger Konundada Aynı Şeyi Yapıyorsun . Söyledigin Şeylerin Hiç Arkasında Degilsin. 1 Dedigin 1 Dedigini Tutmuyor 😉

Hep Aynı Şeyi Yapıyorsun Biz Zaten Salagız Hiç anlamıyoruz senin yaptıklarını Kingsin sen . Artık kendi yazdıklarına bak bak Birşeyi Paylasırken 100 Defa Düşün.

Sourceler Fixlendi Diyoruz Biz Size.. Okadar'mı kafanız Algiliyor Yoksa Benmi Size Anlatamiyorum. 1299'dan Bahsetmiyoruz Biz Burda 1299'da Database'de Fixlersin Al Sana Fix Source Full Fix Diyorum PK Atilir. Zor Server Sekline Sokabilirsin. Simdiye Kadar O Skill Vurmuyor Yok Party Np Gelmıyor Yok Cz Party Acılmıyor Yok 5'dk sonra Ebenezer Kapanıyor Yok 5 Dk Sonra Cz'de Skıller Vurmuyor yok Mana Sıfırlanıyor Gibi Seyler Yok Bunda Full Fix'den Kastim Ondan ibadet Güzel Kardesim Ok. düzeltirim Simdi Konuyu Olur biter.

teşekkürler deneyelim

Root KArdeşim SEn özelden bana Atarmısın ko100 dosları lazım yardımcı olursan seviniirim

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam