Hangi Tür Serverde Oyun Oynamak İstersiniz ?

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

cesur2011

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.rise-ko.org
  • Homeko
  • Myko
  • Mage okçu
  • Ardream
  • +3 + 8
  • +10 + 5
  • Pk

Cevapları görelim ona göre server açılıcaktır bilginize....

Siz ko-fox ailemizin düşünceleri bizim için her zaman daha önemlidir...​

Cevap: Hangi Tür Serverde Oyun Oynamak İstersiniz ?

Neden hep kaliplasmis dusunceler uzerinden server acmaya calisiyorsunuz anlamiyorum 🙂

Kendinize ozgu item skillerin farkli farkli armorlarin oldugu ozel haritlarin oldugu bir db yapsan en azindan farkliyim deme hakkina sahip olabilirsin tutarmi tutmazmi orasi muamma ama standart bir server bile en fazla bir kac ay dayaniyor.

Yukarida yazdigin butun secenekler tamamen takim oyununa odakli bir oyun yapisini destekliyor.

Halbuki bir cok oyuncu tek basina oynuyor bir iki gun oynar baktiki takim halinde oynayanlar arasinda ciddi bir item ucurumu oldu birakir boylece kendi kendini yok eden bir sisteme sahip olmus olursun.

Tek basina takilanlarin ezilmeyecegi emek verenlerinde daha iyi olacagi bir oyun sistemi kursan eminim daha iyi .

Bunu gerceklestirmek icin onlarca yol al biraz hayal gucu ile eminim cok farkli isler ortaya cikar ama malesef herkesin yaptigi yaparsan.

Homeko acilir yada myko

İyi bir userin olur ilk hafta bu %-30-40 oraninda duser ay sonunda pk atan toplam 2 pt bulamazsin .

Soylediklerim benim dusuncem ben bir server acsam aklima geldikce bir koseye yazdigin fikirleri tek tek uygulamaya calisirdim.

İyi gunler.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam