Alım & Satım bölümü ve kurallar

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReaLDoğrulanmış Profil

Cüce Lopper
Cuce Master
Reaction score
372
Merhabalar,

Alım & Satım bölümünü yeniledik ve sizlere daha huzurlu bi alış veriş sistemi hazırlama ortamı sunmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuzki alım & satım bölümleri moderatör onaylı konu sistemi olarak çalışıyorduk. Bu sistem'in yeterli olmadığını ve ek olarak forum işlevliği açısından alım & satım bölümlerine konu açmak ve konulara mesaj yazmak için 10 adet mesaj sayısı sınırı getirdik. Bundan sonraki Alış ve Satış Konularını açarken En az 10 Mesajı olan üyeler açabilecektir.

Alım & Satım Kuralları

1. Satışını yapacağınız ürünün detaylı bir şekilde sunulması gerekmektedir.
  2. En az 1 adet Telefon ve MSN/Mail adresi olmak zorunda.
  3. Satıcının ürününü kötüleyecek yorum yapmak / satış linki vermek yasaktır. (Sahtekarlık olduğunu düşünürseniz yönetici ile irtibata geçin.)
  4. Daha önce paylaşılmış olan bir dosya veya kodun satışı mümkün değildir.
  5. En az 1 Resim veya Video olmalı.
  6. Eğer sunucu satıyor iseniz Firma bilgileri ile birlikte YS-E & Vergi numarası eklemeniz gerekmekte.
  7. Sahibi olunmayan dosyaların/anti hilelerin satışı (geliştirilmiş olsa dahi) yasaktır.
  8. Satış Konularınızda daha önceden benzeri paylaşımlar var ise bunun satışı yasaktır.
  9. Sattığınız dosyanın size ait olduğunu kanıtlamalısınız.
  10. Alım & Satım konuları moderatörlerimiz tarafından onay şeklinde açılmaktadır. Onaylanmayan konular için Mod,Admin,Yönetici arkadaşlara Özel Mesaj atıp Neden onaylamadınız vb. tarzda özel mesaj yollamayınız, Dikkat'e alınmadan cevaplanmayacaktır.
  11. Satış işlemleri tamamiyle alıcı ve satıcı arasındadır. Her hangi illegal bir durumda KO-FOX sorumlu tutulamaz!
  12. Alım yaparken detaylı açıklamalarda bulunmak zorundasınız.
  13. Alım & Satım konularına yorum yaparken aşşağılayıcı, saygısızlık, küfür, fiyat konusunda gereksiz yazılar, +++++, up, asdasdasd, vb. Gereksiz şeyler yazanlar forumdan uzaklaştırılır. Eğer Konu sahibi bunu yaparsa konusu silinir ve yeniden konu açsada katiyen onaylanmaz!

Forum içi satışlarda yaşanılabilecek sahtekarlıklardan forumumuz sorumlu değildir.

Satış konusu açan üyeler bu kuralları okumamış olsa bile kabul etmiş bulunur,

eğer konuda ihlal görünürse satış konusu onaylanmaz.

KONU AÇARKEN KONUN EN ALTINA;

Kod:
[URL="http://www.ko-fox.com/alim-satim/4171-alim-satim-bolumu-ve-kurallar.html"]Yorum Yapmadan Önce Alım & Satım kurallarını okuyunuz[/URL]

Eklemelisiniz. Eklemediğiniz taktirde konunuz onaylanmayacaktır.(CODE KOMUTLARI ŞEKLİNDE OLACAKTIR)

Dip not: 24.01.2024 tarihi ve öncesi konular çöp kutusuna taşınmış ve Bölüm yenilenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam