• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Koparal35

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Eskiden Server açılırdı 300 400 kişi girerdik 10dk sonra 200 300 kişi daha girerdi serverlar arasında deli gibi çekişme olurdu 1299 Homekolar için söylüyorum bunu şimdi giriyosunuz 10 kişi 15 kişi 25 kişi olanı görmedim son 2-3 aydır 😀 o derece kötü durumda HOMEKO serverlar ve hala inat edip üst üste baştan baştan açmaya devam ediyorsunuz yani arkadaşım bi düşünün oturup niye hep bi ben açıcam havasındasınız açsanıza 10 kişi açın 1 tane açın para koyun ortaya reklamınız yapın sağlam niye para bukadar önemli sizin için 300 400 tl harcıyosunuz 1 aylık kira için elinizde kalıyo para 10 tl ye kc satıyosunuz 50 100 tl geri kazancınız gibi gözüküyor aslında zarara giriyosunuz ortak olup güzel bir server açamıyosunuz Nerde eski pvpler eski keyifler hepsi bitmiş. Nasıl Fire Drake zamanı usko bitti pvplerde bitti. Usko tarzı pvp oynamak ne bileyim aptallık bu devirde usko gerçi usko diyorum özür dilerim metin2 ye dönmüş usko 🙂)
Arkadaşlar Finansal desteği birbirinize çıkıp ortaya güzel birşey çıkartabilirsiniz hala bu oyunu oynayan çok kişi var umarım düşünürsünüz.

hocam bi bak foruma bütün serverlar bok var gibi aynı gün açıyor. Mesela ayın 12 sinde 4-5 tane myko birden açılıyor böyle oldukça userler bölünüyor hep.

Dediklerimiz de haklısınız fakat şöyle bir yanılma payıniz var kanımca , şimdi küçük serverler ve büyük serverler var şuan bildiğiniz gibi , büyük serverler malum ortaklık diye birşeyi kabul etmezler haklı olarak küçük serverler ise genelde işi bilmeyen hazır databeseler ile uğraşan yani bu işi bilmeyen kişiler (ben dahil) şimdi küçük serverler birleşip ortak server açmaya kalkişsa sunucu kimde duracak veya sunucu kimin üstüne alınacak ? Domain kimin üstüne alınacak ? Vs guvensizlikler diz boyu herkes açıkçası birbirine geçiriyor bu yüzden güvensizlik Max derecede buda çok büyük etken oluyor ve ortaklık basliyamiyor , veya başladı bu sefer maddiyat eşit konuldugunu varsayalım ama ortakların birisi daha bilgili olacak mutlaka ve buda server gelirinden fazla pay istemesine neden olup tartışmaya gidicek bu tür nedenlerden dolayı herkes tek açma derdinde

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam