Görsel Movie Tasarım..

KiLLeDTeaM

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar..

Serverınızın tanıtımı ile ilgili video yapmak istiyorsunuz, yapıyorsunuz ama beğenmiyorsunuz.Bunun için İleri düzey programlara hakim olmanız gerekiyor.

Ben her türlü server tanıtımı olsun veya başka şekilde videolar olsun sizin için tasarlayabilirim. Bugüne kadar yaptıklarım ve editlediklerimin bana göre içinde beğenilmeyen pek olmadı kolay kolayda olmaz 🙂

Gelelim Fiatlara..

Mini Trailer: 1:00 Dakika istediğiniz şekilde Movie entegre edilmesi ve Logonuz için özel Logo effect Videosu

Fiat: 75 TL

Server Tanıtım Trailer 1:30 (1 buçuk dakika) `lık bir video ister dubstep ister epic siz hangi şekilde isterseniz

Fiat: 120 TL

Özel movie Örneğin kız arkadaşınızın doğum günü evlilik slide show gibi ayrıntılı videolar yapılır.

Fiat: 120 TL "Min 2 dakika"

Oyun içi Entegre 3d Yazı gömme textler oyun icinden Sanki oyunun icinde varmış gibi gösterilen yazılar (yeni trailer de artık bunlarda olacaktır)

Fiat: 160 TL "Min 2 Dakika"

Birde şu Şekilde düşünenler için.. Server açacaksınız ama daha 1 ay var sabit reklamınız vs herseyınız tamam 1 ay öncesinden 1 trailer yaptırdınız ve serverin açılmasına 10 gün kala reklam amaçlı 1 trailer daha yaptırdınız ee bitmedi 🙂 Server açıldı asıl reklam şimdi yani heyecanı arttıracak bir video daha lazım toplamında 3 movie bundada benden ekstra olarak 1 trailer kendimden katıyorum ve 4 trailer

Fiat: 250 Tl "4 TRAİLER 1 OYUN ICI TAMAMEN TANITIM MOVİE" Toplam "5" movie

Videolarımızı izlemeden karar vermemenizi özellikle buraya yazıyorum Eleştirilere her zaman açığım 🙂

Bugüne Kadar Tasarım Yaptığım Serverlerden Sadece bir kaçını yazayım.

Knightonline.pro

Revengeko

Tr-game.net

Oldko.net

oldknightonline

Myko.us

TheKnightOnline

ve şuanda aklıma gelmeyen bir cok server.

Youtube Kanalımdan Tüm Movielerimi izleyebilirsiniz.

Iletişim Skype: KiLLeDTeaM

KiLLeD TeaM - YouTube

Cevap: Görsel Movie Tasarım..

Tanıdık Çevreme Önerdiğim Kişilerden, İşini Özveri İle Yapmaktadır, İçiniz Rahat Olsun, Hazırladığı Videoyu Beğenmeseniz de 100 Defa da Olsa Yapar ve Size Beğendirir, O Kadar İnatcı Bir Arkadaş 🙂

Hazırladığı Yaratıcı Videolar Zaten Ortadadır, Pek Fazla Yorum Yapılmaya Gerek Olmayan Bir Arkadaş...

İyi Çalışmalar Muhammed..!

gerçekten bu tanıtım işlerinde çalışan güzel bir arkadaş referansa ihtiyacı oldugunu sanmıyorum güvenebilirsiniz

Muhammet Başarılı Bir Çalışmacıdır, Başarılarının Devamını Diliyorum..

katılıyorum. çok güvenilir biri. Referansa ihtiyacı yok. Gayet başarılı çalışmaları var. Ellerine sağlık

Fiat ne ya araba markası 😀

Konuya eklediğin introda sana ait değil bu arada ^^

After effect's kullanmayı biliyor olabilirsin.İstediğinde kendin 0 dan 3D çizimler, görsel şölenlerde hazırlıyor olabilirsin fakat...Text editleyerek milletten 4 videoya 250 TL Fiyat Biçmek(fiat) + utanmadan 1 ini senin hediye ettiğini söylemek ..... 0_o Bu neyin kafası ?

Arkadaşın profilindeki videoların %85 ini www.youtube.com'a Free Adobe After Effect's Template yazarak bulabilirsiniz.

19000+ After Effects Templates & Projects | AE Templates | VideoHive

20 tl ye harika videolara sahip olabilirsiniz Yapacağınız tek şey satın aldığınız projelerdeki text i versionuna uygun olan After Effects ile editleyip gerekli yerlere resim atmak..:nospeak:

[video=youtube;doLcESrKpwA]http://www.youtube.com/watch?v=doLcESrKpwA[/video]

Fiat ne ya araba markası 😀

Konuya eklediğin introda sana ait değil bu arada ^^

After effect's kullanmayı biliyor olabilirsin.İstediğinde kendin 0 dan 3D çizimler görsel şölenlerde hazırlıyor olabilirsin fakat...Text editleyerek milletten 4 videoya 250 TL Fiyat Biçmek(fiat) + utanmadan 1 ini senin hediye ettiğini söylemek ..... 0_o Bu neyin kafası ?

Arkadaşın profilindeki videoların %85 ini www.youtube.com'a Free Adobe After Effect's Template yazarak bulabilirsiniz.

19000+ After Effects Templates & Projects | AE Templates | VideoHive

20 tl ye harika videolara sahip olabilirsiniz Yapacağınız tek şey satın aldığınız projelerdeki text i versionuna After Effects ile editleyip gerekli yerlere resim atmak..:nospeak:

[video=youtube;doLcESrKpwA]http://www.youtube.com/watch?v=doLcESrKpwA[/video]

Aynen sana katılıyorum Zagor 🙂 e bu kadar yazı yazacağına Yapaydında bir kaç tane bizde izleyeydik ? sen sanıorsunki onu editlemek felan cok basit 🙂 yapda görelim bizde izleyelim

Ben bunların Hepsini 40 TL YE yaparım 😀 Paralı projelere parasını verip edit ücreti eklerim ondan daha ucuza .

Ben bunların Hepsini 40 TL YE yaparım 😀 Paralı projelere parasını verip edit ücreti eklerim ondan daha ucuza .

durduğun kabahat 🙂 Yapman lazım Lafla pilav pişmez herkez lafa bakınca birşeyler yaptığını sanar ama o iş öyle olmuyor işte Yapacaksın koyacaksın buraya bizde izleyeceğiz sonra da altına gerekli yazıyı yazarız 🙂 Lafa gelirse bu iş herkez birşeyler yapıyor 🙂

durduğun kabahat 🙂 Yapman lazım Lafla pilav pişmez herkez lafa bakınca birşeyler yaptığını sanar ama o iş öyle olmuyor işte Yapacaksın koyacaksın buraya bizde izleyeceğiz sonra da altına gerekli yazıyı yazarız 🙂 Lafa gelirse bu iş herkez birşeyler yapıyor 🙂

Youtubeye XapreLLa yaz Hesabıma gir

Google gir XapreLLa yaz gene görürsün .

Free Adobe Projelerini alıpta burada artistlik taslıyorsun .

Yaptığın Adobe projelerini text ve image değişip çok pahalı şekilde yapıyorsun

Hani Atmama gerek yok benim yaptıklarımı paylaşıyorlar millet zaten

Her Lafa Böyle yapıyorsan eleştriye kapalı bir tutumun içindesin

zagora katılıyorum 20 tl bile vermene gerek yok herşey youtubede var textlerı degıstırmek cok zor bişey degil kardeş.Alican yani xaprellayıda ıyı tanırım senın yaptıgın en kral vıdeoyu cok rahat yapabılır.Buda benim sezer arkadasımıza yapmıs oldugum vıdeo 10 dkda editledım 1 saat rander surdu ^^

[video=youtube;X8HNkfaOibo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X8HNkfaOibo#t=0[/video]

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam