KnightOnline 1299 ve 1453 Orjinal Client[TekLink]

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Kod:

* Hidden text: cannot be quoted. *

Download 1299 : * Hidden text: cannot be quoted. *

şlemci : AMD Phenom II 3.0 Ghz

Ram : OCZ 1066 Mhz 4 GB Ram

Ekran Kartı : HIS ATI Radeon 4870 ICEQ4 Turbo 1 GB

Arkadaşlar 3 Tane client daha yaptım bunları zamanla paylaşıcam özel patchler üstünde çalısıyorum ve client üstünde çalısmalar yapıyorum ve bunları paylaşıyorum sizlerle.

PAYLAŞIYORUM AMA BİR TEŞEKKÜR ETMEYİ BENDEN ESİRGİYORSUNUZ YENI GELDIM KO-FOX BELKİ ONDANDIR AMA MERAK ETMEYIN GÜZEL PAYLASIMLAR YAPICAM SADECE SİZDEN İSTEĞİM EMEĞE SAYGI BUNUDA ALTTA YORUMLARINIZDA BEKLIYORUM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER 2-3 SONRA TEKRAR BURDAYIM PAYLAŞIMIMLA...

İyi Forumlar 🙂

Her Nefis Bir Gün Ölümü Tadacaktır.
Bilgi ve öğrenmek için herşey bizlerin için

代码:

* 隐藏文字:无法引用。 *

下载 1299:* 隐藏文本:无法引用。 *

处理器:AMD Phenom II 3.0 Ghz

内存:OCZ 1066Mhz 4GB 内存

显卡:HIS ATI Radeon 4870 ICEQ4 Turbo 1GB

朋友们,我又制作了 3 个客户端,我会随着时间的推移与大家分享。我正在制作特殊补丁并开发客户端,并与大家分享。

我正在分享,但你却不让我感谢你。我刚从 KO-FOX 回来。也许是因为这个,但别担心。我会分享的。我唯一要求你的就是尊重劳动。我在下面等待你的评论。提前谢谢。我会在 2-3 天内再次来这里分享我的分享……

好的论坛:)

每个灵魂有一天都会尝到死亡的滋味。

Kod:

* Hidden text: cannot be quoted. *

Download 1299 : * Hidden text: cannot be quoted. *

şlemci : AMD Phenom II 3.0 Ghz

Ram : OCZ 1066 Mhz 4 GB Ram

Ekran Kartı : HIS ATI Radeon 4870 ICEQ4 Turbo 1 GB

Arkadaşlar 3 Tane client daha yaptım bunları zamanla paylaşıcam özel patchler üstünde çalısıyorum ve client üstünde çalısmalar yapıyorum ve bunları paylaşıyorum sizlerle.

PAYLAŞIYORUM AMA BİR TEŞEKKÜR ETMEYİ BENDEN ESİRGİYORSUNUZ YENI GELDIM KO-FOX BELKİ ONDANDIR AMA MERAK ETMEYIN GÜZEL PAYLASIMLAR YAPICAM SADECE SİZDEN İSTEĞİM EMEĞE SAYGI BUNUDA ALTTA YORUMLARINIZDA BEKLIYORUM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER 2-3 SONRA TEKRAR BURDAYIM PAYLAŞIMIMLA...

İyi Forumlar 🙂

Her Nefis Bir Gün Ölümü Tadacaktır.
l

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam