HCS - 1397 v.01

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

ADOS

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
20
Öncelikle herkese merhaba,

Kendi serverim için yapmış olduğum bir sistemdi, fakat askerlik neticesiyle kapatmak zorunda kaldım.

Bu sebep ile şuanda dosyalar satışta.

test ip: 95.173.166.25(versionu 1400 yapın)

Code:
Bilenen, bilinmeyen tüm açıkları kapatılmıştır.

Özet geçecek olursak;

FRAMEWORK'e ihtiyaç duymaktadır.

TBL dosyalarının değiştirilmesi sonucu Client, HCS tarafından kapatılacaktır.

Başka exe ile oyuna giriş yapılamaz.

32-64 bit sistemlerde sorunsuz olarak çalışmakta(Win8 de dahil olmak üzere.)

Kullanıcıların chat loglarının kaydı, gmlerin kullandığı komutlar klasör içerisine kaydedilmekte.

Usko tipi font.

Clan & Sembol 15 dakikada bir otomatik olarak güncellenmekte (Ilk 5 clanin bayraklari- EMC&LUFER)

Klasik şeyleri saymıyorum( Serverkiller, master bug, vb.)

Bi-Frost(Server zamanina göre 2.30 saat araliklarla otomatik açilan event,Bifrost tasini kirip içerde 1 saat kalabilirsiniz. Diger irk 1 saat sonra otomatik olarak girebilir(değiştirebilir)

Exp ve Noah&NP Event(Belirlenen Saatlerde almis oldugunuz; NP, Noah ve exp orani artar(%20, %50, %75, %100)(değiştirilebilir)

Görevlerde sayma sistemi sorunsuz.

Tek lisans 100 TL

Aylık güncellemeleri ücretsiz olarak alma olanağı(ilk 3 ay)

İletişim için :
You must reply in the thread to view hidden text.
Yada 'KO-FOX Uzerınden ulasabılırsınz.Bu adres harici satış maili bulunmamaktadır.

Cevap: Hercai 1397 Database & Server Files

Hem Sorunsuz Hem Ucuz 🙂 Hercai Farkı 😀

Cevap: HCS 1397 & Database

ufaktan güncellendi.

Cevap: HCS 1397 & Database

Hayırlı satıslar !

Cevap: HCS - 1397 v.01

Kardeşim kusura bakma ama o dediğin serverda oynadım. Yabancı oyuncular kendilerine item ekledir +9 +10 itemler vs. Bide parayla satıyorsun yazık paranıza sakın almayın...

Kardeşim kusura bakma ama o dediğin serverda oynadım. Yabancı oyuncular kendilerine item ekledir +9 +10 itemler vs. Bide parayla satıyorsun yazık paranıza sakın almayın...

Sunucunun kurulumu daha geçen hafta yapıldı kardeşim neyin kafasındasın?

eventlardan hangileri çalışıyor....bdw 1vs1 jr deatmatch rival gibi

koguardın kaynak kodlarından olduğunu belirttim.

Ben belli polemiğe girmek istemesem de,bazı konularda bazı seyleri sadece tuhaf buluyorum emeğe saygı yerine..Yaptıgın hersey icin cok sagol dostum Hercai..Yaptığın şey ve gerçekle saygı duyuyorum ne sekilde yaptıgın ve nasıl yaptıgın mühim degil.. Cok garip hic birsey yapamayan hazır birseyi taklit etmekten aciz insanların garip yorumları yapması oldukca garip. 1097 den bu yana nerdeydin demek isterim ? gercekten birsey ögrendiyse.. Bu okulda SQL++ ögrenmeye benzemez biraz mantık ve akıl da lazım.. biraz da hayal gücü..

koguardın kaynak kodlarından olduğunu belirttim.

Bundan birkaç ay önce de ayni sekilde olan KOGuard dosyalarini satmaya kalkistin ve buna izin vermedim. Busefer kafa tutmaya basladin ve hiç birsey basaramadin. Kaynak kodlari hakkinda söz ediyorsun ama bildigin yazilim dili yok. Ayrica o kaynak kodlari AVCI biraktiktan sonra sadece ömerin elinde bulunuyordu ve ömerin sana gidip kaynak kodlarini vericegini hiç ama hiç düsünmüyorum. Verse dahil isine yaramaz.. O yüzden tekrar rica ederim birak bu hayal mahsullerini.

Ben belli polemiğe girmek istemesem de,bazı konularda bazı seyleri sadece tuhaf buluyorum emeğe saygı yerine..Yaptıgın hersey icin cok sagol dostum Hercai..Yaptığın şey ve gerçekle saygı duyuyorum ne sekilde yaptıgın ve nasıl yaptıgın mühim degil.. Cok garip hic birsey yapamayan hazır birseyi taklit etmekten aciz insanların garip yorumları yapması oldukca garip. 1097 den bu yana nerdeydin demek isterim ? gercekten birsey ögrendiyse.. Bu okulda SQL++ ögrenmeye benzemez biraz mantık ve akıl da lazım.. biraz da hayal gücü..

Kim oldugunu bilmiyorum ama lütfen burda yazdiklarima karisma..

Ben asla ama asla kimsenin emegine karismadim karismamda. Dikkatini çekersem forumlarla fazla bir alakam dahil yok.. Ama baskasinin yaptiklarini satip para kazananlara karsiyim.. Bu yüzden dolayi buraki konuyu cevapladim. Ayrica yorum yazarken biraz daha az sallarsan sevinirim, çünki burdaki arkadasin kendi yaptigi hiç birsey yok... Bu arada SQL++ diyede birsey yok

Selamlar

Bundan birkaç ay önce de ayni sekilde olan KOGuard dosyalarini satmaya kalkistin ve buna izin vermedim. Busefer kafa tutmaya basladin ve hiç birsey basaramadin. Kaynak kodlari hakkinda söz ediyorsun ama bildigin yazilim dili yok. Ayrica o kaynak kodlari AVCI biraktiktan sonra sadece ömerin elinde bulunuyordu ve ömerin sana gidip kaynak kodlarini vericegini hiç ama hiç düsünmüyorum. Verse dahil isine yaramaz.. O yüzden tekrar rica ederim birak bu hayal mahsullerini.

Kim oldugunu bilmiyorum ama lütfen burda yazdiklarima karisma..

Ben asla ama asla kimsenin emegine karismadim karismamda. Dikkatini çekersem forumlarla fazla bir alakam dahil yok.. Ama baskasinin yaptiklarini satip para kazananlara karsiyim.. Bu yüzden dolayi buraki konuyu cevapladim. Ayrica yorum yazarken biraz daha az sallarsan sevinirim, çünki burdaki arkadasin kendi yaptigi hiç birsey yok... Bu arada SQL++ diyede birsey yok

Selamlar

İnsanlar tanımadıkları kişiler hakkında çok iyi sallamasyonlar yapabiliyor boşver aldırma reyis. 😛

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam