- Reaction score
- 2
Merhabalar,
Aslında Kişiye özel tasarım yapmayı tanıdıklarım haricine yapmıyordum fakat görüyorum ki, Benim yaptığım tasarımları, başkaları alıp kendi yapmış gibi satmasından dolayı bu satış konusunu açmış bulunmaktayım.
Yaptığım işler;
- Knight Online Oyun içerisi tasarımlar
- Kopanel indesign,redesign tasarımlar
- Logo,Kartvizit,Kurumsal Kimlik,Afiş Tasarımlar
- Oyun içi UİF - DXT Tasarımları
- Komple Client Tasarımları
- Knight Online index Tasarımları
- Knight Online Database işleri
Oyun içi ve Oyun dışı Oyununuzu Görsellik şölenine boğabilirsiniz. Unutmayınız bir oyunu, Oyun yapan görselliktir. Kendi serverinize ne kadar değer verdiğinizi oyuncularınıza kanıtlayabilirsiniz...
Fiyatlandırmalar;
- Logo; 20 TL (PNG,JPG,BMP,İCO)
- Kopanel Redesign: 120 TL (.css dahil)
- Kopanel Redesign: 80 TL (.css hariç)
- Kopanel index tasarım: 70 TL (.css dahil)
- Oyun içerisi tasarımlar; ( Müşteri ile Görüşme içerisinde verilecek )
- Logo: 80 TL (SWF,FLA)
Diğer Tasarımlar için fiyatlandırlamaları ayrıntılı olarak görüşebilirsiniz. Ayrıca fiyatlarda indirim yapılabilir. Yapılacak iş'e göre sizlere yardımlarım olacaktır.
Örnek Tasarımlar için iletişime Geçiniz!
İletişim Adreslerim;
Msn: [email protected]
Telefon: Özel Mesajla isteyiniz!
Not: Örnek tasarımları koymamamın sebebi, yapılacak iş'e göre iletişim veya özel mesaj yolu ile ulaşırsanız, daha detaylı bilgilendirme yapabilirim...Ayrıca beni bilen biliyor, Tasarımlarımıda bilenler çok 🙂
Referanslarım;
<< WWW.YOURKO.NET >> Komple Oyun içi - Kopanel - Facebook - Redesign - Logo - indesign Tasarımları bana aittir.!
Aslında Kişiye özel tasarım yapmayı tanıdıklarım haricine yapmıyordum fakat görüyorum ki, Benim yaptığım tasarımları, başkaları alıp kendi yapmış gibi satmasından dolayı bu satış konusunu açmış bulunmaktayım.
Yaptığım işler;
- Knight Online Oyun içerisi tasarımlar
- Kopanel indesign,redesign tasarımlar
- Logo,Kartvizit,Kurumsal Kimlik,Afiş Tasarımlar
- Oyun içi UİF - DXT Tasarımları
- Komple Client Tasarımları
- Knight Online index Tasarımları
- Knight Online Database işleri
Oyun içi ve Oyun dışı Oyununuzu Görsellik şölenine boğabilirsiniz. Unutmayınız bir oyunu, Oyun yapan görselliktir. Kendi serverinize ne kadar değer verdiğinizi oyuncularınıza kanıtlayabilirsiniz...
Fiyatlandırmalar;
- Logo; 20 TL (PNG,JPG,BMP,İCO)
- Kopanel Redesign: 120 TL (.css dahil)
- Kopanel Redesign: 80 TL (.css hariç)
- Kopanel index tasarım: 70 TL (.css dahil)
- Logo: 80 TL (SWF,FLA)
Diğer Tasarımlar için fiyatlandırlamaları ayrıntılı olarak görüşebilirsiniz. Ayrıca fiyatlarda indirim yapılabilir. Yapılacak iş'e göre sizlere yardımlarım olacaktır.
Örnek Tasarımlar için iletişime Geçiniz!
İletişim Adreslerim;
Msn: [email protected]
Telefon: Özel Mesajla isteyiniz!
Not: Örnek tasarımları koymamamın sebebi, yapılacak iş'e göre iletişim veya özel mesaj yolu ile ulaşırsanız, daha detaylı bilgilendirme yapabilirim...Ayrıca beni bilen biliyor, Tasarımlarımıda bilenler çok 🙂
Referanslarım;
<< WWW.YOURKO.NET >> Komple Oyun içi - Kopanel - Facebook - Redesign - Logo - indesign Tasarımları bana aittir.!