4 414141 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 6 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 29 6 Ocak 2016 #1 beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? bu konu da yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? bu konu da yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
T TaTaNoZ Kayıtlı Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 24 Reaction score 0 Puanları 1 Yaş 32 9 Ocak 2016 #2 Cevap: beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? sql kaç kullanıyorsun server versiyonun kaç söylersen yardımcı olabilirim.
Cevap: beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? sql kaç kullanıyorsun server versiyonun kaç söylersen yardımcı olabilirim.
R Rado Hiperaktif Cüce Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 307 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 33 13 Ocak 2016 #3 Cevap: beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? birsuru editor var az arastırırsan cok rahat bulursun ..dahada bulamazsan soyle editor gonderelim...
Cevap: beyler serveri mi kurdum fakat gm olamıyorum nasıl olabilirim? birsuru editor var az arastırırsan cok rahat bulursun ..dahada bulamazsan soyle editor gonderelim...