MYKO drakiagame rezilliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teneke75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teneke75

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
1
drakiagame yasinguven.bekoglu dc adresi admini kendi arkadaşlarına +9 +10 itemler verip aktif oynayanları banlayan bir dangalak bunun gibi andavalları ifşalamak boynumuzun borcu 😉)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Merhabalar sanırsam isim benzerliğinden dolayı böyle bir konu açılmış Drakoria Gaming adında bir server var muhtemelen ondan bahsediyorsunuz
eğer DrakinGame hakkında bir sorununuz mevcutsa discord.gg/drakingame adresine buyrun GM LEGEND ile iletişime geçebilirseniz sevinirim.

GÜNCEL KALSIN BÖYLE SALAK SACMA SW ACIP MİLLETİN HAKKINA GİREN ANDAVALLARA SELAM OLSUN ..
UP UP

Merhabalar sanırsam isim benzerliğinden dolayı böyle bir konu açılmış Drakoria Gaming adında bir server var muhtemelen ondan bahsediyorsunuz
eğer DrakinGame hakkında bir sorununuz mevcutsa discord.gg/drakingame adresine buyrun GM LEGEND ile iletişime geçebilirseniz sevinirim.
drakingame ile konunun hiç bir alakası yoktur bu drakiagame adminin dc adresine kadar yukarıda yazdım insanların emeklerini hiçe sayan bir andaval

drakingame ile konunun hiç bir alakası yoktur bu drakiagame adminin dc adresine kadar yukarıda yazdım insanların emeklerini hiçe sayan bir andaval

web adresi: www.Drakoriagaming.net
oyunun site deki linki: https://www.kocuce.com/konular/drak...y2win-official-20-haziran-2025.85647/page-447

biz emeğimiz ile sabah akşam demeden kasalım. Yeni gelen oyuncular serverda kalsın diye itemlerimizi paylaşalım. Cz de birbirimizi kesmeden botları keselim diye uğraşalım. gelsin Yasin denilen at ağızlı japon askeri bizi hiçbirşey yokken banlasın.

Nick: Khaganate
aynen öyle tam bir andaval şuan server kapatmış muhtemelen nick değiştirip tekrar açacak ama ben peşindeyim açtıkça ifşalamaya devam edeceğim

nick teneke

aynen öyle tam bir andaval şuan server kapatmış muhtemelen nick değiştirip tekrar açacak ama ben peşindeyim açtıkça ifşalamaya devam edeceğim

nick teneke
Teneke başkan o kadar gece kastık birbirimize vurunca özürler diledik. yeni gelene item dağıttık vs. ne oldu?? Yasin denilen admine güvenip oyun oynayanda kabahat. Bende senin gibi takipçiyim.

bi server sahibinin yapacağı en büyük şuursuzluk budur. gecmis olsun

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam