[Ko-Fox] 1534 %95 Bugsuz Server Files + Database + Client [Resimli Tanıtım]

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

KonstantinoPolis

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Hak Yeme ! Teşekküre Basmayı Çok Görme !

Arkadaşlar kaynağını belirtmek istemiyorum dosyalar belirli bir şekilde buglu halde sourceleri ile birlikte elime geçti 2 arkadaş bunları fixlemeye çalışıyorduk anca staj ve gerekli harçlar gelir gider nedeni ile bir türlü localdan ileri gidemedik localda fixlemeye devam ettik taaki bu yarışmayı görünceye kadar ben bu yarışmada kendimi tabikide en üstte görmek isterim ancak bu sizin görüşleriniz ile belirlenecek burda paylaşım ile ne böbürlenirim nede sizlere kızarım ama Hak ve hakkaniyetin yerine ulaşması için hakettiğim şekilde davranırsanız teşekkürlerimi iletirim.

Şimdiden Allah razı olsun Buyrun Tanıtım !

Sourceleri kurtaramadım pc format atarken sadece db ve filesleri kurtarmak aklımıza geldi sourcelerimizi kurtaramadık ama olsun üzüntülü değiliz hevesimizi kırdık ve bunu paylaşıp biryerlere gelme kararı aldık , SOURCELER AVCISOFT ' un olup Ben Oğuzcan Suvatlar Tarafından geliştirilmiştir. Pek Fazla bug fixleyemesekte yinede üzerinde hakkımız var hiçbir sorunu yoktur.

-Cz Party ile ve solo np gelmesi sorunsuz.

-Hera Ts ve diğer tsler sorunsuz.(Zone değişse bile)

-Ölünce Tsler silinmez.

-Ally verme sorunsuz.

-Pelerin alma Relogta gitmesi Sorunsuz fix.

-Sembol alma Relogta gitmesi Sorunsuz fix.

-Clan devretme sorunsuz.

-Letter sistemi aktif.

Ve yazmaya üşendiğim bir çok bug fix bunlar sadece belli başlı buglardır.

Not : Database Kullanıcak arkadaşlar DataBase 'Hercai' Arkadaşımızdan alıntıdır Teşekkürler.​

You must reply in the thread to view hidden text.

Cevap: [Ko-Fox] 1534 %95 Bugsuz Server Files + Database + Client [Resimli Tanıtım]

teşekkürler

Cevap: [Ko-Fox] 1534 %95 Bugsuz Server Files + Database + Client [Resimli Tanıtım]

Guzell

Dip Not: Dosyaların içinde loginserverconsole.exe'sinde truva ati ve hidrag virüsü vardır. Kullanmadan önce virüs programının aktif olduğunu kontrol ediniz...

virüslü 😀

Teşekkürler Dostum Ellerine sağlık Özel mesaj atarsan senle irtibata geçmek istiyorum.

-evet virüs var ama isteyen kullanmayabilir 🙂🙂🙂

Bakmak Denemek Lazım

np sorunu var 🙁

teşekkürler 😉

Şuan Client indiriyorum deneyeceğim...

Teşekkürler.

Özellilkle ben baktım ebenezerda bi kac asm değişikligi gördüm

ama prty np duruyoo oraya ellememişsin

kendileri yapmaya calısan olursa buyur yapabilen yapsın

01330572 |. 80BD F7FEFFFF>CMP BYTE PTR SS:[EBP-109], 47

01330579 |. 75 0F JNZ SHORT Ebenezer.0133058A

0133057B |. 8D72 40 LEA ESI, DWORD PTR DS:[EDX+40]

0133057E |. C785 F0FEFFFF>MOV [LOCAL.68], -32

01330588 |. EB 0F JMP SHORT Ebenezer.01330599

0133058A |> BE 19000000 MOV ESI, 19

0133058F |. C785 F0FEFFFF>MOV [LOCAL.68], -19

01330599 |> 80BD F7FEFFFF>CMP BYTE PTR SS:[EBP-109], 47

Dipnot:Bunu Ben istesem yaparım ama gerek yok neden derseniz cz girer 1 mage char acar 1 nova adama tek atıyor prty np acmanın anlamı mantığı yoktur saygılarla..

alla alal ben butun nowaları denenedım tek atamadım😀

Başarılar

teşekkürler volkan Umarım bu yazın Bazılarına Kapak olur 🙂 sözde kendılerı cok bılıyordu

Testler aşamasında, Belirtilen özelliklerin olmadığı için konu reddedilmiştir.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam