Forum Hakkında Bilgilendirme ! (Mutlaka Okuyunuz)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

ReaLDoğrulanmış Profil

Cüce Lopper
Cuce Master
Reaction score
372
Merhabalar, KO-FOX Yönetimi Olarak Sizlerin isteği doğrultusunda oluşacak bir anket hazırlamayı karar almış bulunmaktayız.

Hepinizde biliyorki vBulletin (Forum Script) Kullanmaktayız. Fakat Sizlerin Oylamalar Sonucu Forum Script'imizi Değiştirebiliriz.

Anket Sorusu: KO-FOX vBulletin & XenForo 'mu Olsun?

Cevap: Forum Hakkında Bilgilendirme ! (Mutlaka Okuyunuz)

phpbb forum vbulletin simplemachine XenForo hiç biri içinde siz guzel insanlar olsun yeter fark etmez hangisi olursa olsun.

Anket içerisinde bahsi geçen her iki yazılımda aynı kemik kadrodan çıkıyor. (her ne kadar ayrılma ve farklı yazılım üretimi olsa da...) Dolayısıyla geçiş yapılması herhangi bir şeyi değiştirmeyecektir. Bana kalırsa forum sistemlerinde eklenti ve kullanım olarak şu aşamada vbulletin en iyisidir ve olası bir geçiş boşuna olacaktır.

Saçmalamayın arkadaşlar, Vbulettin kadar problemsiz bir sistem mi var ? Geçeceğiniz yeni sistem ne kadar seo uyumlu olacak ne getirisi olacak db'yi aktarmak ne kadar uzun sürecek çalışan düzeni bozmayın gereksiz konu kilit + çöp

Saçmalamayın arkadaşlar, Vbulettin kadar problemsiz bir sistem mi var ? Geçeceğiniz yeni sistem ne kadar seo uyumlu olacak ne getirisi olacak db'yi aktarmak ne kadar uzun sürecek çalışan düzeni bozmayın gereksiz konu kilit + çöp

Düsüncelerimi net bi sekilde anlatmıs arkadasimiz

+1

VBulletin de ne sikinti varki? Benim dusuncem ve oy um VBulletin den yana bana gore macera ya gerek yok bu sekilde cok iyi 😉

VBulletin Sorunsuz Yeni Gelcek DB'De Ne Sorunlar Olduğunu Bilmiyoruz Boşverin Sorunsuz Ve Güzel DB'yi Bozmayın

tapatalk uyumlu olsun 🙂

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam