Ko-fox logo çalışması (bu temaya iyi gideceğini düşündüğüm logo)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

DestanDizayn

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.facebook.com
9vej.jpg

YORUMLARI BEKLİYORUM AMORA ÖZELLİKLE SENDEN 😀

Cevap: Ko-fox logo çalışması (bu temaya iyi gideceğini düşündüğüm logo)

bence kötü olmuş ama emeğine sağlık.

saol çok güzel bir eleştiri 🙂

Senın kendı imzan cok guzel olmus logoda cok ıyı olmus ama font bıraz kotu

Teşekkürler teşekkürler

Renk ve font rezaleti diye bir durum söz konusu burda sana 3 dakikalık bir ön görsel yaptım öylesine calışmalarını geliştirmen dileğiyle.

Örnek

KlykmX.png

ax dizayn öncelikle eleştiri insanı küçük düşürelek yapılan birşey değildir. eksikliği düzgünce söylersen sanırım arkadaşta daha iyi işler için çabalayabilir. ayrıca senin yaptığın örnek tasarım alakasız birşey seninki yılbaşı özel tasarım olur enfazla logo denmez. yeni girmişsin sanırım bu işe eskiden seni tanımazdım. eğer varsa birkaç tasarımın bana özelden veya bukonu altına yazarmısın ?

ax dizayn öncelikle eleştiri insanı küçük düşürelek yapılan birşey değildir. eksikliği düzgünce söylersen sanırım arkadaşta daha iyi işler için çabalayabilir. ayrıca senin yaptığın örnek tasarım alakasız birşey seninki yılbaşı özel tasarım olur enfazla logo denmez. yeni girmişsin sanırım bu işe eskiden seni tanımazdım. eğer varsa birkaç tasarımın bana özelden veya bukonu altına yazarmısın ?

Öncelikle merhabalar, tamamiyle yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum yaptığım şey doğrudur yıl başı tarzı birşeydi ve uğraşmakta istemedim pek sadece arkadaşa örnek olması içindi özgün olarak calışma yapmasını istediğim için iğnelicek bir yorum bırakmak istedim her ne kadar hırs yaparsa o kadar başarılı olacağını düşünüyorum aksi taktirde arkadaşı azarlamak,kücük düşürmek veyahut aşşalamak için yorum bırakmadığımı altını cizerek belirtmek isterim benden tasarım olarak bir kaç tane örnek bırakmamı istemişssiniz bir kaç tane konu altında ekleyeceğim.

Bu işte yeni değilim, x bir forum sitesinde yaklaşık 2010 ila 2012 arası 2 yıl görev aldım ve yaklaşık 2009'dan beri çeşitli forumlarda tasarımlara imza attım KO benim pek para konusunda göz önüne aldığım bir olay değil sadece bu yüzden beni tanımıyor olman gayet normal ha ünlü biride değilim kendi halimde tasarım yapar forumlarda paylaşıma sunarım hadi bunu şöyle adlandıralım ''Ego'' Sanırım biraz uzun bir yazı oldu fakat gerekli cevabı verebildiğimi düşünüyorum.

Sanırım aşşağıda mevcut olarak bıraktığım tasarımlar en azından ne seviyede olduğumun kanıtıdır efenim, belki amator, belki basit.

Örnek 1 Şuan üzeride calıştığım ve sadece %30'luk bir kısmı biten Upload Sitesi Tasarımım Ayrıca düşünme payıyla birlikte (%30)LUK BİR KISIMDIR.

Ekli Olmayan kısımlar ve öylesine gözüksün diye eklediğim sosyal medya kısımları ve iyileştirmeleri yapılmadığı haldir.

e7bp4r.png

Coğunlukla Facebook Kapak & Profil uyumu calıştığım için örneklerimi sunuyorum..

1378181_300901330050864_184756912_n.png

Acılacak bir oyun firmasi ve acılmadan iflas eden calışma index & Logo

1454570_307243432749987_854592483_n.png

Yine facebook'dan devam edelim

Absinthe Yesil Peri facebook sayfasına girer isen adımı görebilirsin Ax Dizayn / Burak Altınel

994000_296534977154166_662784041_n.png

Aynı şekilde Erkan Akagündüz Tasarımım

1383920_296501830490814_29813473_n.png

Kedicik Facebook

1549462_228424124004498_1800397541_n.png

Sırf Öylesine yaptığım birşeydi zerre uğraşılmadı

302830_177973679010297_74774653_n.png

- Saygılarımla

İlk resimde sanırım web site yazılımı yapıcan ve resmini hazırlıyon ama php ye dökebileceğini sanmıyorum. Arka plan saçma geldi bana en alttaki yazı kırmızı şeritin altında kalmış. logon çok kötü bir tasarımcının logosu okadar kötü olmamalı. Sağ üstteki logolar farklı soldaki ve sağdaki logo kabartma ama ortadaki youtube mat.

ikinci resmin güzel gelmişti ama farkettiğim birşey var 2-3 5-6 ve imzandaki resimler aynı bir arka plan var arka planı bulanıklaştırmışsın ve üzerine yazı yazmışsın ki üçüncüsü çok kötü diyerleri iyi.

4. tasarım tamamen içler acısı bir tasarımcının öyle tasarım yapması çok berbat birşey.

en sondakini göndermen bile hata zaten.

saygılarımla.

İlk resimde sanırım web site yazılımı yapıcan ve resmini hazırlıyon ama php ye dökebileceğini sanmıyorum. Arka plan saçma geldi bana en alttaki yazı kırmızı şeritin altında kalmış. logon çok kötü bir tasarımcının logosu okadar kötü olmamalı. Sağ üstteki logolar farklı soldaki ve sağdaki logo kabartma ama ortadaki youtube mat.

ikinci resmin güzel gelmişti ama farkettiğim birşey var 2-3 5-6 ve imzandaki resimler aynı bir arka plan var arka planı bulanıklaştırmışsın ve üzerine yazı yazmışsın ki üçüncüsü çok kötü diyerleri iyi.

4. tasarım tamamen içler acısı bir tasarımcının öyle tasarım yapması çok berbat birşey.

en sondakini göndermen bile hata zaten.

saygılarımla.

Web Site tema'da belirttiğim gibi %30'luk bir kısımdı ve bitmemiş haliydi bu yüzden yazdığım yazıyı net okusaydın sosyal medya bölümü ve bir çok yerin iyileştirmesini yapmadığımı ve bitmediğini belirttim sonuncusunu arkadaş'a örnek olsun diye attım çokta önemli bir şey değildi.Aynı arka planlar değil sadece gaus'la neredeyse aynı gibi gözükmesine yol acıyor cünkü renk düzeyleri aynı resimler farklı.Kendi tasarımlarımda aynı arka plan'ı kullandığım doğrudur.

Değerli yorumların için teşekkürler.

- Saygılarımla.

ben insanları çok sert eletirdiğini söylüyorum senin eleştirdiğin şekilde bende seni eleştirdim.

teşekkürler

bi süre yoktum cevap veremedim. gerçi @gorkemyavuz söyleyecek bişey bırakmamış 😀 bu arada seninle tanışıyorz görkem eski nickm NaVa ydı

kötü

Okdar İyi degil ama eline saglk

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam