Betako v1886 PvP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cern

Yeni Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Oyuna hazır pk itemleriyle başlangıç yapılmakta.

83/1 modundadır.

Beta süresince bug tespit etmek ve onarmak için açılmıştır.

Uzun bi beta düşünülmektedir gelen arkadaşlar keyifli dakikalar gecirecektir şimdiden herkes davetlidir..

d4q2r.jpg

d4q3l.jpg

client : http://31.210.68.133/1879.rar

ip : 31.210.68.133

1860 clienti olan veya xgame-kingdom-sexyko clienti olanlar aşağıdaki ufak patchi indirerek girebilir oyuna.

Manuel patch

http://31.210.68.133/Patch.rar

Arkadaşlar özellikle uskoda kullandıgınız veya özel şifrelerinizi kullanmamanız rica olunur.saygılar tüm oh ailesi davetlidir.

UPLAYARAK DESTEK OLABİLİRSİNİZ..

selam kardeş bende açtım sw de bi sorun olaçak diyelim ewde açtım we sunucu olmadan ftp adresile sw açmak sitiyorum local mümkünmü bu beta için bi bilgilendirsen sevinirim

Önümüzde ki bir hafta içinde aynı serverdan onlarca görücez hadi hayırlı olsun kardeşim 😀

Az önce Girip Biraz Baktımda Serverda SC Yok . ve USER 0 Girdiğimde Direk Dragon Gelmiş 🙂

Giren Olursa Güzel Bir Pk Ortamı olur gibi damageler düzenliyse . ve prieste çok iş düşer o kesin .

Tesekkurler

connecte takılıyor gırebılen varmı

Aynen oskinin filesleri indiren server açıyorum der şimdi 😀

Aynen Öle 🙂 Adamlara Cz'de Np Versin. Arenada Attack Yapsın Pelerin Alsın Symbol Koysun Pelerine Np Symbol Gelsin Adamlar için YEter Yani Aslında Bir Başlangıc İçinde Yeter Artık 1299 Devrinin Kapanması Gerekiyor.

Aynen Elinde Pacht Olan Upload Edebilir Mi ?

kardeşim sözüm sana değil [MENTION=1709]Cern[/MENTION] Genel olarak söylüyorum

C++ bilmeyenler bu dosyaları arşivinde bile tutmasa yeridir çünkü dosyaları hazır alıp server açan çoğaldı bu aralar ilk bugta takılıp kalıyorlar akingaming'in bile fixleyemediği buglar var

siz gece bilmem kaçlara kadar bug fixleyin emek verin tek bir açık herşeyi bitirir (p*ç'in biri saldırır serveriniz mort) olur C++ bilmeyenler hiç kalkmışmasın ben C++ bilmiyorum kıskandığımıda sanmayın 1098 geliştiriyorum ben eskilerin adamıyım sadece emeğinize yazık olmasın diye yazdım iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam