Günün olayı Piyasadaki Soacs v34 buyrun ...

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karaberat

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Beyler öncelikle herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun .

İndiripte bi yorum atmayana hakkımı helal etmiyorum .

crypt edildiği için içinde 9 adet virüs gözüküyor bu crypt olayı yüzünden olmuştur .

Bakın zorlamıyorum isteyen indirir isteyen indirmez .

virustotal sonucu : https://www.virustotal.com/file/9e33f7d99c2fcc33dacf312756416dbcbbe63cb75e1f16ee2bcec0f10d1b2843/analysis/1345649679/

Ayrıca : packlerken ip yi 127.0.0.1 yaptm localde çalışsın diye . istediğini server filesleri kullanabilirsiniz sadece exe var rarın içinde ebenezer.exe onla açacaksınız 2 saat server files uplamayım diye koymadm . isteyen özelden bana ulaşabilir ve ipye özel yazabilirim . ücretsiz öyle para fln istemiyom. unpackini niye paylaşmadın derseniz oda bende kalsın yani bu kadarınada şükür der ve gider .

Rar password :
Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.
segtorberatkara

Berat Kara

Her zaman bekleriz [email protected] .

Buyrun Link

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.
http://s3.dosya.tc/server2/lBYlH1/soacsv34local.rar.html

Düzenleme: Reklam ve küfür içerikli yerler düzenlenmiştir.

Yeni Güncelleme Cıktı Orjinal Daha iyi Daha faydalı ama ucret yatırmakdan kacınan ve soacs alamayan firmalar icin ise yarar 😀

önemli değil bilader . tabikide çıkar yeni güncelleme bizde güncelleriz zamanı gelnce bilader ayıp ediyorsun yani 😀 . orjinal daha iyidir daha faydalı daha pahalıdır . alabilen alsın ben kalkpta öyle çok iyi bi server kurmuyorsam şahsen bunu kullanırdım çok iyi bir server kuracaksam değil soacs . en kaliteli acs neyse onu bulur onu alırdım yani .

içinde backdoor olsa kalkıpta söylerim okadar serefsiz bi insan değilim bilader . backdoor varsa resimle videoyla herkeze kanıtla görelim varmı yokmu . pecompactla packlendi . başka bi packer kullanılmadı öyle virüsleri gizleyen crypterlerle fln . adam gibi oturdum şuraya insan gibi bişey paylaştm kmseyi zorlamıyorum isteyen indirir isteyen indirmez . insan oğlu çiğ süt emmiş derler .

içinde backdoor olsa kalkıpta söylerim okadar serefsiz bi insan değilim bilader . backdoor varsa resimle videoyla herkeze kanıtla görelim varmı yokmu . pecompactla packlendi . başka bi packer kullanılmadı öyle virüsleri gizleyen crypterlerle fln . adam gibi oturdum şuraya insan gibi bişey paylaştm kmseyi zorlamıyorum isteyen indirir isteyen indirmez . insan oğlu çiğ süt emmiş derler .

Birader niye tiriplere girdin anlamadım ben dosyayı indirmedim bile niye backdoor var diye suçlayayım seni benim lafım anti viruslere güvenen arkadaşlaraydı.

Edit : BoxFile Corrupted

teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam