K2 network Kaybetti :) MGAME Aldı !!

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

gmjackal01

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Oyunu B*k eden ve artık ticarete döken k2network'un son nefesini kestiler 🙂

Not : data transferi yarın akşama kadar sürecektir.

2 gün ne pre ne cash alın derim..

Bakalım Koreliler nasıl bir çözüm bulucak 🙂

Bu arada resmi foruma girin 🙂

Kendi Lisans sahibi oldugu sunuculara çağırıyorlar milleti 😀

edit : Mgame Olcaktı uykusuzluktan şaşırmışım 🙂

http://www.gamersfirst.com/knightonlineworld/?q=tr/haberler&nID=1392

Bu hesap güncelleme mesajıdır. Bu uyarı Knight Online hesabınızla ilgilidir.

K2 Network ve Mgame, Knight Online işletme lisansıyla ilgili karşılıklı anlaşmaya vardılar. Bu anlaşmayla Knight Online datalarınız ( karakter bilgileri, premium zamanları, Noah ve oyun içi eşyaları) garanti altına alıncak ve Mgame’ın yöneteceği yeni servise transfer olacaktır.

May 13 at 06:00 EET / 04:00 GMT tarihine kadar oyunu bütün özellikleriyle oynamaya devam edebilirsiniz. Bu tarihten sonra K2 Network oyunu durduracak ve komple database yedeklemesi yapacaktır.

Data yedekleme işlemi tamamlandığında, K2 Network geçici süreyle oyunu bazı fonksiyonlarını kullanıma kısıtlı ( Power Up Store, oyun içi takas, canavar öldürme ve PVP kullanılamayacaktır) olacak şekilde açacaktır. Bu sure içinde Mgame transferi başlamış olacaktır.

Bütün datalar transfer edildikten sonra, Knight Online kaldığı yerden yeni yayımcı firmanın servisiyle devam edecektir. Servis transferiyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Official Knight Online website bağlantısını ziyaret ediniz.

Oyun geçişi sağlanırken, diğer free2play® oyunlarımız olan APB Reloaded, Fallen Earth ve Sword 2 oyunlarından zevk alacağınızı umuyoruz ve Cali Maestro’la (eski KOL producer’ı) birlikte Hailan Rising eventine gamersfirst/hailanrising/ linkinden katılabilirsiniz.

Knight Online oyununu oynadığınız ve bizim değerli üyemiz olduğunuz için teşekkür ederiz.

-K2 Network

K2 Network | 14252 Culver Drive, Suite A-355 | Irvine, California 92604

hayırlı olsun 😀 K2Network artık dava açamayacağı için bizde rahatlıkla v1886 devam ederiz 🙂

hayırlı olsun 😀 K2Network artık dava açamayacağı için bizde rahatlıkla v1886 devam ederiz 🙂

Lisans Sahibi zaten k2 network değildi,

Tam hatırlamıyorum ama Bir firma Ko'yu üretti, Fakat Maddi sıkıntılardan dolayı Mgame ' e sattı ve tasarımcı olarak mgame ile devam etmişti, M-Game K2 network'a Kiralamıştı Lisansı, Zaten 2013 ocak ayının ortalarında lisans bitiyordu...

:T

dit not : K2network niye böyle birşey yaptı derseniz kendi fikrim bu :

Kesinlikle para sıkıntısından değildir, Lisans biticek'di ve yenilemicekti bu yüzden ne kadar para koparabilirsem koparayım dedi,

Eğer para sıkıntısı olsaydı zamanında the_bekir ve tontonq Ko'nun web sitesine trojan sokup bütün çarları hacıladıydı 😀

+ botnet saldırı yaparak sunucuları alt üst etmişti büyük miktar para ve aylık 60 bin dolar alarak haraca bağlamıştı 😀

the_bekir mevzusu noldu derseniz,

en son fbı, ssI, türk polisi 2010 yılında yakalamış içeri atmıştı 😀

Yakında 1886 filesler dagılır etrafa demedi demeyin 😀

😀😀 vala ben K2den her ***u beklerim artık 😀 mgameye ****lik olsun diye paylaşabilir sırf mgame zarara girsin düşüncesi ile hareket ederse k2network ortalık 1886 files kaynayabilir cidden 😀

oyle birsey yapmaz. ki k2de zaten source codelar olmadigi icin bi ***a yaramaz. ayrica k2 usko sunucusunu private server olarak devam ettirebilir o yuzden boyle birsey yapacagini sanmiyorum.

vala hiç bişi belli olmaz 😀 bekleyip görücez o zaman 😀

ama private serverlara dava açan k2 ydi 🙂

K2 Degildi Mgame aracılıgıyla acdı o 🙂 ama istese simdi acar ama hangisiyle ugrascak ve pvp'lere acmadılar bilisim sunucularına acdılar.

K2 Degildi Mgame aracılıgıyla acdı o 🙂 ama istese simdi acar ama hangisiyle ugrascak ve pvp'lere acmadılar bilisim sunucularına acdılar.

usta işte, işler öyle dönmüyor...

Lisans M-Game'de Açsa bile bir dava açar m-game bu sefer tazminat alır -,-

Patenti adamlarda yani [ m game ]

oyle birsey yapmaz. ki k2de zaten source codelar olmadigi icin bi ***a yaramaz. ayrica k2 usko sunucusunu private server olarak devam ettirebilir o yuzden boyle birsey yapacagini sanmiyorum.

Olay zaten K2'nin Lokavt(Ana Sunucu)'dan Sourceleri çalmasıyla başladı, K2'de Kaynak Kodları mevcut.

Bu olayın sonu da MYKO olayı gibi olursa bilemem. Dosyaların piyasaya düşme ihtimali var, ama işin içerisinde lokavt varsa, büyük ihtimalle dosyalar Ana sunucu - Server - Client düzeni ile çalışıyordur, yani MGAME'den lisans almadan dosyaları açamazsınız(piyasaya düşerse her türlü kırarız sorun değil 😉 ), SOHU'da da benzer bir sistem vardı hatırladığım kadarıyla. MGAME tecrübeli bir firma, eşeğini sağlam kazığa bağlar. Dava MGAME'nin lehine sonuçlandığına göre söz konusu sourcelerin bulunduğu pc'lere el konulmuş olması lazım, ki ben olsam çeşitli yerlere yedeğini alırdım 🙂

Uzun lafın kısası , K2 Network bu dosyalar ile tekrardan server açamaz, açarsa bedelini en ağır şekilde öder. Fakat MYKO olayındaki gibi dosyalar piyasaya sızabilir. Zaman gösterecek herşeyi.

Bu olayın sonu da MYKO olayı gibi olursa bilemem. Dosyaların piyasaya düşme ihtimali var, ama işin içerisinde lokavt varsa, büyük ihtimalle dosyalar Ana sunucu - Server - Client düzeni ile çalışıyordur, yani MGAME'den lisans almadan dosyaları açamazsınız(piyasaya düşerse her türlü kırarız sorun değil 😉 ), SOHU'da da benzer bir sistem vardı hatırladığım kadarıyla. MGAME tecrübeli bir firma, eşeğini sağlam kazığa bağlar. Dava MGAME'nin lehine sonuçlandığına göre söz konusu sourcelerin bulunduğu pc'lere el konulmuş olması lazım, ki ben olsam çeşitli yerlere yedeğini alırdım 🙂

Uzun lafın kısası , K2 Network bu dosyalar ile tekrardan server açamaz, açarsa bedelini en ağır şekilde öder. Fakat MYKO olayındaki gibi dosyalar piyasaya sızabilir. Zaman gösterecek herşeyi.

sana tamamen katılıyorum dostum 🙂 Fakat seninde dediğin gibi illa o dosyaların yedeğini başka makinalara almıstır K2network yani bizim aklımıza gelen onlarında akıllarına gelmiş olması lazım bende dosyaların internete sızdırılacağını düşünüyorum aynen dediğin gibi zamanla görücez her şeyi bekkleyip 🙂 ama acıklaman gercekten cok hosuma gitti tebrikler 🙂 😉

kesinlikle katılıyorum bence source kodları düşecek net e 🙂

k2 sourceleri sızdırır sızdırmasınada yinede k2 adı altında nasıl yaşar artık oda bilinmez adamlar mılyon dolarlar kazanırken bir anda buraya nasıl geldi acaba ? neyse hayırlı olsun pvp 1886 sourceleri bekliyor olcak her zamanki gibi ondan sonra oyunun tadı çıkacak kesin

herkeze zamanla ve sabırla beklemesini dilerim.

NOT: Ben burda 1886 dosyaları internete düşücek dediğimde kimse inanmadı diğer konuda k2 dava açılmış konusunda k2 den herşey beklenir bu adamlar para için her haltı yerler bunuda unutmayın beyler.

k2 sourceleri sızdırır sızdırmasınada yinede k2 adı altında nasıl yaşar artık oda bilinmez adamlar mılyon dolarlar kazanırken bir anda buraya nasıl geldi acaba ? neyse hayırlı olsun pvp 1886 sourceleri bekliyor olcak her zamanki gibi ondan sonra oyunun tadı çıkacak kesin

herkeze zamanla ve sabırla beklemesini dilerim.

NOT: Ben burda 1886 dosyaları internete düşücek dediğimde kimse inanmadı diğer konuda k2 dava açılmış konusunda k2 den herşey beklenir bu adamlar para için her haltı yerler bunuda unutmayın beyler.

Adam haklı beyler dağılmayın oturun dinleyinde bişi öğrenin 😀

Zannetmiyorum, M-Gamede Yasal Belgeler var diyorum öyle birşey yaparsa, Büyük ihtimal sonucu hapis ile biter.

Bunuda göze almazlar,Alamazlar 😉

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam