U unr32 Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 67 Reaction score 0 Puanları 6 Yaş 36 3 Mayıs 2015 #21 Cevap: Chrome Myko Database SATILIK // Old skin-New skin // Low middle upgrade // Gift Point sistemi hayırlı satışlar
Cevap: Chrome Myko Database SATILIK // Old skin-New skin // Low middle upgrade // Gift Point sistemi hayırlı satışlar
B BySivasLi Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2013 Mesajlar 185 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 29 4 Mayıs 2015 #22 Cevap: Chrome Myko Database SATILIK // Old skin-New skin // Low middle upgrade // Gift Point sistemi Hayırlı Satışlar 🙂
Cevap: Chrome Myko Database SATILIK // Old skin-New skin // Low middle upgrade // Gift Point sistemi Hayırlı Satışlar 🙂
Z ZaGoR Manyak Cüce Kayıtlı Üye Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1,814 Reaction score 3 Puanları 38 Yaş 35 6 Mayıs 2015 #23 Cevap: Chrome Myko Database SATILIK // Old skin-New skin // Low middle upgrade // Gift Point sistemi Konu Kilitlendi. KONU AÇARKEN KONUNUN EN ALTINA; Kod: [URL="http://www.ko-fox.com/alim-satim/4171-alim-satim-bolumu-ve-kurallar.html"]Yorum Yapmadan Önce Alım & Satım kurallarını okuyunuz[/URL] Eklemelisiniz. Eklemediğiniz taktirde konunuz onaylanmayacaktır veya silinecektir (CODE) (/CODE) KOMUTLARI Şeklinde olması gereklidir.) Fiyat tartışmaları , eksik bilgi ve aşağalayıcı , arkadaşmış gibi yazı yazanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Alım satımda satıcı yorum yazan (alıcı)larla kibar konuşması gereklidir. iyi forumlar !
Cevap: Chrome Myko Database SATILIK // Old skin-New skin // Low middle upgrade // Gift Point sistemi Konu Kilitlendi. KONU AÇARKEN KONUNUN EN ALTINA; Kod: [URL="http://www.ko-fox.com/alim-satim/4171-alim-satim-bolumu-ve-kurallar.html"]Yorum Yapmadan Önce Alım & Satım kurallarını okuyunuz[/URL] Eklemelisiniz. Eklemediğiniz taktirde konunuz onaylanmayacaktır veya silinecektir (CODE) (/CODE) KOMUTLARI Şeklinde olması gereklidir.) Fiyat tartışmaları , eksik bilgi ve aşağalayıcı , arkadaşmış gibi yazı yazanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Alım satımda satıcı yorum yazan (alıcı)larla kibar konuşması gereklidir. iyi forumlar !