Desire Game - 1397

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
lvn v4 gibi olmus clinet güzelmiş basarılar dilerim

az kaldı aaaaazz. 🙂

hayatta herşeyin ölçüsünü tutacaksın baran bey 🙂 zamanı gelince hayatına yönelik sınavlarına hazırlancaksın , zamanıı gelincede göründüğü gibi işe .

iyi forumlar.

Bugün eklenenler.

Juraid Mountain

Chaos

Oread Zone

Zipang (JPKO War Zone)

TBL ' lerdeki sorunlar fixlendi . tüm bifrost mage rebirth itemler gözükmekte.

Kanat çalışmasında sona gelindi

Border Defence Battle ( time check ).

49rtw.png

bi kac resim daha görme durumumuz varmı kanat flan demısn merak ettım

kanatlar n3chr sız dandik hareket ediyor ve cözülebilcek bisey degil o yüzden eklenemez 🙂 ha cliente baska fonksiyon ekler n3chra baglarım diyosanız bilemicem 😀

kanatlar n3chr sız dandik hareket ediyor ve cözülebilcek bisey degil o yüzden eklenemez 🙂 ha cliente baska fonksiyon ekler n3chra baglarım diyosanız bilemicem 😀

yakında ek bilgilendirme ekleyeceğim..

3dsmax ile sıfırdan kanat yaparız tamer dert mi 😉 😀

3dsmax ile sıfırdan kanat yaparız tamer dert mi 😉 😀

dün çalışmalar tamamlandı dedik fakat işin yarısındaydı olmayınca 3dsmax ile tasarlanma başladı. şimdi sıra plugin bulmakta.

çalışmalar tamamlanınca ss koyacağım , akşam projeden bi ss atacağım.

evlat 🙂 yorumlarina dikkat et pentegram ve rookie senle ayni yaşta olabilir ama ben onlarda en az 7 yas büyügüm böyle konuşmalari sevmiyorum

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam