merhaba ben aydekoda oynayan bi aptal idim 😀 simdi beyler orta düzeyde bi oyuncuysanız bu sw de ban yiyiosunuz hele hele bide asas iseniz biliosanız sıcdınız ! simdi humanda 1 clan var o clandada mahlukaklar var bu adamları keserseniz ertesi gün ban yiyionuz ! ben bi essegim acıkcası bu lavugun db sinde 2 3 defa oynadım ve her seferindede humanları kestigim icin ve sw de polemik cıkarttıgım icin cz de adam kesiorum die ban yedim bu seferki ban muhabbetimi de söleyemde altına yorum yazcaklardır saten 3 program acıomus minor icin sw de minor 85 hp arttırıo artı ibex ile makrom iyidir benim 😀 asas oynuoz sonucda 85 minor hp rec yaparken ibex le ! iyi bi makro lu asas bu hp nin anasını aglatır saten bu bilindik bisey ! 3 program nedir die soruorum daha programın ne oldugnu bilimiolar ve not ben 1 aydır human oynuorum ' karus a geciorum o aksam humandaki mahlukları kesiorum o gece letterdan aksam ban yiceksin die mesaj atıolar bana ve ertesi aksam banlanıorum ve bana ban ın sebebi 3 program denilio cok enterasan bi sw dir beyler bunlar tesko amg 😀 oturmus lar aydeki nun sahibi hasan mıdır sabri midir nedir buna para veriolar bunlarda kesilince karsıda iyi oynayan birileri varsa onları banlantırıo ! ve sınırsız kc leri olur genelde eger oynarsanız saten takip edin anlarsınız ! + job demageler konusunda siz götünüzü yırtın ama onlar 1 sölemeye her istedigini yaptırır ... neyse konuyu uzatmaya gerek yok ! BEN SADECE BÖLE Bİ ESSEK OLDUGUM İCİN KENDİMDEN UTANDIM BU APTALLARIN SW SİNDE OYNAMAKLA AMA KESKE 1 2 GÜN DAHA GEC BAN ATAYDIN O HUMANDAKİ SEREFSİZLERİN HEPSİNİN KAFASINA BİRAZ DAHA VURAYDIM 😀 DEDİM GİBİ SW İYİ OYNAYAN USER İ KALDIRAMIO HEA İYİ OYNUOSANIZDA HUMAN OLUN KARUS OLP KARSILARINA GECERSENİZ BAN YERSİNİZ. VE HASAN INDA ANASINI SİKİM :d