Aremood Dizayn - KOPanel Satışta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GameDizayn

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
KONUYU BURAYA AÇMAMIN TEK SEBEBİ ALIM SATIMDA ONAYLANMAMASIDIR.

Merhabalar ben Görkem YAVUZ üzerinde çalıştığım paneli kodlama bilgim yetersiz kaldığı için satışa çıkartıyorum.

PANEL ŞUAN YARIMDIR.

Eksik Olanlar ;

- Admin Panel

- User Panel

- Clan Detay

Hazır Olanlar ;

- Tasarım

- Kullanıcı Sıralaması

- Clan Sıralaması

- Irk Karşılaştırması

- Event Takvimi

- İndirilecekler

- Online Sayısı

- Online Detay

- Kullanıcı Girişi

Daha Detaylı Bilgi ve Paneli Görmek İçin Bana Ulaşın.

Panelden Resimler (%25 Küçültülmüş Halidir)

ASDASEQWWE.jpg

Resim linki : http://gorkemyavuz.hol.es/ASDASEQWWE.jpg

Tavsiyem php bilgisi yüksek birisinin alması çünkü eksikleri var.

Fiyatı : 500 TL

(...PAZARLIK PAYI VARDIR...)

İletişim : gorkem.yavuz.39 & [email protected]

Facebook : https://www.facebook.com/aremooddizayn

NOT: TASARIM TAMAMEN ÖZELDİR EDİT-ÇALINTI-YAMA DEĞİLDİR. İÇERİSİNDE ÖZEL BİRKAÇ KOD BULUNMAKTADIR.

Cevap: Aremood Dizayn - KOPanel Satışta.

Gerçekten güzel olmuş uğraşmıssın fakat fiyat konusunde haddim değil tabiki bunu söylemek ama bi adam panele 500 TL vermez gibi geliyo bana hani 100 tl yapsan satılır belkide 500 gerçekten çok fazla ama yinede hayır satışlar

Gerçekten güzel olmuş uğraşmıssın fakat fiyat konusunde haddim değil tabiki bunu söylemek ama bi adam panele 500 TL vermez gibi geliyo bana hani 100 tl yapsan satılır belkide 500 gerçekten çok fazla ama yinede hayır satışlar

Dediğin doğru türkiye piyasasında çok çok fazla ama oyun tasarımı yapan birkaç arkadaşım var. Normalde sadece HTML & CSS 1000$ . Aslında fiyat uygun bile içerisinde hiçbir panelde olmayan özel kodlama var. Tasarım zaten farklı. Gerçi pazarlık payı var zaten uygun anlaşma sağlanırsa 100'e bile bırakırım. Benim derdim para değil reklamım olsun. Ama fiyatı yüksek tutmamın sebebide insanlar ucuza veya bedavaya aldığı dosyaları rahatlıkla paylaşabiliyor. Onun için eğer alan kişi çok zengin veya "salak" değilse paylaşmaz heralde 🙂 yoksa gerçekten anlaşırsak 100 e de bırakabilirim.

Panelde eksikler var diyip satmaya çalışıyorsun ve 500 tl istiyorsun ilginç 🙂

Biraz araştırma yaparsan çalıntı olmayan, edit olmayan tasarımların ve kodların para ettiğini göreceksin. Ayrıca 500 TL açılış fiyatı pazarlık payı vardır. Ve emin ol tasarımcıyım diyen ama birşey bilmeyen adamlardan alınan edit panellerden daha iyi ve kaliteli olduğunu söyleyebilirim. PvP işinde gerçekten hiçbir tasarımcının bakmayacağı (Edit - Çalıntı) paneller 100 150 tl ye satılıyorken buna 500 az bile 🙂

500tl bu panele haddinden fazla

500tl bu panele haddinden fazla

Bunu söylediğine göre tasarım ve kodlama bilgin çok sanırım 🙂 ama piyasada hiç görmedim. Umarım böyle şeylerin nasıl yapıldığı konusunda bilgin vardırda söylüyosundur. 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam