Knıght onlıne 1397 lınux projesı

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

iamsorry

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
UZUN ÇABALAR SONUNDA LINUX DOSYALARI ÇALIŞTIRDIM. ŞUAN %90 ORANINDA HATALAR GİDERİLMİŞ DURUMDA.

RESIMLERDEN ÖNCE SUNUDA BELIRTMEK ISTIYORUM. KROWAZ, RLB, YENI MORADON VS GIBI ORJINALLIGI BOZAN HICBIR ÖZELLİK YOKTUR. TAMAMIYLE KENDINE HAS ÖZELLİKLERİ İLE GEÇMİŞ YILLARDA SOHU YANİ RESMİ CNKO NUN KULLANDIĞI SİSTEMDİR.

ORJINAL 1397 MORADON

Tüm monsterların orjinal yerinde olduğu en sade haliyle eski moradon.

2ij1afb.jpg

34pgmq1.jpg

ORJINAL DROPLAR

Tüm monsterların dropları tamamiyle orjinal.

nwbwug.jpg

ORJINAL EXP ORANLARI

Tüm expler 1x olarak ayarlandı. Tamamen orjinal expler

2lqnir.jpg

TEST VE NORMAL SERVER MODU

Serveri test modunda çalışınca expler ve noah otomatik olarak x5 oluyor. Ayrıca bu modta Power Up Store de kapalı. Bu özellik hiçbir versionda çalışmıyor.

ÇOKLU SERVER SISTEMI

Birden fazla serveri tek sunucudan açabilirsiniz. Tabi sunucunuzun özellikleri yeterli kaldığı sürece.

SAVAS SISTEMI

Savasın başlamasına 5dakika kaldı, Kaptanların seçilmesi vs gibi özellikler tamamen otomatiktir. Siz sadece savas saatini ve günlerini ebenezerden ayarlıyorsunuz gerisini ebenezer otomatik yapıyor. Bunun için extra bir program kullanmanıza gerek yok. Ayrıca savası kazanan ırkın kaptanları ödül np lerini alıyor ve baskında monumentler %100 calısıyor.

xauxzm.jpg

21b6mj9.jpg

2v99ogi.jpg

fvwlj5.jpg

eb69au.jpg

fbvlac.jpg

COLONY ZONE

Bowlun ortasında bifrost taşının bulunduğu klasik Fire Drake Cz.

30uvgx1.jpg

OYUNA YENI BASLAYANLARA HEDIYE SISTEMI

Oyuna yeni başlayan oyunculara letter ile oyuna girdiklerinde oto hediye gönderebilirsiniz. Bunu premiumlu ve premiumsuz oyuncular olarak ayırabilir, ayrıca özel günler içinde tüm oyunculara item gönderebilirsiniz.

2ztbkvk.jpg

SERIAL NO EVENTI

Moradondaki NPC den adminler tarafından olusturulan seri numaralarını girerek item dagıtımı yapabilirsiniz, Ayrıca item dağıtımlarını abys, chest gibi random da yapabilirsiniz.

n4ft3t.jpg

PROFESYONEL LOG SISTEMI

Oyun içerisindeki herşey profesyonel olarak kayıt tutuluyor. db içerisindeki BK_MON_USERDATA gibi kullanılmayan tabloların özelliği aslında bu. %100 calısıyor. İstediginiz bir oyuncuya veya komple sunucuya rollback atmanız mümkün. logların hepsini orjinal Noahsystem Editoru ile kullanabilirsiiniz

2wlzk38.jpg

SEHIR ISTILASI EVENTI

Gm komutu ile bu eventi başlatabilir, Moradon, EMC ve Lufersonu etarothların istilasına ugratabilirsiniz.

9fnqk8.jpg

KARTOPU SAVASI

Savaş giriş yeri kallugadır. Savaş başladıgında Herkesin 100 hp si olur. ve sadece sundriesten alınan kartoplarıyla saldırı yapılablir. Her kartopu 8dmg vuruyor.

b82qeh.jpg

ORJINAL BIFROST

BIFROST BASLAMA SAATLERINI EBENEZERDEN AYARLAYABILIRSINIZ.

YUKARIDAKI SURE DOLDUGUNDA BIFROST BASLAR. BIFROSTA GIREBILMEK ICIN ONCE TASI KESMELISINIZ. 30 DAKIKA ICERISINDE TAŞI KESEN IRK BIFROSTA ILK GIRMEYE HAK KAZANIR. YARIM SAAT SONRASINDA ISE DIGER IRKTA GIRER.

%100 ORJINALDIR

316waqd.jpg

2rdwx6t.jpg

b80i7b.jpg

2j0h9oy.jpg

ORJINAL FELANKOR ROOM

TAMAMIYLE ORJINAL FELANKOR ROOM.

ÇOĞALTILABİLİR OYUNİÇİ DUYURU MENUSU

SAĞ USTTEKI DUYURU KUTUCUKLARINI ISTEGE GORE COGALTABILIRSINIZ.

iqa7u0.jpg

FORGETTEN TEMPLE

FT BASLARKEN NOTICE GECER. SAATI GELDIGINDE SADECE 32 KISI GIREBILIR. ICERIDE TOWN CEKILDIGINDA MORADONA ISINLANIRSINIZ. FT SAATLERI ISTEGE GORE AYARLANABILIYOR.

wmdys9.jpg

NOAH EVENT

X2 X5 X10 X50 X100 VE X500 ORANINDA PARA EVENTI

2ezh9us.jpg

HIGH CLASS WEAPON VE ARMOR NPC SI

BUNU BEN EKLEDİM. ANVILIN YANINDA HIGH CLASS ITEMLERIN BULUNDUGU NPCLER. SADECE +1HIGH CLASSLAR MEVCUTTUR.

2cfs76f.jpg

35bfdl0.jpg

%100 ORJINAL UPGRADE

UPGRADE MANTIGI TAMAMEN USKO ILE AYNI. NORMALDE PİYASADA CALISAN TUM MIDDLE VE LOW CLASSLAR HATALIDIR. LOW CLASS SC ILE HIGH CLASS ITEMLERI UPGRADE EDEBILIYORSUNUZ. BURADA ISE TAMAMEN ORJINAL.

LOW CLASS ITEMLER - TUM SCROLLAR ILE UPGRADE EDILEBILIR

MIDDLE CLASS ITEMLER - MIDDLE VE USTU UPGRADE SCROLLARI ILE UPGRADE EDILEBİLİR

HIGH CLASS ITEMLER - HIGH CLASS SCROLL VE BLESSED SCROLLARI ILE UPGRADE EDILEBİLİR. HIGH CLASS SCROLL SADECE +5E KADAR CALISIR.

TRINA ORANLARI AYNIDIR. AYRICA +7 %100 SCROLL AKTIFTIR.

%100 TUM QUESTLER CALISIYOR

TUM QUESTLER %100 ORJINAL VE GERCEKTIR. LUA QUEST SISTEMI CALISMAKTADIR VE EN UFAK GOREVE KADAR TUM GOREVLER EKLIDIR.

34hw4ls.jpg

2mwz0qp.jpg

MASTER VE SKILL ACMA GOREVLERI

MASTER VE SKILL ACMA GOREVLERI HICBIR WINDOWS SERVERINDA CALISMAZ. FAKAT LINUX ORJINAL VE HATASIZ OLDUGU ICIN CALISMAKTADIR.

2dm7ddk.jpg

CASTLESIEGE WAR

CSW YE SADECE İLK 10 G3 USTU PELERIN ALMIS CLANLAR KAYIT YAPTIRABILIR

KAYITLAR 1GUN ONCEDEN BASLAR.

CSW MANTIGI ORJINAL 1397 DEKI GIBIDIR.

z7sh.jpg

1znsprk.jpg

güzel bir proje başarılarının devamını dilerim

aslında orjinal firedrake uygulaması bile yapılabilir ko74 yani sohu zamanında rebirth sistemi bile vardı

Linux'da sql server'ı nasıl çalıştırdın?

Devamı gelir inş :G

Herşey sorunsuz sayılır.

2010'da arkadaşlar açmıştı herşey sorunsuzdu meğersem linuxmuş 🙂

Ellerine Sağlık Alican 🙂 Güzel Proje

Bu arada Mustafa Bu Sistemi Aynen Bu Şekilde Alıp Windows Ortamında veya Windowsa Uyumlu Bir Hale Getirmek Mümkün Mü ? [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION]

Çok güzel bir zamanlar bende Azurako oynardım 1 sene öncesine kadar 1397 server herşeyi sorunsuzdu meğersem linuxmuş 🙂 Başarılarının devamını dilerim...

PuTTy gibi Linux emülatörleriyle belki bir ihtimal.

Kanka benim demek istediğim Emülator harici yani bu görev mantıgı database duzeni kodları vs vs. baştan windowsta yazılabilir mi ? ( Tabi Ben Yazamam Kodlama Bilmediğim İçin Sadece Bir Öneri 😀 )

Cevap: Knıght onlıne 1397 lınux projesı

harika başarlı diyorum çok güzel

Şifre neyki ya winch

videoda dediklerinizi harfiyen uygulansa da bir sorun var. .ini leri çalıştırırken cannot 192.168.1.4:1433 hatası veriyor.

eksik olan birşeyler var linuxa yabancı oldğm için çözemedim zaten VMware Network Adapter VMnet8 in durumu 2.fotoda

+++++++++++++++++

teskulerr

Teşekkürler

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam