By MmT - Database Tanıtımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xmmtx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

xmmtx

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
By MmT DATABASE TANITIMINA HOŞGELDİNİZ…!

Emek, bir zanaatkarın en büyük sermayesidir…

Dört dörtlük değil belki ama her bir karışı emek kokan bir database ile karşınızdayım…

Db’mizin özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak:

- En önemlisi item elde etmek için emek harcamalısınız.

- Db’de 1299 haritalarına ek olarak Under The Castle haritası, Krowaz Dominion, Darkland ve Gordon adını verdiğim ( gerçek ismini bilmiyorum ) farklı bir harita mevcuttur…

- Bu farklı haritaların her biri aktif ve düzgündür. Kendine has görevleri vardır.

- Lunar War, Gemi Savaşı, Kütük Savaşı ve CSW sorunsuzdur.

- Savaşlarda ata binme mevcuttur…

- Var olan itemlere ek olarak db’de: UTC silah ve armorları, farklı ülkelerde yayınlanan ko sürümlerinden itemler mevcuttur. Hepsinin görünüm ve effectleri orijinaldir.

- DB’deki tüm yaratıklar, itemler ve dropları sağlamlığına göre kolay ya da zor drop verecek şekilde tek tek düzenlenmiştir…

Birde DB'ye burdan bakın:

[video=youtube;e0WOav3Bncs]http://www.youtube.com/watch?v=e0WOav3Bncs[/video]

Açıklamalara resimlerle birlikte devam edelim:

MARADON:

lYEBNB.gif

? Osmanlı Maradon ile daha geniş, görsel açıdan daha iyi bir başlangıç sizleri bekliyor olacak…

? Serverda ihtiyacınız olan bir çok şeyi Maradon’da halledebileceksiniz. Krowaz kırdırma işlemi, diğer haritalardaki görevler için geçiş, KC kırdırma gibi önemli işlemler Maradon’daki NPC’lerdedir.

RONARK LAND:

? Knight Online’ın bence en önemli yeri…

? Pk’nızı atmanın yanında diğer oyunculara göre bir adım öne geçmek için Krowaz ve UTC itemleri kasmak için gerekli materyalleri toplayacağınız yer burası…

? Her 2 ırkında town arkalarında bulunan krowaz slotlarından bu materyalleri elde edebilirsiniz.

? Gordon haritasına geçmek için gerekli olan anahtar bowlda belli zaman aralıklarıyla ortaya çıkan Fire Horse adlı yaratıktan düşer. Bu yaratığı keserek Gordon haritasına geçebilir ve değerli Gordon silahlarından birine sahip olma şansını elde edebilirsiniz.

? Ancak tavsiyem oraya kesinlikle klanınızla beraber gidin… Çünkü Felankor’un güçlü atası Gordon orda sizleri bekliyor olacak…

DELOS:

VpE2Bj.gif

? Isiloon’un krallığındasınız… Burayı elde eden büyük bir ganimetinde sahibi olur…

? Her hafta klanlar kozlarını paylaşır. Güçlü olan ve birazda şansı yaver giden taraf Isiloon’u vergiye bağlar ve payına düşeni alır…

Bi-Frost:

XWd230.gif

? Ultima’nın çürüdüğü zindana gitmek için 7 cehennem yaratığını geçmeniz lazım…

? Bunun için her yaratığın 1’er fragmentini toplamanız yeterli…

? Yaratıklar size fragmentten başka bir item vermez. Bu fragmentleri Chaotic Generator’e götürdüğünüzde size gönlünden kopan bir item verir…

DARKLAND:

4m0YVp.gif

? Gem elde etmek için sık sık ziyaret edeceğiniz yer burası…

? Deva Bird sizi daha değerli uniq itemlerle ödüllendirecektir…

KROWAZ DOMİNİON:

LP3kE1.gif

? Krowaz’ın bölgesindesiniz… karşınıza çıkan her yaratık sizi bir adım öne götürecek itemlerle donatacaktır.

? Burada Cz’de belli aralıklarla çıkan krowaz yaratıkları sürekli olarak yenilenir ve buraya gelen kişi krowaz materyallerine doyar…

GORDON:

YPbnBa.gif

? Felankor’un atası Gordon binlerce yıl önce bu zindanlara hapsedildi…

? Gordon’a ulaşmak öyle kolay değil… önce Cz’deki Fire Horse’nin drobunu düşmandan önce almalısın… Clanınla birlikte geldiğin bu haritada Gordon’un guardlarını keserek ona ulaşmalısın… Ona ulaştığında büyük bir azap seni bekliyor olacak, ekibini sağlam tut ve Gordon’u yen… ( Gordon Haritasının hikayesi en alttaki ekte mevcuttur )

BİRAZDA DATABASEDEKİ İTEMLERDEN BAHSEDELİM…

# Chitin Shell’ler eslanttaki troll türlerinden düşmektedir.

# Shard, Raptor, Iron Impact, Iron Bow, Elixir Staff gibi silahlar Doom Soldier, Falcon yaratıklarından rastgele düşer…

# Hiçbir uniq silah, armor ya da takı belirli boss’lar hariç sıradan yaratıklardan düşmez.

# Uniq silah, armor ve takılara ya materyal kırdırarak ya da topladığınız gem ve fragmentleri kırdırarak sahip olabilirsiniz…

# Uniq takılar USKO’daki gibi Eslant’taki bosslardan, fragment ve gemlerden ve Felankor, Ultima, Isiloon gibi yaratıklardan düşmektedir.

NOT: item dropları, drop oranları, upgrade oranları gibi çok sayısal veri ve ayrıntı içeren bilgileri çok yer kaplayacağı düşüncesiyle ayrıntılı bir şekilde bir “Notepad” ile paylaşıyorum… Aynı zamanda dosyanın içerisinde database’den resimler mevcuttur.

https://mega.co.nz/#!fFdkyTrJ!BY0BoniQOxj4k5uoB7q1X7LXY4-N3P2bBdDUnIz0msA

:::::::::::::UTC & KROWAZ ARMOR-SİLAH-TAKI::::::::::::

krv4Xq.gif

# Krowaz Armorlar sizi Shellere göre çok daha gösterişli bir hale getirecektir.

# Ayrıca Krowaz silahları düşmanı dize getirmek için en büyük kozunuz olacaktır.

# UTC Armor ve silahları orijinal effectkleri ile mevcuttur. Bu prestijli itemleri elde edebilmek için biraz daha fazla emek harcamalısınız.

# UTC itemleri Krowaz itemlerine göre karakterinizi daha sağlam hale getirir…

# Bu değerli itemlere sahip olabilmek için CZ’deki Cruel, Enigma, Hell Fire, Havoc yaratıklarından Krowaz Fantastic Cube, Keramash ve Medicmash’tan ise Giga Hammer Fragment ve Cuff Binder Hide elde etmelisiniz…
,

::::::::::: EGYPT KO SİLAHLARI :::::::::::

# Egzotik görünümlü bu silahlar görünümlerindeki güzellik kadar verdiği bonuslarla da diğer silahlara fark atıyor…

::::::::::: GORDON SİLAHLARI :::::::::::

# Gordon’dan alacağınız bu ganimetler gerçektende çok değerli…

::::::::::: REBİRTH İTEMLER :::::::::::

# Db’de belki de en çok zaman harcadığım yer burası…

# Kullanacağınız ( raptor dan shard a, hb den avedon a, krowaz armordan krowaz silahına kadar ) bütün itemlerin +1’den +21’e kadar rebirth versiyonları mevcuttur…

# +21’e kadar olmasının yanı sıra rebirth +1, +5, +11 ve +21 farklı parlamaktadır… itemin +’sı arttıkça parlaklığıda artmaktadır…

EHH… BİRAZDA FİYAT KONUŞALIM…

? DATABASE’nin fiyatını tüm bu eklentiler ile birlikte 700tl olarak belirledim.

? İstemediğiniz bir eklenti olursa onları DB’den çıkarıp yeni bir fiyat belirleyebiliriz…

? DB’nin tüm dosyaları, client dahil, teslim edilir…

? İstediğiniz bir görev şekli varsa EVT kodları yazılır… (extra ücrete tabidir)

? İşimiz sadece ticareti yapmakla sınırlı kalmaz, daha sonra herhangi bir sorununuz olduğunda elimden gelen bir şey olursa gerekli yardımları yaparım…

İLETİŞİM:

Face: https://www.facebook.com/Hagi19O5

Cevap: By MmT - Database Tanıtımı

Hayırlı satışlar

teşekkürler...,

Egypt ve Gordon Silahlarının resimlerini koymayı unutmuşum 🙂 video dan bakarsınız artık 😛

videoyu izledim çok güzel olmuş bence hayırlı satışlar...

Gayet iyi bir sistem ama istediğin fiyat 700tl bence çok fazla yine emek var ne diyeyim hayırlı satışlar.

teşekkür ederim...

ancak şunu gözardı etmemek lazım, bugün full fx'li osmanlı maradonu bile iyi bir fiyata satıyorlar... benm bu db de osmanlı maradon un ortadaki şelalesinden, diğer lambalara kadar hepsi düzgün bir şekilde aktif... denize yakın taraflarda binalarda yel değirmenleri var.. onlar bile dönüyor sen düşün artık... bunları boşverelim db de yapmaya kalksanız çok uzun zaman alacak şey var.. sadece +21 e kadar olan rebirth sistemi yaklaşık 50 silahta ekli... öyle olunca editlemesi, düzenlemesi çok çok zaman aldı... fiyat illaki bu şekilde sabit değil.. bi pazarlık yaparız almak isteyen olursa...

emek var ama degeri 700 tl etmez hocam 100 lira versinler ben ayni databaseyi editleyeyim iletisim : [email protected]

🙂 sadece 50 tane +30 a kadar olan rebirth itemleri her + sında farklı şekilde parlayacak sekilde ayarlaman 2-3 hafta sürer... 100tl için 2-3 hafta sürekli uğraşacaksan buyur uğraş... 🙂 lütfen böyle mantıksız yorumlar yapmayın... sen 100tl ye bunun 2 gününe dayanamazsın...

senin için 1 hafta benim için 1 gün kardesim 50 tane item var diyorsun hepsi birbirinin aynisi gibi bişey işde aramizdaki fark bu sen 1 hafta ugrasirsin ben 2 günde yaparim 100 lira verene ayni databaseyi yaparim. 2008 den bu tarafa pvp içindeyim kurumsal bir firmada calişdigim için bu işleri bırakmısdım 700 tl görünce affedersin milleti EDİT! calişmayin 1299 database üzerinden atar yapiyorsunuz 19xx calişinda görelim o zaman onlari yapan kişilere asil db editör denir . bi kac özellik yapiyorsunuz kendinizi database editörü saniyorsunuz neyse konuyu fazla uzattim

Hayırlı satışlar, Moradon Waterfall için teşekkür etmemişsin 🙂 Neyse Bymmt iyi sıcak kanlı bir arkadaşdır. Databasesindeki 4-5 Önemli Buglarıda beraber bakıp halletmiştik..

senin için 1 hafta benim için 1 gün kardesim 50 tane item var diyorsun hepsi birbirinin aynisi gibi bişey işde aramizdaki fark bu sen 1 hafta ugrasirsin ben 2 günde yaparim 100 lira verene ayni databaseyi yaparim. 2008 den bu tarafa pvp içindeyim kurumsal bir firmada calişdigim için bu işleri bırakmısdım 700 tl görünce affedersin milleti sikmeye calişmayin 1299 database üzerinden atar yapiyorsunuz 19xx calişinda görelim o zaman onlari yapan kişilere asil db editör denir . bi kac özellik yapiyorsunuz kendinizi database editörü saniyorsunuz neyse konuyu fazla uzattim

İşte Klasik Cahil Türk insanı , neden böyle dediğimi sorarsan şimdi burdaki husus 3-4 item yapıp 1-2 npc yapmak değildir. Databasedeki açıklardan haberin yok sanırım , biraz araştır. 19xx i bırak sen 1299 a Utc yi full effectleriyle uyarlasana hadi bakayım ben senden alıcam 100 TL ye hemen tık diye db falan istemiyorum sadece utc yi uyarla. Bilip bilmeden kimseye çamur atmayacaksın. Ettiğin Küfürü editledim birdaha görmeyeyim.

Kimse yanlış anlamasın, Database ile ilgili hiçbir alakam yok. Kimsenin avukatlığını yaptığımda yok. Böyle yorumlar yapmayın. Kimse kimsenin emeğine laf atmasın. Yapabiliyorsanız daha iyisini yapın alım satım a konu açın onaylayalım.

Tekrardan Hayırlı Satışlar.

İşin Ucunda Emek var,Çaba var ve sonuç ortada...Eline Sağlık Güzel Database.

Hayırlı Satışlar.

ilk yorumuma bak ne yazmisim emek var ama 700 tl etmez diye yorum yazdim acik diyorsun 1299un neresinde nasil acık olacak neyse kardesim konuyu uzatmiyorum

Zagor k.bakma aklımdan çıkmış... senin verdiğin fikirle bir uyarlama yapmıştım... ancak daha sonra uyarlama değil birebir usko fxb yi kullandım 1299 a uygun hali ile... 🙂 yani daha orijinal bir şey çıktı ortaya...

Zagor'un paylaşımlarını takip edersen nasıl açıklar olduğunu görürsün... benim databasedeki 2492 itemde ki açığı kapattı adam 🙂 biraz araştırma yaparsan sende bir şeyler öğrenirsin... bu arada bir video çek, 1 saatte 50 tane her + da farklı parlayan itemin +1 den +30 a kadar rebirth lerini tbl ve item dosyaları ile birlikte yap, ilk satışın ücretini sana atcam... ama video 1 saat kesintisiz olacak ve sende bitireceksin...

Yapılan yorumlara aldırış etmeden Mehmet bey'e ulaştık ve görüştük. Yenil açılacak sistemimizde mehmet beyler çalışma kararı aldık. Database bir kaç eklenti eksikle alındı. Kendisinin bize sağladığı güven duygusu ve 1299 pvp serverlar için gerçekten iyi eklentileri için teşekkür ederiz. Bizden sonra ki satışlarında bol kazançlar dileriz. - Anatolian Network -

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam