- Reaction score
- 0
Merhaba Arkadaşlar..
Serverınızın tanıtımı ile ilgili video yapmak istiyorsunuz, yapıyorsunuz ama beğenmiyorsunuz.
Bunun için İleri düzey programlara hakim olmanız gerekiyor.
Ben her türlü server tanıtımı olsun veya başka şekilde videolar olsun sizin için tasarlayabilirim.
Bugüne kadar yaptıklarım ve editlediklerimin bana göre içinde beğenilmeyen pek olmadı kolay kolayda olmaz 🙂
Gelelim Fiatlara..
Server Tanıtım Trailer 1:30 (1 buçuk dakika) `lık bir video ister dubstep ister epic siz hangi şekilde isterseniz
Fiat: 100 TL
Özel movie Örneğin kız arkadaşınızın doğum günü evlilik slide show gibi ayrıntılı videolar yapılır.
Fiat: 150 TL "Min 2 dakika"
Oyun içi Entegre 3d Yazı gömme textler oyun icinden Sanki oyunun icinde varmış gibi gösterilen yazılar (yeni trailer de artık bunlarda olacaktır)
Fiat: 150 TL "Min 2 Dakika"
Birde şu Şekilde düşünenler için.. Server açacaksınız ama daha 1 ay var sabit reklamınız vs herseyınız tamam 1 ay öncesinden 1 trailer yaptırdınız ve serverin açılmasına 10 gün kala reklam amaçlı 1 trailer daha yaptırdınız ee bitmedi 🙂 Server açıldı asıl reklam şimdi yani heyecanı arttıracak bir video daha lazım toplamında 3 movie bundada benden ekstra olarak 1 trailer kendimden katıyorum ve 4 trailer
Fiat: 200 Tl "4 TRAİLER 1 OYUN ICI TAMAMEN TANITIM MOVİE"
Videolarımızı izlemeden karar vermemenizi özellikle buraya yazıyorum Eleştirilere her zaman açığım 🙂
Bugüne Kadar Tasarım Yaptıgım Serverlerden Sadece bir kaçını yazayım.
Knightonline.pro
Revengeko
tr-game.net
oldko.net
oldknightonline
Myko.us
TR-GAME.NET
ve şuanda aklıma gelmeyen bir cok server.
Youtube Kanalımdan Tüm Movielerimi izleyebilirsiniz.
Iletişim Skype: KiLLeDTeaM
KiLLeD TeaM - YouTube