bir db de nemi olması lazım bir incele

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yamaha20

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Herkeze öncelikle selamlar arkadaşlarımız verilen dbleri editleyerek bug sayısını azaltıyorlar fakat gel görelimki bir durum çok iyi olmuşken diğer bir durum patlak veriyor gel gelelim bir dbde neler olmalı konumuza.

artık 1397 15xx 18xx üzerinde calısılıyor ve sunlar eksik oluyor

1.gem ve fragment kırdırma ya aynı itemi atıyor yada gemleri kırmıyor,

2.questlerin bazısı calısıyor bagzısı npc bile açılmıyor

3.anvil usko gibi yapamadılar illa rebit sc haric herseyle basılıyor

4.jr yi saati gelince npc tıkla gir olayı yapamadılar.

5.bdw usko gibi oldugu söyleniyor malesef daha farklı sistemi oluyor.

6.krowaz itemleri ya basılmıyor yada questleri tuaf ve özellikleri tuaf yükseliyor set giyince

7.yanıp sönme olayı deilde sırf yanma olayı mevcut.anvilde basılan itemlerde.

8.ya ebenezer ya db sorunlu çıkıyor.

sunu demek istiyorum 3senedir db server kurmayla haşırneşir insalar neden bu özellikleri bir arada yapamıyorlar.yada paylaşmıyorlar.

Herkeze öncelikle selamlar arkadaşlarımız verilen dbleri editleyerek bug sayısını azaltıyorlar fakat gel görelimki bir durum çok iyi olmuşken diğer bir durum patlak veriyor gel gelelim bir dbde neler olmalı konumuza.

artık 1397 15xx 18xx üzerinde calısılıyor ve sunlar eksik oluyor

1.gem ve fragment kırdırma ya aynı itemi atıyor yada gemleri kırmıyor,

2.questlerin bazısı calısıyor bagzısı npc bile açılmıyor

3.anvil usko gibi yapamadılar illa rebit sc haric herseyle basılıyor

4.jr yi saati gelince npc tıkla gir olayı yapamadılar.

5.bdw usko gibi oldugu söyleniyor malesef daha farklı sistemi oluyor.

6.krowaz itemleri ya basılmıyor yada questleri tuaf ve özellikleri tuaf yükseliyor set giyince

7.yanıp sönme olayı deilde sırf yanma olayı mevcut.

8.ya ebenezer ya db sorunlu çıkıyor.

sunu demek istiyorum 3senedir db server kurmayla haşırneşir insalar neden bu özellikleri bir arada yapamıyorlar.yada paylaşmıyorlar.

1299 içinmi diyorsun bunları ?

{13xx}

*USKO gibi bdw yok . Zamanlı yapılabilir FT Gibi. ( Ek olarak kaç kişi katılmış üstten notice geçilebilir )

*Juraid Mountain yok. Zamanlı yapılabilir FT gibi. ( Ek olarak kaç kişi katılmış üstten notice geçilebilir )

*Yanıp Sönen rebirth yok . Sadece sabit parlayan rebirth var.

*Chaotic Generator var uskodaki gibi .

*Questler Uskodaki gibi.

{15xx}

Rebirth var.

Juraid Mountain var olması lazım tam hatırlamıyorum.

Bdw var .

Görevler usko gibi.

{18xx}

Herşey var sadece sorunların giderilmesi lazım.,

Anlattığın kadar basit olmuyor bunları yapması.

Görevlerde veya ebenezer , DB'de sorun varsa çözülmedikçe saten hiçbiri olmaz.

1299 eski olduğu için ne kimse okadar uğraşır nede kafasını şişirir

1299 a bunları eklemek aptallık olur.

ne farkeder 15xx 18xx olsun dediklerim öle varsay herseye 1299 yazmıssın random dedıgın olayı yapamadılar 50ye yakın db denedim ve sonuc husran aynı itemi 1dk da 10kere atıyor bumu random 15xx item basma bastan beri duzgun deil rebit basma olayı 2011basları 2012sonu 1senede bugların kacı duzeltildi.önune gelen %100fix bugsuz diyor bugdan gecilmiyor. bana göster 15xx 18xx bugsuz bir db. yapan zaten paylasmaz direk satar.

Haklı

Dewil e katılıyorum ki ben bile bugun editlemeye calıstıgım 1397 serverlarda yazılımı bilmiyorum.ama profesyonellere sorarsan onlar 1397 yi yaparlar ancak tutmadıgını bildikleri için 15xx ve 18xx le ugrasıyorlarki haklılar neden dersen ha orjinal usko ha pvp olayları birebir sadece bizim insalarımız bir Araya gelipte basaramazlar oda bizlerin - yönü kısaca toplarsak bu zamanda kimsekimsenin basarısını cekemiyor.az biraz diger forumlara göz atsan göreceksin bu dosyaları bize aktaran nero bazı forumlarda diyorlar nero oski den calmıs dosyaları calmısda labilir almısta olabilir.onu derleyip toplamakta profesyonel işi.her babayigidin harcı değil anlıcagın.

amacım kimseyi kötülemek deil ama 13xx 15xx 18xx bir server yok bugsuz.

1397 server bi knightoyna Mykor vardı bilgim baskada görmedim zaten. onlarda 5-6ay acık kalıp kapattılar.

18xx bi kingdoom var bide sexyko var oda yabancılara ait.

bi ara aqon vardı videoları vardı oda bıraktı sanırım 1397 yazıyordu yaptıklarında dalgalanan pelerin rebirt sistemi vs.

ne farkeder 15xx 18xx olsun dediklerim öle varsay herseye 1299 yazmıssın random dedıgın olayı yapamadılar 50ye yakın db denedim ve sonuc husran aynı itemi 1dk da 10kere atıyor bumu random 15xx item basma bastan beri duzgun deil rebit basma olayı 2011basları 2012sonu 1senede bugların kacı duzeltildi.önune gelen %100fix bugsuz diyor bugdan gecilmiyor. bana göster 15xx 18xx bugsuz bir db. yapan zaten paylasmaz direk satar.

Sen yap payşlaş kullanalım ?

Durup dururken sorunlar çözülmüyor.

Hazır DB alıp kurmakla bi yere varamazsın zaten.

Kendin uğraş kendin çöz . Kimse bütün zamanını bu işlere vermiyor kardesim.

DB'de olabilecek sorunlar ayrı Ebenezer olacak sorunlar ayrı.

Kendin diyorsun 15xx 18xx bugsuz db yapan satar. ozamann 50'ye yakın db denemenin bi manası yok.

Yamaha yani afedersin ama kıcı kırık 1299 db yi bile bastan yapmak ortalama 8-9 ay suruyorki oda en eskisi gerisini sen dusun.

Okadar adam uğraşıyor fakat bir sonuc yok aynı dbler isim deiştirerek paylaşılıyor birinde olan özellik diğerinde yok belki daha zamana ihtiyacı var gibi görünüyor demek istediğim 15xx bitmeden ortada 5-6dan fazla sw olmadan 18xx ugrasmanın ne manası var onu anlamadım bu sitede bu işle uğrasan cok adam var neden bir araya gelipte bir sonuc netice çıkmıyor.

Ilk yazımda dedigim gibikimse toplanıp bir arada iş yapmaz burda olan birşey değil genelforumlarda da aynı ha 5-6 sw cıkaranlarda bir yerlerinitoplayıp millette ordan dewam etsin diyepaylasıyor yoksa izledigin bir dizinin bölumu her gun yanınlansa 2 gun izlersin sonrasına sıkılırsın .anltabildiysem ne mutlu

:d

Sen yap payşlaş kullanalım ?

demişsin sende db paylaştın okadar su forumda herkez %1 eklese bilgisini ortaya bi sonuç çıkar ama malesef burda dediğin olay olsa biri biyerlere getirip bişiler paylaşsa aynı konu üzerinden ilerleme kaydedilir.%20lik baslangıc 1 ay sonra %60 hatta %70bir ilerleme olur.

demişsin sende db paylaştın okadar su forumda herkez %1 eklese bilgisini ortaya bi sonuç çıkar ama malesef burda dediğin olay olsa biri biyerlere getirip bişiler paylaşsa aynı konu üzerinden ilerleme kaydedilir.%20lik baslangıc 1 ay sonra %60 hatta %70bir ilerleme olur.

Db yi editlesen Nolacak ki sadece db de bitse iş neyse öyle % 1 bilgiler deil bu işi yapan herkes farklı yoldan yapıyo onun yaptıgı ona olmuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam