Ko Panel Tasarımım - Önerisi olan yorum atsın.

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

GameDizayn

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar adım Görkem YAVUZ. 1098 olarak kurmak istediğim kendi serverim için panel tasarımına başladım. Tasarımları ilk başta psd olarak hazırladığım için bu sadece psd den bir fotoğraftır. yazılıma başlamadan önce öneride bulunacak arkadaş varmı diye sormak istedim. daha güzel olması için öneride bulunacak arkadaşlar yorum yazarsa çok sevinirim.

Resim

KqjXA3.jpg

Orjinal Boyut: TIKLA

Yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Cevap: Ko Panel Tasarımım - Önerisi olan yorum atsın.

Çok basit duruyor panel olarak bence tamamen farklı birşey yapman gerek.

Örneğin uskonun panelinden ama farklı bir tema üzerine benzer ozellikler ile yaparsan çok daha güzel olucağından eminim.

Çok basit duruyor panel olarak bence tamamen farklı birşey yapman gerek.

Örneğin uskonun panelinden ama farklı bir tema üzerine benzer ozellikler ile yaparsan çok daha güzel olucağından eminim.

serverin 1098 olacağını düşünerek bu şekil basit birşey tasarlıyorum. küçük ama işlevsel bir panel başlangıç için iyidir.

basit paneller şu sıralar rövanşta olmadığı için söyledim.

basit paneller şu sıralar rövanşta olmadığı için söyledim.

Söylediğine katılıyorum. Çok basit bir panel. Ancak hedefim biraz büyük. Bunun için oyuna yeni başlayanlarda olabilir. Ve panel uskonun ki gibi olursa girenler karmaşık bulabilir. Elbette usko paneli içerik yönünden zengin ancak usko hiç oynamamış ve panellere girmemiş kişi bunları algılamaya bilir. Basit panelde ise girişte ne olduğu bellidir. Bende bunun için bukadar basit bir panel yazıyorum. 🙂

bilemiyicem orasını sen iyisini bilirsin 😀

sade ve basit guzel göz ve kafa yormaz 🙂

Bence Sade Ve Güzel Panel Başarılı 🙂

1098 Knıghtın ILK VERSIONLARI OLUP OZAMANLAR OYUN OLDUGU GIBI PANELDE KLASIKTI ARKDASIMIZ ESKISI GIBI BIR OYUN SUNMAYA CALISTIGINI DUSUNEREK SADE VE SIKICI OLMAMAK UZERE + ABARTISIZ VE KULLANISLI OLMASI SERVERINLE BAGDASIR 😀

1098 Knıghtın ILK VERSIONLARI OLUP OZAMANLAR OYUN OLDUGU GIBI PANELDE KLASIKTI ARKDASIMIZ ESKISI GIBI BIR OYUN SUNMAYA CALISTIGINI DUSUNEREK SADE VE SIKICI OLMAMAK UZERE + ABARTISIZ VE KULLANISLI OLMASI SERVERINLE BAGDASIR 😀

yorumların için teşekkürler.

başarılı..

Çok sıradan

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam