Desire Game - 1397

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rookie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Rookie

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
DB Üstündeki çalışmalar tamamlandı .

anti cheat tamamlandı .

uifler bitmek üzere.

yabancı lokasyon vds

db zor olarak ayarlandı.

10 Nisan Güncellemeleri ;

Bugün eklenenler.

Juraid Mountain

Chaos

Oread Zone

Zipang (JPKO War Zone)

TBL ' lerdeki sorunlar fixlendi . tüm bifrost mage rebirth itemler gözükmekte.

Kanat çalışmasında yoğunlaşıldı.

Border Defence Battle ( time check ).

49rtw.png

441ry.jpg

Yönetim kadrosu sağlam, Rookie, ugureser ve Ben varız işin içinde 🙂 Kalite konuşacak 🙂

Haaa yani Ben yokum öylemi 😀

---------- Yorum eklendi 08:54'da ---------- Önceki yorum 08:53'da ----------

Haklısın ya unuttum şey bitti bende bittim 😛 😀

DB Üstündeki çalışmalar tamamlandı .

anti cheat tamamlandı .

uifler bitmek üzere.

yabancı lokasyon vds

db zor olarak ayarlandı.

441ry.jpg

işinize karışmak gibi olmasın ama bu tarz değişiklikler usko playerlarının oyundan uzaklaşmasına sebeb oluyo bu daha cok metin2 + ko karışımına benziyo kişisel fikrim boşa olan uğraşı bunun yerine 1397 clienti 1453-1506- usko clientine uyarlamanız olacakdır. USKO Knightonline Playerlarının diğer MMORG oyunları oynamamalarının sebebi alıştıkları client düzeni Client Ne kadar uskodan uzaklaşırsa okadar tutulmaz...

işinize karışmak gibi olmasın ama bu tarz değişiklikler usko playerlarının oyundan uzaklaşmasına sebeb oluyo bu daha cok metin2 + ko karışımına benziyo kişisel fikrim boşa olan uğraşı bunun yerine 1397 clienti 1453-1506- usko clientine uyarlamanız olacakdır. USKO Knightonline Playerlarının diğer MMORG oyunları oynamamalarının sebebi alıştıkları client düzeni Client Ne kadar uskodan uzaklaşırsa okadar tutulmaz...

bkz :

panel.f3ko.com

-

panel.desiregaming.com

Oyuna girdikten sonra yaparsın yorumunu 🙂

ftp://panel.desiregaming.com/

client linki hazır. tabiki eksikler var beta süreci sonunda tüm eksikler halledilmiş olacak.

kanat wing üzerinde çalışmalar devam ediyor .

iyi forumlar..

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam