Biraz eski bi ko var mı daha böyle bi db ?

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

hasantr35

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
AYNI MYKO GİBİYDİ AMA BİRAZ DAHA KOLAY SHİW FALAN VARDI

SNOXDKO'YDU ADI VAR MI BOYLE BİR SW ARKADAŞLAR ? ?

C4LCH3X45 Kill Warder 2 ( SnoxdKO ) - YouTube

Dvlofhell Snoxd KO Cheater - YouTube

BEYLER BOYLE SW KALDIMI VAR MI DB FALAN OYNAYAN YADA 😱oo:😱oo:

---------- Yorum eklendi 15:34'da ---------- Önceki yorum 15:32'da ----------

çok iyi hatırlıyorum gate gecince karsı ırka falan gidiyoduk 🙂) varsa oynuycam hatta db ye para bile yatırabilirim ko ya ilk bununla baslamıstım 🙂

aynen seri r ya gostermek amaclı 😀 fenaydı bole sw olsa valla oynarım spike falan seri ama cok abartılı vurmazdı 🙂 potlar hizli donuyodu ama kesiliyodu alt tabta oyundan atıyodu 😀 😀

v1098 diye forumda ararsaniz client ve serverfilesleri bulursunuz acabilicek varsa acsin bende ozlemisim superspikeyi flan 🙂

valla acarım ama saldırı cok yerim 🙂 6 gb ram falan var snoxkoda zaten no ip di ..

bilenler bilir arkadaşlar büyük bir 1098 projesi yapımıyla uğraşıyorum 0'dan yazıyorum güvenlik sistemini hallettim okullar nedeniyle yaza doğru açıcam bu süre içerisinde tüm sorunları fixliyebilirim inş. C++ öğreniyorum forumda paylasılan sourceleri geliştirip güzel bi oyun yapıcam o zamana kadar bekleyemezsin 😀

bilenler bilir arkadaşlar büyük bir 1098 projesi yapımıyla uğraşıyorum 0'dan yazıyorum güvenlik sistemini hallettim okullar nedeniyle yaza doğru açıcam bu süre içerisinde tüm sorunları fixliyebilirim inş. C++ öğreniyorum forumda paylasılan sourceleri geliştirip güzel bi oyun yapıcam o zamana kadar bekleyemezsin 😀

kolay'gelsin cok iyi proje

teşekkürler 🙂

Ekşi Sözlük Dergisi Çıkıcaktı Tüm Sözlük Destek Verdi Alcaz Dedi Dergi Bi Çıktı Kimsede Hareket Yok🙂

Şimdi 1098 Kurulsa Bile Gelcek Kitle Çok Az 1098 Yerine İlk Hali V800 Falan Olursa Bomba Olur😀 Ama 1098 Kodları Şimdigi Kadar Basit Degil Sanırım

Editlemesi Falan Emek İstiyor Herkezin Harcı Degil😀

Ugraşmadım Ama Göz Attım Sıfırdan Oyun Yazmak Gibi Bişey😀 Alt Yapı Var Kod Yok Gibi😀

Dostum ben açtım 😀 desteklerinizi yardımlarınızı bekliyorum 176.9.210.74

nasıl bir zevk la bu iğrenç bence 😀

oldschoolko oyna en iyisi +6 itemler 8 gb ve gb cok nadir satılıyo sahsen ben bulamadım 1gb 30 tl diyolar oyundakiler konun 2003 yılındaki hali tavsiye ederim ben zorlandım oynayamadım son level 70 65 kadar yapabildim ama item zor sana iyi sanslar...

Adamda seri spike mi var ya?

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam