- Reaction score
- 0
Hak Yeme ! Teşekküre Basmayı Çok Görme !
Arkadaşlar kaynağını belirtmek istemiyorum dosyalar belirli bir şekilde buglu halde sourceleri ile birlikte elime geçti 2 arkadaş bunları fixlemeye çalışıyorduk anca staj ve gerekli harçlar gelir gider nedeni ile bir türlü localdan ileri gidemedik localda fixlemeye devam ettik taaki bu yarışmayı görünceye kadar ben bu yarışmada kendimi tabikide en üstte görmek isterim ancak bu sizin görüşleriniz ile belirlenecek burda paylaşım ile ne böbürlenirim nede sizlere kızarım ama Hak ve hakkaniyetin yerine ulaşması için hakettiğim şekilde davranırsanız teşekkürlerimi iletirim.
Şimdiden Allah razı olsun Buyrun Tanıtım !
Sourceleri kurtaramadım pc format atarken sadece db ve filesleri kurtarmak aklımıza geldi sourcelerimizi kurtaramadık ama olsun üzüntülü değiliz hevesimizi kırdık ve bunu paylaşıp biryerlere gelme kararı aldık , SOURCELER AVCISOFT ' un olup Ben Oğuzcan Suvatlar Tarafından geliştirilmiştir. Pek Fazla bug fixleyemesekte yinede üzerinde hakkımız var hiçbir sorunu yoktur.
-Cz Party ile ve solo np gelmesi sorunsuz.
-Hera Ts ve diğer tsler sorunsuz.(Zone değişse bile)
-Ölünce Tsler silinmez.
-Ally verme sorunsuz.
-Pelerin alma Relogta gitmesi Sorunsuz fix.
-Sembol alma Relogta gitmesi Sorunsuz fix.
-Clan devretme sorunsuz.
-Letter sistemi aktif.
Ve yazmaya üşendiğim bir çok bug fix bunlar sadece belli başlı buglardır.
Arkadaşlar kaynağını belirtmek istemiyorum dosyalar belirli bir şekilde buglu halde sourceleri ile birlikte elime geçti 2 arkadaş bunları fixlemeye çalışıyorduk anca staj ve gerekli harçlar gelir gider nedeni ile bir türlü localdan ileri gidemedik localda fixlemeye devam ettik taaki bu yarışmayı görünceye kadar ben bu yarışmada kendimi tabikide en üstte görmek isterim ancak bu sizin görüşleriniz ile belirlenecek burda paylaşım ile ne böbürlenirim nede sizlere kızarım ama Hak ve hakkaniyetin yerine ulaşması için hakettiğim şekilde davranırsanız teşekkürlerimi iletirim.
Şimdiden Allah razı olsun Buyrun Tanıtım !
Sourceleri kurtaramadım pc format atarken sadece db ve filesleri kurtarmak aklımıza geldi sourcelerimizi kurtaramadık ama olsun üzüntülü değiliz hevesimizi kırdık ve bunu paylaşıp biryerlere gelme kararı aldık , SOURCELER AVCISOFT ' un olup Ben Oğuzcan Suvatlar Tarafından geliştirilmiştir. Pek Fazla bug fixleyemesekte yinede üzerinde hakkımız var hiçbir sorunu yoktur.
-Cz Party ile ve solo np gelmesi sorunsuz.
-Hera Ts ve diğer tsler sorunsuz.(Zone değişse bile)
-Ölünce Tsler silinmez.
-Ally verme sorunsuz.
-Pelerin alma Relogta gitmesi Sorunsuz fix.
-Sembol alma Relogta gitmesi Sorunsuz fix.
-Clan devretme sorunsuz.
-Letter sistemi aktif.
Ve yazmaya üşendiğim bir çok bug fix bunlar sadece belli başlı buglardır.
Not : Database Kullanıcak arkadaşlar DataBase 'Hercai' Arkadaşımızdan alıntıdır Teşekkürler.

You must reply in the thread to view hidden text.