[ Ko-Days ] +10 +5 Eşit Pk Server - Desteksiz - Kalıcı - 1 Kasım Cumartesi AÇILIŞ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KoDays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cevap: [ Ko-Days ] +10 +5 Eşit Pk Server - Desteksiz - Kalıcı - 1 Kasım Cumartesi AÇILIŞ

as9da9sdsa9das9dsa9das9d9asd9zx9dczx9c9zxczx

Cevap: [ Ko-Days ] +10 +5 Eşit Pk Server - Desteksiz - Kalıcı - 1 Kasım Cumartesi AÇILIŞ

Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.

Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.asdasdasd

Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.

123213zdxfczxczxResmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.

xcfvcxvcxcxvcxvxcvcxvcxvcxvxcvcxvcxvcxvxc

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++9+++

123123-23-23*232*3*23*23Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.

Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.

123213szxcxzczxcasd

Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.Resmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.

-2-2-21-234ZXFResmi açılışımız bu akşam 20.00'da olacaktır. Rekabetin doruklarını, pk anlayışının en güzel neticesini yaşamak isteyen tüm ko severleri bekliyoruz.

Söyle yağmur çamur

Değmedi yüreğime

Şimdi ben nerdeyim

Sen nerde.

Söyle yağmur çamur

Değmedi yüreğime

Şimdi ben nerdeyim

Sen nerde...

Söyle yağmur çamur

Değmedi yüreğime

Şimdi ben nerdeyim

Sen nerde.Söyle yağmur çamur

Değmedi yüreğime

Şimdi ben nerdeyim

Değmedi yüreğime

Şimdi ben nerdeyim

Sen nerde.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Söyle yağmur çamur

Değmedi yüreğime

Şimdi ben nerdeyim

Sen nerde.123

++ds+asd+asdasSöyle yağmur çamur

Değmedi yüreğime

Şimdi ben nerdeyim

Değmedi yüreğime

Şimdi ben nerdeyim

Sen nerde.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam