Farm Server ironarena.net ⚔️ ⭐ v25xx Light-Farm Server ⭐⚔️⭐ 1 Ağustos Cuma Günü 21:00'da Açılıyor ⭐⚔️⭐

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Konuyu inceledim baya güzel görünüyor yarın bizde sizleyiz.

reis hersey iyi hos güzel client fln nası yüklücez cok yakında dionuz sw yarın aksam acılıo

dostum sw acılısına 2 saat kaldı daha client indiremedik panel e de girlmio dc e de hani accakmısınız bu sw yi yoksa iptal fln mi ettiniz biseyler yazsanız ?

dostum sw acılısına 2 saat kaldı daha client indiremedik panel e de girlmio dc e de hani accakmısınız bu sw yi yoksa iptal fln mi ettiniz biseyler yazsanız ?
ben panele girebiliyorum hatta şimdi indiriyorum clienti sadece dc linki bozuk görünüyo

arkadaşa denettirdim oda giremedi abi siz niye ilgilenmiyosunuz bu olayla

Select server hatası veriyor
Nasıl iş yapıyonuz mk madem bilmiyosunuz milleti kandırmayın !

oynamayın kardeşim adamlar seviyesiz, mage buglu str verip staffla 4 k vuruyor, oyun bitik oynamayın

oynamayın kardeşim adamlar seviyesiz, mage buglu str verip staffla 4 k vuruyor, oyun bitik oynamayın
Kimse yok serverda merak etme 😀 server açılmadan konuyu inceledik güzel server dedik servera bir girdik 100 oyuncu yok iyi dediğimiz 3 gün yaşamadı 😀

15 yıllık profesyonel ekip asşdjklksajdlkasjdlkşasjhdlkfsajşkldjsaldjaslkjd
ahahahaha reziller

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam