Kim kimi kesmiş sıralaması (Detaylı Anlatım)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: Kim kimi kesmiş sıralaması (Detaylı Anlatım)

İŞte bu be ...

paylasım ıcın tesekkurler .

Teşekkürler, Güzel Paylaşım.

Ko-fox

teşekkürler ustam

teşekkürler

Merhabalar,

Öncellikle kodların yazımı komple bana ait'tir. Gelelim paylaşıma, Bu sistemi yapmamın nedeni Server oyuncuları bir çok server sahibini oyuncuları tarafından gereksiz yere Başlarını ağrıtması,

Nedir Bu sistem?;

* Bu sistem Kimi kesiğini otomatik olarak listeler, SQL bağlantısı yoktur. Bu sebeble SQL'nizi kasmaz.

Geliştirilebilirmi?;

* Her türlü şekilde geliştirebilirsiniz.

Hangi Bölümleri listeliyor?;

* Ben sadece Arena ve Colony Zone olarak listeleme yaptım, Sizler daha fazla ekleyerek her zoneyi listelemesini yapabilirsiniz.

Listelemede Sadece Karakterler birlerinimi kesince listeliyor?;

* Hayır, Yaratık'da kesse listeleyebilir. Nasıl yapacağınızı aşağıda vereceğim..

Şimdi Geçelim Paylaşımımıza;

İlk Olarak Aşağıdaki linklerden Dosyayı indiriyorsunuz;

***Hidden content cannot be quoted.***

İndirdikten sonra Klasörü çıkartın ve çıkan klasörle beraber karşınıza:

uDC4mvG.png

Bu şekilde bi dosyalar çıkacaktır. Şimdi ayarlamalara geçiyoruz

kimkimikesmis.php , kimkimikesmis2.php , kimkimikesmis3.php (Dosyalarını Her hangi araçla açıyorsunuz ve aşağıda resimde gösterdiğim yeri kendinize göre düzenliyorsunuz.

tvHg3SV.png

Burada Bulunan " C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Server Files\Ebenezer\Log\Dead-".$today.".txt " bölümünün " C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Server Files\Ebenezer\Log " bölümünü kendi server filesde ebenezer yolunu yazınız komple değiştirirseniz okumaz ve hata verir!

Önemli not: kimkimikesmis.php , kimkimikesmis2.php , kimkimikesmis3.php dosyalarının 3'ünede aynı işlemi yapıyorsunuz. Daha sonra eğer loglarınızı okumaz ise burada Gün , Ay , Yıl loglarını düzenlemelisiniz bunuda şu şekilde yapıyorsunuz;

slzz3jV.png

Yukarıda Resimde bulunan " Y-n-j " Kısmı Y= Yıl , n= Ay , j=gün şeklinde sizin loglarınız nasıl ise o şekilde ayarlarsınız Örneğin; gün , ay , yıl şeklinde logluyorsa ebenezeriniz; j-n-Y şeklinde yaparasınız mantığı söyledim işte 🙂

Şimdi Başka zonelere nasıl ayarlayacaksınız bunu anlatayım;

kimkimikesmis2.php , dosyasını kopyalıyorsunuz ve isimini ne yapacaksanız ayarlayıp uzantısını .php şeklinde ayarladıktan sonra açıp düzenlemelere geçiyorsunuz;

bdb093bfb5d544f09ae01ef.png

Yukarıda bulunan resimden aşağıda gösterdiğim yeri kopyalıyorsunuz

d31495ae819f42bb9539f0b.png

ve " Colony Zone liste</a></p> " - " </a></p> " arasına yapıştıyorsunuz yani "</a> | Colony Zone liste</p> " şekinde daha sonra burada bulunan " kimkimikesmis3.php " bölümünü belirlediğiniz isim yapıyorsunuz örneğin; " bdw.php " gibi , sonra " Colony Zone liste " yazan bölümü Belirlediğiniz isim yapıyorsunuz Yani " Border Defance War liste" gibi

sonraki işlem'e geçiyoruz;

Arama işlemi ile " $logexploded[3] == 48 " bölümünü aratıyorsunuz ve burada bulunan " 48 " bölümünü kendi belirleyeceğiniz zone ismini yapıyorsunuz. Ben örnek olarak " 300 " diyorum ve bu bölüm: " $logexploded[3] == 300 " yaptıktan sonra functions ayarlarına geçiyorum, " _inc/functions.php " dosyasını açıyoruz ve

z2f6MKm.png

Yukarda resimde bulunan bölümden;

Kod:
} elseif ($zone == 202) {

$zone = 'Ardream';

}

return $zone;

bölümünden " } " aşağı iniyorsunuz yani;

Kod:
} elseif ($zone == 202) {

$zone = 'Ardream';

} elseif ($zone == 300) {

$zone = 'Border Defance War';

}

return $zone;

Yukarıda verdiğim örnekteki gibi BDW'yi eklemiştim ben sizde burada bulunan " $zone == 300 " Kendi zone numaranızı, " $zone = 'Border Defance War'; " Bölümünden " Border Defance War " Bölümünü yapacağınız zone ismi yaparsınız.

Şimdi Burada dikkat etmeniz gereken bölümler

* yeni yapacağınız php'de yaratıkları göstermek için " $clearingdata = str_replace(chr(0x16),"", $clearingdata); " bulunan bölümde " 0x16 " bölümünü " 0x100 " Şeklinde değiştirmelisiniz bunu yapmanız 0 ve 16 karakter arasındakileri gösterir doğal olarak karakter isimleri uzun olduğu için değiştirmelisiniz. Değiştirmeyenler içinde gösterebilir yani göstermezse bu yolu yapınız..

* Log Bölümleri düzgün ayarlayınız.

* SQL bağlantısı vb. şeyleri yoktur onun için sql hacklenme veya saldırı vs. yapsada birşey yapamaz ulaşamaz verilere. Ulaşsada Log'lara ulaşır bunlarda bi değişkenlik göstermez.

* Seven panel'e göre uygunlanmıştır. Burada başka panel kullanıyorsanız. Kopyaladığınız php'den " index.php?pages=userdetay&user= " user detay bölümlerin yollarını giriniz. Seo Sistemi kullanıyorsanız Ona göre " .htaccess " bölümlerini ekleyiniz.

* Başka şeylere çevirilirmi mesela karakter giriş çıkış loglarına?

Ben size Txt okuma mantığını sundum php olarak biraz php bilginiz varsa saten ona göre ayarlayıp yapabilirsiniz.

* Kısaca Bu phplerle çok şey yapılır. Herşeyin loglarını gösterip sunabilirsiniz. Unutmayın ki Ebenezer - Ai server - Login server herşeyin log'unu tutmakta hepsini web üstünden gösterebilirsiniz.

Hadi Kalın Sağlıcakla 🙂

Anlatım ve Sunum: By_Bts

KO-FOX ( Fark Yaratır )

<marquee><font color=red>TEŞEKÜRLER</font></marquee>

:mail::mail::mail::mail::mail:teşekkürler kardeşim

++++++++++++++++

ewy tesekkurler

Paylasim icin tesekkur ederim. :yes: :yes: :yes:

teşekkürler.

teşekkürler ama linkler ölmüş. Elinde olan varsa paylaşabilir mi ?

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam