KO-FOX 2 Yaşında Logo tasarımı

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Comperya

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.karayel-ko.net
Merhaba arkadaşlar,

KO-FOX 2. yaşına giriyormuş By_Bts arkadaşımız bir tasarım yapmış oradan öğrendim bende kendi çapımda bir logo tasarlayayım dedim, yanlış anlaşılmasın lütfen boşta kaldığım için ufak bir tasarım hazırladım başka bir amacım yoktu paylaşmak istedim.

Logo hakkında yorumlarınızı esirgemeyin, Şimdiden teşekkürler..

bkwd.png

Cevap: KO-FOX 2 Yaşında Logo tasarımı

ben kendım grafiker işinde ugrasıyorum okudumda yanlıs anlama biraz kötü olmus ama yinede eline sağlık

ben kendım grafiker işinde ugrasıyorum okudumda yanlıs anlama biraz kötü olmus ama yinede eline sağlık

Tesekkurler hocam yorumun için grafikerlik konusunda fazla bir deneyimim yok öyle içimden geldi yapayım dedim ilk çalışmalarım diyebiliriz ve bu ilk çalışmalarımın arasında da KO-FOX adı geçiyor artık başlangıç olarak olarak değerlendirilirse sevinirim sonuçta ben profesyonel değilim. 🙂

doğrudur hayırlısı diyelim güzel bi logo yaparsın ben ugrascam burda en ıyı logu yu yapıcak kişiyim bundan emınım .)

ıkı yasında yazarken 😀 yazı neden kullandın 😀 guzel font olmus daha ıyı olabılırdı....

ıkı yasında yazarken 😀 yazı neden kullandın 😀 guzel font olmus daha ıyı olabılırdı....

Tamamen canım istedi ve yazı ile yazmayı tercih ettim ve tabi ki font daha iyi olabilirdi sizden de bekleriz bir logo tasarımı. 🙂

bana sorunsuz 19xx databbase versınler en iyi logoyu yapmassam adam degılım 🙂

bana sorunsuz 19xx databbase versınler en iyi logoyu yapmassam adam degılım 🙂

Herkes bir menfaat peşinde hocam öylede olmaz ki onun yerine bir şeyler katılsın ortaya paylaşım olunca paylaşım olacaktır güven bana. 🙂

emın ol öle bişey olmıcak bana güven 🙂

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam