failed logging into the server 100061

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

hackanizma

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
selam dostlar umarım doğru yere açmışımdır konuyu benim evde boş duran xp kasama server kurdum ve aynı ağa bağlı laptobumdan servere bağlanmaya çalışıyorum server ekranında servere tıkladığımda bu hatayı alıyorum ebenezer login server ayarlarına tekrar tekrar baktım ipv4 düde denedim localip vermeyide denedim no-ip yi bile denedim sırf belki işe yarar diye portlarıda açtım fakat bi türlü bağlanamadım fikri olan varmı ?

Cevap: failed logging into the server 100061

Eğer Yanlış bilmiyosam Bildiğim Kadarıyla Aynı Ağı Kullanılan Bilgisyarda Ip 127.0.01 Olması Lazım 🙂

şuan server açık arkadaşım kendi evinden girebiliyor ben telefon internetine geçtim ip farklı olmasına rağmen hala bu hatayı alıyom serverin bana mı kastı var anlamış değilim sorun anladığım kadarıyla serverde değil benim bilgisayarımda mı acaba windows 8 kullanıyorum arkadaş windows 7

selam dostlar umarım doğru yere açmışımdır konuyu benim evde boş duran xp kasama server kurdum ve aynı ağa bağlı laptobumdan servere bağlanmaya çalışıyorum server ekranında servere tıkladığımda bu hatayı alıyorum ebenezer login server ayarlarına tekrar tekrar baktım ipv4 düde denedim localip vermeyide denedim no-ip yi bile denedim sırf belki işe yarar diye portlarıda açtım fakat bi türlü bağlanamadım fikri olan varmı ?

Bu hatanın Bir çok sebebi vardır. Sırayla sebeblerine ve çözümlerine bakalım.

1. Sebep :

Kullandığınız fileslerdeki .ini ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir. eğer bu .ini ayarlarını doğru girdiğinize eminseniz 2. sebep e bakınız.

2. Sebep :

Kurduğunuz Server Files dosyasındaki Ebenezer için bir kinght online.exe olması gerekir. yani patch dosyanız olması gerekir. bu patch dosyasını atıp oyuna öyle girin. Yani Server files ve Exe uyuşmuyor olabilir.

3.Sebep :

Kendin Localda girebiliyorsan ama başkası giremiyorsa ve yukarıdaki 2 sebepte de sorun yoksa diğer bir neden ise Port Açmamış olabilirsiniz. Oyun Portlarını açıp başkalarının girmesini sağlayabilirsiniz.

iniler ve client yanlış olamaz çünkü dışardan denettiğim arkadaş girebiliyor ben kendi ağımdaki başka bilgisayardan giremiyorum hatta ağdan çıkarıp telefonun internetiyle bağladığım (dışardan bi ip) halde ben yine giremiyorum

++++++++++

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam