Ancient MYKO [NOSTALGIS] - BETA 20. February 2024!

Gama

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
k0g7b5.png

http://ancientmyko.com/

http://forum.ancientmyko.com/

https://www.facebook.com/AncientMYKO/

Ancient MYKO fikri 2015'in başlarında doğdu çünkü noltaljik bir oyunun geri gelmesi gerekiyordu ve tüm oyuncularımıza en iyi hizmet ve desteği vereceğiz. 'Ancient' kelimesi bilindiği üzere 'eski' anlamına gelmektedir bu yüzdendir ki bizler de sizlere Knight Online'nın 2006 zamanında olan bir stili sizlerle paylaşmaktan gurur guyuyoruz. NOSTALJI, serverımızın ismidir ve serverımızda nostalji yapabileceğiniz ve eski anılarınızı hatırlayacağınız bir ortam yaratıyoruz. Hiçbir tür sıkıntının ve problemin bizleri engellemesini istemediğimizden her şeyin mükemmel olması için çalışıyoruz. Server'ımız Hyper Filter Dedicated server[HP Brand]'ına sahiptir ve bulunduğu bölge ise Hollanda'dır. Buradaki amacımız sizlere eski anılarınızı hatırlatacak bir oyun sunmaktır. Oldukça istekli bir şekilde çalışıyoruz ve yaptığımız, yarattığımız şeyler hoşumuza da gidiyor. Birçok harika kişilerle birlikte eğlenceli bir ortamda çalışıyoruz.

Server'ımız myko[ares]'ya dayalıdır fakat geliştirilmiş ve daha da güçlendirilmiştir. Level sınırı 70'dir. Upgrade +8'e kadardır, takılarda ise +1. 60 Level'a ulaşmak 1 günden daha kısa bir zaman sürer ve 65'e ve 70'e doğru oldukça zorlaşır. Questler ve skiller kendiliğinden açılmıyor, onları açabilmeniz için gerekli materyalleri toplamanız gerekmektedir. Farklı tip özellikler ve birçok etkinlikler de sizlerle olacak. Colony Zone'da ki oranlar hep olduğu gibi diğer bölgelere oranla daha yüksektir.

Nasıl başlarsınız?

Bu maceranızın başlarında, [Selith] Special Store'dan civciv almanız mümkündür. 10 LVL'a ulaştığınız zaman Skill açtırabilirsiniz böylelikle daha rahat oynarsınız. 30 LVL'a ulaştığınızda ise 500K miktarında bir ödül alırsınız ve dilerseniz de bu parayı low/middle class shoplarında daha güçlü silahlar almak için kullanabilirsiniz.Daha sonra Piana/Breth/CZ/Eslant gibi bölgelere doğru ilerleyip maceranızı sürdürebilirsiniz.

2m4699d.jpg

Server Özellikleri

Server'ımız Hyper Filter host teknolojisiyle birlikte çalışmaktadır ve bu her türlü saldırıya karşı 100% dayanıklıdır.Bunun yanısıra, TCP saldırılarına ve floodlara karşı genişletilmiş bir yazılım kullanıyoruz ki bu da bizi perfomans bakımından bizi en iyi server yapar.

Hediye puanları,Cash Certificates,Premium Certificates,Class Change,Nation Transfer,Premium özellikleri,beginner system,pk system, red/black chitin, Chaotic Generator, Custom Transformation Scrolls, different stock cash items, amazing quests, new monsters, old/new skin scroll, daily online rewards, fortune stone, rare pouch, rental system, selfname weapons gibi birçok farklı özelliklere sahip olan profesyonelce oluşturulmuş bir veritabanına sahibiz.

Border Defence War, Death Match, Juraid Mountain, Bi-Frost, Forgotten Temple, Castle Siege Warfare, Lunar War, Colony Zone monument,Rival System, King system,Chaos Stone, Cursed Santa,Drop & Upgrade notices, NP Bonus, EXP Bonus.. Low/Middle/Blessed/Trina upgrade scrolls. İçinde drop listesi, ticket sistemi, bağışlar, user checking, log's informations, latest kill system ve daha fazlası bulunan profesyonel bir Panel'imiz vardır. Gelişmiş reklam kampanyaları, hızlı destek, 3 dil [İngilizce, Türkçe, İspanyolca]. Yüksek çözünürlü bir Client,güvenli TBL'ler, gelişmiş grafikler, temiz içerik, custom UI.

Oyunu oynarken de tüm bu özellikleri göreceksiniz. Tüm şeyler hakkında bilgi vermek istemedik çünkü kendi gözlerinizle görüp anlamanız sizler için her zaman daha iyi ve şaşırtıcıdır. Bazı özellikler oyunun başında olacak fakat bazıları ise sonradan eklenecek.

Ve oyun içinde, oyuncularımız hoşuna gitmeyen herhangi bir şey olursa bunu silmekten veya değiştirmekten çekinmeyiz.

2mczt53.jpg

2076qs5.png

Server hakkında veya reklam hakkında bize sormak veya önermek istedikleriniz varsa, [email protected] 'a email gönderebilirsiniz.

If you have any question related to the management of the server or any kind of offer regarding advertisement, or if you want to take a part in moderating collective, you can send an email to [email protected]

Cevap: Ancient MYKO - NOSTALGIS! [Coming soon]

gasgasgasg

Cevap: Ancient MYKO [NOSTALGIS] - BETA 20. February 2024!

313qh6f.jpg

Beta açilişi 20 Şubat 2024 - Cumartesi günü olacaktir. En önemli şeylerin birçoğunu bitirdik, ancak küçük buglari da görebilmek için beta gerekli. Beta süresince her şeyi test edebileceksiniz ve bizlerde official için hazırlıklı olacağız.Sıralamadaki oyuncular ve bug bulan kişiler harika ödüllerle ödüllendirilecektir. Beta da bazi değişiklikler olacak mesela sizlere PK/PUS eşyalari verebiliriz. Server'da birçok restart ve gidip gelmeler olabilir. Beta, her şeyi test edebilmek içindir,database,web dosyalari, official hosting,launching, ftp server, firewall settings, grinding, leveling, exchanging, upgrading gibi...Server'ımıza etkide bulunacak her türlü tavsiyelerinize açığız.

++++++++++++++++++++++++++

tutmaz bu sw

Merhaba arkadaşlar. Bu mesajı eski Knight Online'ı özleyenler için yazmak istiyorum. Bu oyunu 10 yıldır severek oynuyorum. Ko-Cuce profilime baktığınızda bile bu hesabımı 2009'da açmış olduğumu göreceksiniz (cuce'de). Bu zaman zarfı içinde her türlü oyunu oynamışımdır, ciddi anlamda, fakat bu oyundan aldığım keyifi hiç bir oyundan alamadım. Zaten efsane ortalama 6-7 sene sürdü. Altın çağı diyebileceğimiz zamanları 2005-2011 zamanlarıydı malumunuz. Sonra herkes private server'lara yöneldi, bir kaç tane vardı zaten, eskiden şimdiki gibi çoluk çocuğun elinde oyuncak değildi bu işler. Myko vardı mesela. Myko, bir server'ın ismiydi. Onu oynadığım günleri hatırlıyorum. Eski Knight Online'ı hatırlıyorum. Mükemmel hatıralar bıraktı bende, hepimizde kuşkusuz. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Eğlendik dibine kadar. Sadece oyun oynuyorduk ve müthiş zevk alıyorduk, her saniyesinden hem de. Bu zamana kadar geçen süre içinde de bir çok Private Server oynadım, çoğuna girip çıkmam 10 dakikayı bile bulmadı. Ama bu oyun, şu ana kadar gördüğüm en kaliteli, en güzel ve en profesyonel oyun. Eski Knight Online günlerini bize geri getireceğinden neredeyse %100 eminim. Zaten oyunun sahipleri yabancı. Oyuna girdiğimde düşündüğüm ilk şey gerçekten, bu adamlar bu işi biliyor, oldu. Bu yüzden güvenim ekstra tam, her konuda. Çok samimi bir ortam olacağını hissediyorum. Eski günleri özleyen kişiler kesinlikle şans vermeliler. Muhakkak arkadaşlarınıza tavsiye etmenizi de öneririm, kalabalık olalım.

Sadece bu oyunu oynayacak olan tüm arkadaşlara bir şey hatırlatarak bir ricada bulunmak istiyorum. Knight Online'ı biz Türkler bitirdik, batırdık. Bizim yüzümüzden öldü oyun. Bu herkesin bildiği bir gerçek. Türk bir firma tarafından yönetilen oyunun şu anki hali ortada zaten, sanırım tüm bunları en başından anlatmaya gerek yok. Ricam da şu ki, hazır bu oyun gerçekten işinin ehli yabancı insanlar tarafından yönetiliyor ve Türkçe destek dahi veriliyor, gelin hep birlikte bu sefer adam gibi oynayalım. Bari bunu batırmayalım. Bir çok yabancı dil konuşan insanlar da olacak. Mükemmel bir fırsat olacak eskiyi arayan insanlar için. Eski zamanlardan kastım, oyunun popülerleşmeye başladığı ama oyunu asıl batıran çocukların oyunu henüz keşfetmediği güzel zamanlar. Sanıyorum ki siz ne demek istediğimi anladınız.

Oyunu elbette kötüleyen bir çok kişi olacaktır, çoluk çocuk her zaman olacaktır. Çekemeyenler, çamur atanlar her zaman olacaktır. Sadece kulak asmayın ve gelin, bir şans verin. Bırakın diğerleri 1 ay sonra kapanan editli homekolarda, 2000'li versiyonlu pk serverlarda takılsınlar.

Ben oyunda Karus Warrior olarak oynayacağım. Bir takımım yok, bir iddaam yok, bir hedefim de yok. Sadece oyunun zevkini ala ala oynayacağım. İsteyenler Mawendir pm atarak ulaşabilirler, tanışırız, muhabbet ederiz. Birlikte oynarız. Bence pişman olmayacağız.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, yarın görüşmek üzere!

Beta is online

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam