Grafik Tasarım İşlerinizde Bizi Tercih Edin - KO-FOX DESIGN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NaVa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NaVa

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Vesselam,

Ko-Fox Design olarak grafik tasarım işlerinizi itina ile yapmaya hazırız.

Grafik piyasasında eşsiz tasarımlara imza atan bizler, sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.

Tasarımlarınız profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Hizmetlerimiz:

Logo - Logo kurumunuza verdiğiniz önemin ve işinizin ciddiyetinin göstergesidir.

Afiş - Afiş bastırarak reklam yelpazenizi genişletebilirsiniz.

Forum İmzası (jpg-gif) - İmza sizden bir izdir.

Facebook Kapak Fotoğrafı - Facebook sayfanızı görsel içeriklerle süsleyin.

Reklam Görselleri (jpg-gif) - Reklam görselleriniz, kurumunuzun imajını simgeler.

Reklam Bannerı (jpg-gif) - Hareketli, hareketsiz bannerlar sayesinde insanları kurumunuza davet edin.

Wallpaper - Yüksek çözünürlüğe sahip wallpaperlar sayesinde, bilgisayarların masa üstlerini süsleyin.

Knight Online Client Görselleri (Launcher Bg - Login - Loading - Irk Seçim Ekranı ...) - Oyununuz görsellerle ön plana çıksın.

Panel Index Tasarımı (Html veya Php) - Giriş çok önemlidir. Panelinizi şık bir ana sayfayla çekici hale getirin.

...ve aklınıza gelebilecek her türlü grafik işlerinizde size yardımcı olmaya hazırız.

Referanslarımız:

Logo:

logoaa0ea.png

xRjWER.png

Forum İmzası:

KrGAka.jpg

KlAnll.gif

Gif Banner:

wOjQDZ.gif

Reklam Görseli:

Index.jpg

eXZO67.jpg

Launcher Background:

launcher_bg.png

PANEL INDEX:

1399070288906.gif

Fiyat belirtmeyişimizin sebebi, her bütçeye sahip insanlara hizmet verebilmektir.

İletişime geçerek fiyatlar konusunda bilgi alabilirsiniz.

İletişim:

[email protected]

KENDİNİZE ÖZGÜ BİR STİLE SAHİP OLMAK İÇİN, BİZİ TERCİH EDİN.

UNUTMAYIN, HERKES ÖZGÜN TASARIMLAR OLUŞTURAMAZ.

MEMNUN KALACAĞINIZIN GARANTİSİNİ VERİYORUZ.

ÇÜNKÜ, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BAZ ALARAK ÇALIŞIYORUZ.​

Cevap: Grafik Tasarım İşlerinizde Bizi Tercih Edin - KO-FOX DESIGN

Arkadaş ile alış veriş yaptim işinin hakkını verip sonuna kadar emek harcar teslim eder en sonunda memnun kalır ADAMIN Grafikerisin dersiniz 🙂

saol kardeş memnun edebildiysem ne mutlu

Merhaba Nava Kardesim,

Gercekten uzun zamandr kimle is yaptiysam bi sonuc alamadim sonunda seni buldum 🙂 tsk ederim tum emegin calismalarin icin.

Is yapicak arkadaslara da tavsiyemdir kefilimdir Nava Kardesime, Gercekten hakkini veriyor bikmadan yilmadan dilediginiz deisiklikleri cani gonulden yapiyor Farki kesinlikle vardir. su musterim bu musterim var deyip gecistirmez asla dier tasarimcilar gibi 🙂

Calismalarinin devamini Dilerim.

çok çok saol serhat kardeş. o senin yılmayışın 🙂 gecenin geç saatlerine kadar her müşteri iş takibi yapmaz 😀

Selam hocam kolay gelsin.. Logo , banner vs. tüm grafik işlerimizde sizinle çalışmak isterim.. Sizinle nasıl irtibata geçip detayları görüşebiliriz ?

skype tan ekle istersen. veya telefonla da olabilir

Kusura bakma hiç başarılı bulmadım. Görmediğimiz birşey göstersen Ko ile ilgili daha güzel olur. Şirket ayakları yapmanda işi dahada saçmalaştırmış bir şirket bu kadar dandik tasarım yapmaz, tabi bu benim yorumum. Hayırlı satışlar.

Çok güzel gorunuyor

😀😀😀 @zagor. bir yorum ancak bu kadar komik ve bu yorumun sahibinin, grafikle alakalı hiçbir şeyden çakmadığını ortaya koyabilir.

ben ajansta çalışıyorum.

kalkıp bir oyunun çakması için karakter mi çiziyim? sen knight online gibi bir oyun yap, gel. sana söz karakter çizimleri mapleri vs. bana ait.

üçüncüsü ben ko-fox bünyesinde çalışan biriyim. sözlü yazışmalarda ne kadar bireysel olarak konuşsamda. işle alakalı konularda kurumsal üslubu kullanırım.

eğer sen ko-fox u ciddiye almıyorsan; senin bileceğin iş...

başka söze gerek varsa yorum atın......

saol kardeş

gayet başarılı bir çalışma yürütüyorsun Mehmet kardeşim. Arkadaşımızında dediği gibi çoğu grafiker gibi şuan meşgulum şuan doluyum demiyorsun. Ellerine sağlık. Emeğin hakkını vermişsin gayetde güzel bi çalışma yaptın benim için. Herkese tavsiye ederim iyi çalışmalar.🙂

Olabildiğince insanları memnun etmeye çalışıyoruz. Memnun kaldıysan ne mutlu 🙂

Saol kardeş 🙂

😀😀😀 @zagor. bir yorum ancak bu kadar komik ve bu yorumun sahibinin, grafikle alakalı hiçbir şeyden çakmadığını ortaya koyabilir.

ben ajansta çalışıyorum.

kalkıp bir oyunun çakması için karakter mi çiziyim? sen knight online gibi bir oyun yap, gel. sana söz karakter çizimleri mapleri vs. bana ait.

üçüncüsü ben ko-fox bünyesinde çalışan biriyim. sözlü yazışmalarda ne kadar bireysel olarak konuşsamda. işle alakalı konularda kurumsal üslubu kullanırım.

eğer sen ko-fox u ciddiye almıyorsan; senin bileceğin iş...

başka söze gerek varsa yorum atın......

O zaman parayla yapmayacaksın. Oyun çakmasıymış yürü git ajansına o zaman. Kötü yorum hiçmi gelmeyecek hiç kaldırma kapasiteniz yokmu sizin kötü yorum yapamazmı bi kişi sana karakter çiz diyen yokki bu tasarımları fotoshopu bırak phixr.com da bile yapar isteyen her kişi. Ko-fox için ne yaptında bana böyle bi laf ediyon sen veled. Konu kapatılıp ,kilitlenip , çöp kutusuna taşınmıştır. Artise bak sen.

sorması ayıp parayla yapmamam gerektiğini nerenden çıkardın

kimsenin kolundan tutup zorla yapiyim demiyorum. bi sürü işin arasında vakit ayırabilmem için bu vaktin bedelinin ödenmesi gerek diil mi?

kötü yorum hiç mi gelmiyicek diyosun . eleştiriceksen, yapıcı eleştiriceksin ki senin ki hakaret olmuş, artık eleştiriyi de geçmişsin. dandik kelimesi senin banlanmana sebep aslında.

bu tasarımları madem phixr.com da yapabiliyorsun o zaman millet gelsin bana verdikleri ücreti sana versinler onlara yap aynısını. alan memnun satan memnun sana ne oluyor? kimseye zorla bişey dayatmıyoruz. iş belli piyasa belli. kalkıp kimseden iş başına 1000 lira almıyoruz. matbaacı olsan bilirdin.

ben ko-fox kurulduğundan bu yana elimden geleni yapmaya gayret gösterdim. işlerim yüzünden forumda aktif olamıyorum. bi ara bu sitede admin olduğumu @LongTurk veya @amora söylesin sana.

adam olsan konuya gelicek cevabı görmeye cesaret ederdin. konuyu direk kilitleyip çöpe atmış.

ZAGOR'UN ÇEVREYE VERDİĞİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI BEN ÖZÜR DİLİYORUM.

ben ko-fox kurulduğundan bu yana elimden geleni yapmaya gayret gösterdim.

Göster bizde görelim neler yaptığını şahsen 1 senedir forumdayım hiç görmedim ben seni 😀 adminmiş sen forumda adminsin diye ben korktum yani senden şuan beni banlarsın falan bide küfürlü özel mesaj atmış hehe ,ben kendimi banlıyorum sen zahmet etme mk bebesi ya 3 kuruş için longturk e skypeden yalvar durumum yok diye sonra gel burda adminim de, ulan dingo adam olsan yazmışsın sen ne kadar adamsında benim adamlığımı eleştiriyon daha bi dandik kelimesi yüzünden adam degilsin falan diyon 2LE. yardımcı olmam gereken insanlar var benim millete 3 kuruşa dandik şeyler satmaya devam et sen. Tasarım yap demişssin benim ne yapıp yapmadığım seni hiç ilgilendirmez fakat parayla sattığın birşey sadece beni değil burda tüm forumdakileri ilgilendirir. Kötü yorum gelebilir yorumu gerçekten kırıcı bulduysan özel mesaj atarsın bu kadar sert eleştirmeseydin diye mesajımı düzenlerim direktmen haha komik bilmemne dersen cevabı daha sert olur sert gelene 10 katıyla sert gelirim Brezilya kürdümüsün nesin benim birdaha adamlığıma laf etme. Çevreye rahatsızlık verdiysek affola , çevreyi kirletenden ötürü.

tesskuler

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam