Gelişmiş 1299 DataBase Usko Tarzı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TyC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: Gelişmiş 1299 DataBase Usko Tarzı

Konunuz onaylanmıştır.Güzel bir database ve açıklayıcı bir tanıtım..Iyı satıslar

Çok iyi bir database gibi gorunuyor.Alıcak arkadaslar pısman olmaacaktır.Hayırlı satışlar..

Guzel bır database gıbı gorunuyor yalnız fıyat goremedım

@warfang a ait paylaşmış olduğun resimler bir zamanların iron arenası kendi çektiğin kendi db ne ait resimler paylaşırsan daha iyi olur aksi takdirde konu kilit.

@warfang a ait paylaşmış olduğun resimler bir zamanların iron arenası kendi çektiğin kendi db ne ait resimler paylaşırsan daha iyi olur aksi takdirde konu kilit.

İsim Belirtmedim ama Satın aldıgım Db Die belirtmiştim eger okumadıysanız Resimler Bizzat Sw Ye Aittir.. Resim Ve Yazılan Her ayrıntı Bu Db nindir.. Server ile İlgiler Bütün her eklenti Sahibinden alınmıştır....

İsim Belirtmedim ama Satın aldıgım Db Die belirtmiştim eger okumadıysanız Resimler Bizzat Sw Ye Aittir.. Resim Ve Yazılan Her ayrıntı Bu Db nindir.. Server ile İlgiler Bütün her eklenti Sahibinden alınmıştır....

zamanında yükselin de kullandığı güzel bi dbidi hayırlı satışlar 🙂

Konu Güncel

hayırlı satışlar

hayırlı satışlar kardeş çok güzel db

hayırlı satışlar , şuan attıgım mesajlar gitmiyor. bana skype adresini pm atabilir misin Toyci?

güzel bir dbye benziyor iyi satışlar.

database fiyatı konusunda görüşmek istiyorum acaba iletişim bilgilerinizi verirmisiniz ?

telefon numarası skyp vs. iletişim bilgilerini verirsen görüşelim buradan özel msj gitmiyor sorun var heralde

Msj Olarak Attım

aynı db bendede mevcut 🙂 hatta dahada günceli 🙂

teskuler

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam