Hon-ko ////yepyeni acıldı ve hizmetinizde---95.173.169.62 10 item +++ 5 takı ++!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yyyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

yyyt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BAŞLIKTA BELİRTİLENLER GİBİ HENÜZ DÜN GECE AÇILMISTIR 21.04.2014 00.00 DA TEK EKSİĞİMİZ SİZ DEĞERLİ PLAYERLER 24 SAAT [ GM ] YETKİLİ SERVERDA BULUNUP SİZLERE HİZMET VERECEKTİR SERVERİMİZ UZUN ÖMÜRLÜ OLUP KULLANIŞLIDIR

c-PANEL-REMOTE REBOOT-LİTESPEED MEVCUTTUR ŞİMDİDE BİRAZ DATABASEDEN BAHSEDELİM

ÖZELLİKLER

--1-- 83 Level'den full itemli olarak başlarsınız üstünüzde de itemler mevcuttur

--2-- Krowaz itemleri eklidir

--3-- Tüm Joblar eşittir hepsi iş yapar [ Playerligi öne çıkartmak için ]

--4-- Skiller sorunsuz çalışmakta okçu skilleri dahil

--5-- Adam başı kill cz de 100 e çıkarıldı

--6-- Atross 70 Riote 35 np verir

--7-- Lunar War sorunsuz çalışmakta ve oto lunar war sistemi eklendi

--8-- Bazı Bosslara npler eklendi [ bossun amacı item almak ama kimsenin iteme ihtiyacı olmadığı için ]

--9-- Guard Towerlar içeri biraz daha girince çok seri bir sekilde 1.3 k civarı vurmakta ve sorunsuz çalışmakta

--10-- Kurulan clanlar otomatik olarak g1 olur eger ilk 5 içine girerseniz rese gerek kalmadan kolluk yanar

--11-- GM KİLL Eventi 1v1 Eventi Clan vs Clan eventi gibi bir çok uygulama yapılacak

Bunları yapabilmek için tek eksiğmiz sizlersiniz bizler için 1 USER 1 USERDİR Teşekkürler

YÖNETİM KADROMUZ +18 Olup DENEYİMLERİ VARDIR

YÖNETİM KADROMUS +18 Olup DENEYİMLERİ VARDIR

HONKO YÖNETİM--- İP0::95.173.169.62

HONKO YÖNETİM----PANEL ERİŞİM::95.173.169.62 Hepinizi Bekliyoruz

Cevap: Hon-ko ////yepyeni acıldı ve hizmetinizde---95.173.169.62 10 item +++ 5 takı ++!!

+++ destek olalım arkadaşlar tum simgeler bos

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam