Eskiden Server açılırdı 300 400 kişi girerdik 10dk sonra 200 300 kişi daha girerdi serverlar arasında deli gibi çekişme olurdu 1299 Homekolar için söylüyorum bunu şimdi giriyosunuz 10 kişi 15 kişi 25 kişi olanı görmedim son 2-3 aydır 😀 o derece kötü durumda HOMEKO serverlar ve hala inat edip üst üste baştan baştan açmaya devam ediyorsunuz yani arkadaşım bi düşünün oturup niye hep bi ben açıcam havasındasınız açsanıza 10 kişi açın 1 tane açın para koyun ortaya reklamınız yapın sağlam niye para bukadar önemli sizin için 300 400 tl harcıyosunuz 1 aylık kira için elinizde kalıyo para 10 tl ye kc satıyosunuz 50 100 tl geri kazancınız gibi gözüküyor aslında zarara giriyosunuz ortak olup güzel bir server açamıyosunuz Nerde eski pvpler eski keyifler hepsi bitmiş. Nasıl Fire Drake zamanı usko bitti pvplerde bitti. Usko tarzı pvp oynamak ne bileyim aptallık bu devirde usko gerçi usko diyorum özür dilerim metin2 ye dönmüş usko 🙂)
Arkadaşlar Finansal desteği birbirinize çıkıp ortaya güzel birşey çıkartabilirsiniz hala bu oyunu oynayan çok kişi var umarım düşünürsünüz.
Arkadaşlar Finansal desteği birbirinize çıkıp ortaya güzel birşey çıkartabilirsiniz hala bu oyunu oynayan çok kişi var umarım düşünürsünüz.