fr33m4nTR - Web Hizmetleri

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: fr33m4nTR - Web Hizmetleri

Satislar devam ediyor.

ARKADAŞLAR BEN ALDIM. PANEL İYİ GÜZEL EVET YİĞİTİDE YILLARDIR TANIRIM AMA ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTI.

PARASINI GÖNDERDİM AMA KENDİSİ NE PANELİNİ TAMAMLADI NEDE DESTEK VERDİ. ADMİN PANELDE BAZI UZANTILAR AÇILMIYOR VE BEYAZ EKRAN VERİYOR. ARKADAŞ HATASINI DÜZELTMEK YERİNE NE SKYPEDAN NE DE TELEFONDAN CEVAP VERMEKTEDİR. BU TERBİYESİZLİĞİNİ HERKES BİLSİN ALMADAN ÖNCEDEN İYİCE BİR DÜŞÜNÜN. BEN KAZIK YEDİM BAŞKALARIDA YEMESİN..

ARKADAŞLAR BEN ALDIM. PANEL İYİ GÜZEL EVET YİĞİTİDE YILLARDIR TANIRIM AMA ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTI.

PARASINI GÖNDERDİM AMA KENDİSİ NE PANELİNİ TAMAMLADI NEDE DESTEK VERDİ. ADMİN PANELDE BAZI UZANTILAR AÇILMIYOR VE BEYAZ EKRAN VERİYOR. ARKADAŞ HATASINI DÜZELTMEK YERİNE NE SKYPEDAN NE DE TELEFONDAN CEVAP VERMEKTEDİR. BU TERBİYESİZLİĞİNİ HERKES BİLSİN ALMADAN ÖNCEDEN İYİCE BİR DÜŞÜNÜN. BEN KAZIK YEDİM BAŞKALARIDA YEMESİN..

KOPANEL satın alıp her işini bana yaptırmaya çalışan kişilere cevap vermeme hakkımı saklı tutarım.

KOPANEL satın alıp her işini bana yaptırmaya çalışan kişilere cevap vermeme hakkımı saklı tutarım.

500 TL vericeksiniz bide adama dünyanın işini yaptıracaksınız, mis valla.

Yiğit işinde oldukça iyi ve başarılı birisidir.

Kendisi referanslarımızdandır.

İyi satışlar.

500 TL vericeksiniz bide adama dünyanın işini yaptıracaksınız, mis valla.

Yiğit işinde oldukça iyi ve başarılı birisidir.

Kendisi referanslarımızdandır.

İyi satışlar.

Teşekkürler Eren.

yeni referansımız : THEMY-KO Official Web Sites - Index

Websitesi ve powerupstore çalışması tarafımda yapılmıştır.

Hayırlı satışlar Yiğit

Teşekkürler Eren.

yeni referansımız : THEMY-KO Official Web Sites - Index

Websitesi ve powerupstore çalışması tarafımda yapılmıştır.

Her iş mi La adam gibi panelini yapmadın ne her işinden bahsediyorsunz sen. Admin panelde bir sürü alan çalışmıyor.Panelde Irk-Job-Ncs Değişimi yok. Senin yaptığın iş anca adam kazıklamak.

Her iş mi La adam gibi panelini yapmadın ne her işinden bahsediyorsunz sen. Admin panelde bir sürü alan çalışmıyor.Panelde Irk-Job-Ncs Değişimi yok. Senin yaptığın iş anca adam kazıklamak.

İş başında konuştuysan Yiğit zaten yapar onları. İş başında konuşulacak şeyleri iş bitiminde ekstra olarak söylersen hâliyle kimse yapmaz. Kimse kimseyi burda verdiği 3 kuruş para için karalayamaz. Senin admin panel'inde çalışmayan şeylerin hepsi bende çalışıyor? Ayarınıda Yiğit yapmadı ben yaptım. İşi bilmiyorsan konuşmayacaksın bence. İşi bilirsen zaten kendinde çözersin. Hadi eyvallah!

Abartili eline saglik lakin fiyatinda cazip degil Bu kadar ucmayin.

Fiyata PUS ve Panel iki ayrı sistem dahil ayrıca konudanda görebileceğiniz gibi oyun ile ilgili herşeyi uzak masaüstüne bile bağlanmadan admin panelinden yapabiliyorsun. Bu kadar detaylı bi sistem için bu fiyat az bile 🙂

ne demiş atalarımız?

ucuz etin yahnisi yenmez.

Dostum yanlış anlamada böyle bir sistem bu paraya az bile senin piyasadan pek haberin yok sanırım çünkü ciddi anlamda bu panel sistemini yapan 1 kişi dahi yok herkes çaldığı çırptığı sistemleri ufak bir php bilgisiyle başka çalıntı şeyler ekleyerek çok daha pahalıya satıyor ben bundan 1 sene önce snmaster'a 1500tl ye pus + panel yaptırmıştım 500tl bunun yanında komik kalır ve bu kadar ek özellik varken

Dostum yanlış anlamada böyle bir sistem bu paraya az bile senin piyasadan pek haberin yok sanırım çünkü ciddi anlamda bu panel sistemini yapan 1 kişi dahi yok herkes çaldığı çırptığı sistemleri ufak bir php bilgisiyle başka çalıntı şeyler ekleyerek çok daha pahalıya satıyor ben bundan 1 sene önce snmaster'a 1500tl ye pus + panel yaptırmıştım 500tl bunun yanında komik kalır ve bu kadar ek özellik varken

1000 TL Olmasın o :thinking:.

bu paneldeki benzer özellikleri 2010 da yaptım o zamanlar insanlar açıklardan korkuyordu.

neyse bu kopanele gelecek olursak özelliklere göre fiyatı çok düşük bile denilebilir gayet güzel gözüküyor hayırlı satışlar.

yorumlarınız için teşekkürler.

Hafta sonuna özel panel ve pus fiyatında indirim yapıyorum 29 Ocak Pazar akşamına kadar geçerlidir. satın almak isteyenler için fiyat 350 TL

iletişim için forumdan özel mesaj atabilirsiniz.

herkese keyifli bir hafta sonu dilerim.

net-pk.com SYP EKLERSENIZ HOCAM YAZMAMISINIZ SIZ

united-pvp.org

ko4fun.net

iki yeni referans eklendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam