Bildiğiniz Ticaret yapmalık server?

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

ILoveSummerGlau

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Selamun aleyküm arkadaşlar,

Ben yıllarca Uskoda ticaret yaptım, sonra Euko açıldı oradada ticaret yaptım. Hep soyuldum sıfırdan başladım yine ve yine. Sorun bende değildi, NTTGame'de çürük elmalar barınıyor artık bundan eminim. Her neyse, ben tüccar olduğum için ticaret yapmak istiyorum hâliyle. Bildiğiniz...

* Kalıcı, Uzun Ömürlü

* Ticaret yapmaya uygun, pazarları hareketli

* NTTGame ile hiçbir bağlantısı bulunmayan

* IP sıkıntısı olmayacak. Türkiye'ye açık

* Database sıfırlamayan

Bu özelliklere sahip bir server arıyorum, öneriniz var mı ?

Saçma. NTTGame'de çürük elmalar olsa(senin deyiminle) ve hesap bilgilerine erişebilecek yetkide olsalar zaten senin karakterindeki itemlere ihtiyaç duymazlar. Muhtemelen FUD Trojan veya keylogger yemişsin. Veya yakınlarından birisinin parmağı var bu işte.

Adam haklı yani firmadan değildir. Ama şuna inanıyorum ne kadar gerçek bilemem. GB alıyosanız kendi karakterinizle almayın gidin farklı kullanılmayan bi karakter ile alın. Çok denedim 10 GB almıştım bi kez kendi karakterime bi kaç gün geçti siteden güvenilir bi koxp aldım vs pcde usko ve sitenin koxpu dışında tek bir program yok. Sonra bi gece dc oluyorum sitede heliosta gb stoğu 3gb ben oyuna giriyorum bi bakıyorum 10gb kayıp siteye giriyorum bi bakıyorum gb stoğu 13gb yani bana göre gb alınan charın nickini not edip bişeyler yapıyorlar tabi bu sadece bi fikir.

knightonline1.com

Küfür mü ediyosun birader ticaret yapılacak server diyorum +10 +5 itemli PK server öneriyorsun.

Saçma. NTTGame'de çürük elmalar olsa(senin deyiminle) ve hesap bilgilerine erişebilecek yetkide olsalar zaten senin karakterindeki itemlere ihtiyaç duymazlar. Muhtemelen FUD Trojan veya keylogger yemişsin. Veya yakınlarından birisinin parmağı var bu işte.

Adam haklı yani firmadan değildir. Ama şuna inanıyorum ne kadar gerçek bilemem. GB alıyosanız kendi karakterinizle almayın gidin farklı kullanılmayan bi karakter ile alın. Çok denedim 10 GB almıştım bi kez kendi karakterime bi kaç gün geçti siteden güvenilir bi koxp aldım vs pcde usko ve sitenin koxpu dışında tek bir program yok. Sonra bi gece dc oluyorum sitede heliosta gb stoğu 3gb ben oyuna giriyorum bi bakıyorum 10gb kayıp siteye giriyorum bi bakıyorum gb stoğu 13gb yani bana göre gb alınan charın nickini not edip bişeyler yapıyorlar tabi bu sadece bi fikir.

Hiç gb almadım, bilgisayarımda Kaspersky Antivirüs yüklüdür ve hiçbirşey indirmem. Sık sık şifremi unuttum diyip e-postama yeni şifre göndertirim. E-Postamında şifresini benden başka kimse bilmez. Varsa onlarda çürük var. Benim istediğim sadece NTTGame ile bağlantısı olmayan bir server.

Küfür mü ediyosun birader ticaret yapılacak server diyorum +10 +5 itemli PK server öneriyorsun.

Hiç gb almadım, bilgisayarımda Kaspersky Antivirüs yüklüdür ve hiçbirşey indirmem. Sık sık şifremi unuttum diyip e-postama yeni şifre göndertirim. E-Postamında şifresini benden başka kimse bilmez. Varsa onlarda çürük var. Benim istediğim sadece NTTGame ile bağlantısı olmayan bir server.

"FUD" Trojan diyorum adam kasperskydan bahsediyor 😀 FUD = Full undetected, kelime manası herhangi bir güvenlik yazılımının tespit edemediği virüs, rootkit vb. için kullanılan ön ektir. Kaspersky'ı bırak, yeni yazılmış private stublu bir trojanı dünyadaki hiçbir antivirüs tanıyamaz. Çünkü imzası tamamen legaldir, ve bu imzanın illegal olarak listelenmesi için birkaç kişi tarafından report edilip incelenmesi veya antinin heuristic motoru tarafından algılanması gerekir. Ki bu da private(kişiye özel) FUD stublarda çok uzun zaman alır. Public stublar en geç 2 gün içinde kara listeye alınırlar.

Neyse sen takıl birader hatta NTTGame'ye falan dava aç ne bileyim 😀 Mantık biraz ya, diyelim dediğin gibi bir olay var, adam senin kıçı kırık charına mı tenezzül edecek? Gider full dizili milyarlık karakterleri boşaltır. Atarken bari destekli at.

"FUD" Trojan diyorum adam kasperskydan bahsediyor 😀 FUD = Full undetected, kelime manası herhangi bir güvenlik yazılımının tespit edemediği virüs, rootkit vb. için kullanılan ön ektir. Kaspersky'ı bırak, yeni yazılmış private stublu bir trojanı dünyadaki hiçbir antivirüs tanıyamaz. Çünkü imzası tamamen legaldir, ve bu imzanın illegal olarak listelenmesi için birkaç kişi tarafından report edilip incelenmesi veya antinin heuristic motoru tarafından algılanması gerekir. Ki bu da private(kişiye özel) FUD stublarda çok uzun zaman alır. Public stublar en geç 2 gün içinde kara listeye alınırlar.

Neyse sen takıl birader hatta NTTGame'ye falan dava aç ne bileyim 😀 Mantık biraz ya, diyelim dediğin gibi bir olay var, adam senin kıçı kırık charına mı tenezzül edecek? Gider full dizili milyarlık karakterleri boşaltır. Atarken bari destekli at.

NTTGame içerisinde olmasada dışarıdan bi şekilde bir açık bulupta siteyi kullanan insanlar var. Şifre değiştirdiğin an şifreni ele geçiriyorlar, bilemiyorum artık nasıl yaptıklarını ama çok kişi bundan şikayetçi frmtr ye biraz bakarsanız birçok kanıtlı konu göreceksiniz.

Benim aradığım emeğimin db sıfırlanarak yada hacklenerek çürümeyeceği bi server.

Arkadaşın olayı atma değil belki güncel bugları takip etmiyor veya edemiyor olabilirsiniz nttgame'nin kullandığı panelde cookie ile yapılan bir açık var dediğin doğru ama arkadaşın dediğide doğru eğer euko veya usko oynuyorsanız panele login olmayın şifre filan değiştirme yapmayın size bir bilen tavsiyesi 😉

Cracker Yöntemiyle Buluyolardır😀 Nasılsa Denemesi Bedava Birine Denk Geliyor😀

Ha Kilitli İtemi Açıyorsa O Ayrı Konu😀

---------- Yorum eklendi 16:16'da ---------- Önceki yorum 16:06'da ----------

NTTGame Güvenmiyor Bize Güveniyor😀 Para Olan Her İşte Risk Vardır..Ama NTTGame Niye Seni Soysun Sıfırdan Koyar User Olur Kaçmaz..

benide soymuslardir 10 kere yine oynucam yeni sw acilacak yarin neolacak belli degil

---------- Yorum eklendi 16:33'da ---------- Önceki yorum 16:33'da ----------

sexyko 1886 oynu kalici kapanmiyan veya knightkingdom oyna kalaci kapanmayan

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam